Shutterstock 108766331

Aromatherapie in een capsule

0

Fransman Nicolas Pasquier doet meer dan grappen maken op 1 april. Die dag kreeg hij de wonderbaarlijke ingeving om een Nespresso-douche op de markt te brengen. Zijn idee heet Skinjay en het is een mixer die je aan je douchekop hangt. Nadien kan je, net zoals bij Nespresso, een capsule aanbrengen.

Natuurlijk zijn er geen koffiesmaken in de capsules verwerkt, maar wel heerlijk geurende en ontspannende etherische oliën. De mixer verspreidt de oliën acht minuten lang. Zo geniet jij van een mini-aromatherapiesessie elke keer je onder de douche stapt!

Dankzij Skinjay is douchen geen verplichting meer, maar een heerlijk ontspannings- en verzorgingsmoment waar je telkens weer naar uitkijkt. En dat is nog niet alles. Dit verwensysteem is ook milieuvriendelijk. Skinjay gebruikt enkel natuurlijke ingrediënten én de capsules zijn recycleerbaar.

De mixer wordt momenteel al in hotels geïnstalleerd, maar vanaf 2014 kan je het ook zelf in huis halen. De montagekit kost slechts 39 euro en een capsule kost tussen de 1,5 en 2,5 euro. Je bouwt je badkamer om tot een spa paradijs voor een laag prijsje!

Wil jij meer weten over de effecten van de verschillende oliën? Dan is onze cursus Aromatherapie iets voor jou. En wie weet, misschien kan jij wel nieuwe geurcombinaties bedenken die het voorlopig beperkte capsulegamma van Skinjay aanvullen… 😉

Leave a Reply