Afslankingsmassage

cursus afslankingsmassage opleiding verslankinsmassage  cursus afslankingsmassage opleiding verslankinsmassage  cursus afslankingsmassage opleiding verslankinsmassage  cursus afslankingsmassage opleiding verslankinsmassage

Praktische info
  • Duur: 2 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 265
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

afslankingsmasseur, opleiding afslankingsmasseur, cursus verslanken, massagestudio, massagepraktijk, avondschool masseur, afslangkingsmassage, afslanking, massage, opleiding, cursus, afslanken, buik, billen, benen, lessen, ontgifting, cellulites, probleemzones

cursus afslankingsmassage

Word afslankingsmasseur in 2 weken

Wil je meer weten over figuurcorrectie door masseren? Wil je starten als afslankingsmasseur in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding afslankingsmassage van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor iedereen die mensen wil ondersteunen en helpen bij het werken aan een nieuw, gezond figuur en het succesvolle beroep van afslankingsmasseur snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding afslankingsmassage aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als afslankingsmasseur. Naast alle belangrijke technieken van o.a cellulitis massage, vetbultjes-massage en diepe bindweefsel massages, leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als afslankingsmasseur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil.

Naast aandacht voor het uiterlijk wordt er tegenwoordig ook veel aandacht besteed aan de gezondheid. Er ligt een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze opleiding verslankingsmassage is heel veelzijdig. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Je bent verzekerd van werk, zowel als zelfstandige of als medewerker in een wellness- of gezondheidscentrum!

Professionele opleiding afslankingsmassage

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als afslankingsmasseur moet beheersen. Je leert hoe je b.v. een sinaasappelhuid moet masseren, hoe je hoort om te gaan met huidverslapping of om cliënten plaatselijk af te kunnen laten vallen. Op deze praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van afslankingsmasseur aan.

In deze cursus zal je de juiste en veilige massagetechnieken leren om af te slanken. Het hanteren van deze technieken zal zorgen voor een volledige detoxificatie van het lichaam. Typische vrouwelijke probleemzones zoals buik, billen en benen zullen zo onder handen worden gepakt en al snel zal het afslankend effect van de massagetechniek merkbaar zijn. Drastische en dure maatregelen zoals een liposuctie kunnen zo vermeden worden. De lessen worden gegeven door fysiotherapeuten met jarenlange praktijkervaring

Voor wie is deze opleiding afslankingsmassage bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die met mensen wil werken op een professionele manier. De opleiding verslankingsmassage is ideaal voor iedereen die op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma afslankingsmassage na 2 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding afslankingsmassage wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en voldoende kan oefenen met de verschillende technieken op modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Afslankingsmassage 07/04/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Afslankingsmassage 02/06/2018 Hasselt 10u00 – 13u00
Afslankingsmassage 02/07/2018 Gent 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige afslankingsmasseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot afslankingsmassage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus verslankinsmassage is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma afslankingsmassage

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hier de film van onze diverse massages

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €265. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €27 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €239.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding afslankingsmassage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding afslankingsmassage?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus afslankingsmassage?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Rita B. (Aalter)

Een heel goede groep en docent. Super toffe medestudenten! IK vind een goede sfeer zeer belangrijk. Ik voelde mij meteen op mijn gemak.

Karel B. (Vrasene)

Ik volgde reeds een cursus massagetherapeut en wou mijn kennis uitbreiden door de afslankingsmassage te volgen. Zoals steeds in de schoonheidsschool een leerrijke, intensieve opleiding in hygiënische lokalen.

Chantal K. (Brasschaat)

Dat je echt resultaten ziet is voor mij heel belangrijk en natuurlijk nog meer voor mijn cliënten. Bij De Gezondheidsschool leer je heel klantgericht werken wat in de praktijk voor mij heel belangrijk is want iedereen is anders en heeft zijn of haar specifieke problematiek. Ik kan dus echt klantgericht werken. Super!!!

Valérie V.G. (Mol)

Na het volgen van de cursus afslankinsconsulent en het openen van mijn eigen zaak wilde ik mezelf verder specialiseren in dit domein. Het professionalisme en ervaring van de docent vielen mij ook hier weer op. Bedankt voor de heldere uitleg en vele praktijk oefeningen!

Aurélie V.D.S. (Zandhoven)

In 2013 startte ik met mijn bijberoep als zelfstandig masseur. Er is bij mijn klanten veel vraag naar massages die het vocht afdrijven en de cellulitis bestijden. Dankzij deze cursus heb ik mijn aanbod weer eens uitgebreid met een prima behandeling.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool