Afslankingsconsulent

cursus afslankingsconsulentopleiding voedingsconsulent  cursus afslankingsconsulentopleiding voedingsconsulent  cursus afslankingsconsulentopleiding voedingsconsulent  cursus afslankingsconsulentopleiding voedingsconsulent

Praktische info
  • Duur: 12 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 560
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

voedingsadviseur, voedingscoach, afslankingscoach, cursus voedingsadviseur, opleiding afslankingsconsulent, avondschool voedingsconsulent, cursus afslankingsconsulent voedingsadviseur, voedingscoach, afslankingscoach, cursus voedingsadviseur, opleiding afslankingsconsulent, avondschool voedingsconsulent opleiding voedingsconsulent

cursus afslankingsconsulent

Word afslankingsconsulent in 12 weken

Ben je geïnteresseerd in voeding en geef je graag advies? Wil je mensen begeleiden naar een gezond voedingspatroon?  Heb jij een gezonde levensstijl hoog in’t vaandel staan?  Kies dan nu voor de unieke opleiding afslankingsconsulent van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor diegene die dit succesvolle beroep van afslankingsconsulent snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding afslankingsconsulent aan De Gezondheidsschool is holistisch van opzet en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als afslankingsconsulent. Je leert niet alleen alles over voeding, je leert ook van alles over diverse eetstoornissen en hoe je hier, in de begeleiding, mee om moet gaan. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als afslankingsconsulent of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding afslankingsconsulent verzekerd van werk!

Omdat aandacht voor gezonde voeding steeds belangrijker wordt in onze maatschappij, ligt er op dit ogenblik bovendien een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze opleiding voedingsconsulent is heel veelzijdig. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken.

Professionele opleiding afslankingsconsulent

Tijdens de lessen maak je kennis met verschillende afslankingsmethoden en gezonde leefgewoontes. Je krijgt inzicht in de energiebehoefte van de mens en de bijbehorende voedingsadviezen. Je leert alles over de verschillende macronutriënten, vitamines en mineralen van de voedingsmiddelen. Je leert ook omgaan met verschillende situaties en omstandigheden zodat je elke klant een persoonlijke behandeling kunt aanbieden. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het interessante vak van afslankingsconsulent aan.

Voor wie is deze opleiding afslankingsconsulent bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding voedingsconsulent is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma voedingsconsulent na 12 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding afslankingsconsulent wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen met verschillende modellen en casussen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Afslankingsconsulent 09/01/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Afslankingsconsulent 18/01/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Afslankingsconsulent 13/02/2018 Leuven 18u30 – 21u30
Afslankingsconsulent 15/02/2018 Gent 18u30 – 21u30
Afslankingsconsulent 19/02/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Afslankingsconsulent 19/02/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Afslankingsconsulent 05/03/2018 Gent 09u00 – 12u00
Afslankingsconsulent 07/03/2018 Antwerpen 09u00 – 12u00
Afslankingsconsulent 14/03/2018 Mechelen 18u30 – 21u30
Afslankingsconsulent 15/03/2018 Turnhout 18u30 – 21u30
Afslankingsconsulent 19/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Afslankingsconsulent 16/04/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Afslankingsconsulent 16/04/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Afslankingsconsulent 18/04/2018 Aalst 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige afslankingsconsulent die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot afslankingsconsulent kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus voedingsconsulent is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma afslankingsconsulent

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €560. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

Bekijk hieronder het filmpje van de opleiding Afslankingsconsulent

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €56 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €504.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding afslankingsconsulent?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding afslankingsconsulent?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus afslankingsconsulent?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Marie A. (Aalst)

Het was echt een heel toffe opleiding! Ik heb enorm veel bijgeleerd en kijk er echt naar uit om hiervan mijn beroep te maken!

Lien D.B. (Herent)

Ik wist niet welke opleiding ik moest kiezen maar ze hebben mij goed geholpen op het secretariaat. Ik was geslaagd en kan nu aan het werk met mijn diploma.

Susan M. (Mortsel)

Ik heb altijd al iets met eten gehad. Vooral gezond koken is mijn hobby. Als er vrienden kwamen eten wilde ik altijd iets speciaals klaar maken maar wel héél gezond. Toen ik zonder werk kwam te zitten wilde ik van deze hobby mijn beroep maken. Ik kwam terecht bij De Gezondheidsschool... Daar was ik echt op mijn plek!!! Ik heb nu mijn diploma en heb mijn ook al eigen bedrijf. Ik deel mijn passie nu met nu anderen door advies te geven over gezond en vooral lekker eten en geef hierover ook leuke middagworkshops.

Luna V.D.P. (Moerbeke)

Heel mijn gezin heeft al jaren last van overgewicht omdat mijn man en ik een heel drukke baan hebben en het gewoon gemakkelijker is om een snelle hap klaar te maken of te gaan afhalen... Ik wil natuurlijk het beste voor mijn kinderen en besloot in een bui van goede voornemens deze cursus te volgen. Ik ben nu echt superblij dat ik die stap gezet heb! Dankzij de duidelijke uitleg en superhandige tips zijn wij samen als gezin al 53 kg lichter! Wie weet open ik ooit wel zelf een praktijk 🙂

Vanessa L. (Ranst)

Ik ben reeds geruime tijd actief als zelfstandig schoonheidsspecialiste. Meer en meer krijg ik vragen van mijn klanten over gezonde voeding. Dankzij deze cursus ben ik in staat om ze het gepaste advies te geven en heb ik nu een eigen lijn met voedingssuplementen die ik verkoop naast de klassieke schoonheidsverzorgende producten.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Pompoen

Feel good food: soep van geroosterde pompoen en walnoten

Heb jij ook last van een winterdipje? Een lekker warme wintersoep helpt je erdoor! Nu het pompoenseizoen ten einde loopt, …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool