Campus Gent

In De Gezondheidsschool leer je op een professionele manier je toekomstige job in de sector van de alternatieve en energetische geneeswijzes en holistische therapieën. Met drie campussen in Antwerpen, Gent en Hasselt volg je steeds les in jouw buurt! Onze leslokalen zijn zeer modern en hygiënisch. De Gezondheidsschool is een echt kenniscentrum en een ontmoetingsplaats voor studenten en professionelen.

Sinds september 2015 vinden de lessen in Gent plaats op onze nieuwe campus, Kasteel de Pélichy. Het kasteel uit 1883 werd volledig omgebouwd tot een ultramoderne campus van wereldklasse. Met meer dan 1000m² aan klasruimte en de laatste nieuwe materialen volg je les in de meest optimale omstandigheden die je je kan voorstellen!

Veilige buurt en vlot bereikbaar

Je kan De Schoonheidsschool terugvinden in de Oude Brusselseweg 125, Gentbrugge. De campus is zeer goed gelegen aan de rand van Gent centrum op slechts 4 minuutjes van de kruising van de E40 en de E17, vlakbij de afrit en het viaduct van Gentbrugge. We zijn gelegen in een zeer veilige en rustige buurt met voldoende parking. Bovendien bevindt het treinstation van Gentbrugge zich op slechts 200 meter van de school.

Uit respect voor onze buren vragen we te parkeren aan het station of onder het viaduct van Gentbrugge. Beide parkeergelegenheden zijn gratis. Parkeren op het terrein rond het kasteel is niet toegestaan.

Wegbeschrijving via google:

Start vandaag nog! Schrijf je snel en eenvoudig in:

Inschrijven voor een opleiding aan De Gezondheidsschool gaat snel en eenvoudig. Kies hieronder uit de lijst de opleiding waarvoor je je wenst in te schrijven. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de volgende pagina waar je je gegevens kan invullen.

STAP 1: Selecteer hier de cursus waarvoor je je wil inschrijven

Alvast veel succes met de keuze van jouw opleiding!