Campus Antwerpen

 cursus afslankingsconsulent opleiding voedingsconsulent

In De Gezondheidsschool leer je op een professionele manier je toekomstige job in de sector van de de alternatieve en energetische geneeswijzes en holistische therapieën. Met drie campussen in Antwerpen, Gent en Hasselt volg je steeds les in jouw buurt! Onze leslokalen zijn zeer modern en hygiënisch. De Gezondheidsschool is een echt kenniscentrum en een ontmoetingsplaats voor studenten en professionelen.

Wil je weten hoe onze school er vanbinnen uitziet? Hieronder kan je foto’s bekijken van leslokalen in de verschillende campussen. De filmpjes verschijnen in een pop-up venster. Je kan met de navigatietoetsen doorheen het gebouw bewegen.

Veilige buurt en vlot bereikbaar

Je vindt onze school in de Mechelsesteenweg 73 te 2018 Antwerpen. We zijn gelegen in een zeer veilige buurt. Je kan zeer makkelijk met het openbaar vervoer komen. Er stopt een tram voor de deur in de Mechelsesteenweg (tram 7) en vlakbij heb je tram 12 (Leien) en tram 15 of 2 (Belgiëlei). We hebben op 200 meter wandelen de grote ondergrondse parking van de Nationale Bank. Hier heb je meer dan 600 plaatsen in deze overdekte en bewaakte parking.

 

Routeplan

Klik hier voor een wegbeschrijving in pdf formaat.

Bekijk hieronder via Google-maps de buurt rondom de Campus Antwerpen


Grotere kaart weergeven

Bekijk hieronder de beelden van de opendeurdag in Antwerpen

Het Secretariaatsteam

Ons secretariaatsteam staat elke dag voor je klaar om je te helpen bij de keuzen van je opleiding.  Het secretariaat ligt op de Frankrijklei 127 te 2000 Antwerpen (op drie minuutjes wandelen van het schoolgebouw in de Mechelsesteenweg). Je kan hier alle dagen langskomen om de meest recente cursussen in te kijken in je in te schrijven voor een cursus.

Start vandaag nog! Schrijf je snel en eenvoudig in:

Inschrijven voor een opleiding aan De Gezondheidsschool gaat snel en eenvoudig. Kies hieronder uit de lijst de opleiding waarvoor je je wenst in te schrijven. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de volgende pagina waar je je gegevens kan invullen.

STAP 1: Selecteer hier de cursus waarvoor je je wil inschrijven

Alvast veel succes met de keuze van jouw opleiding!