Aromatherapie voor gevorderden

cursus aromatherapie voor gevorderden opleiding aromabehandeling voor gevorderden  cursus aromatherapie voor gevorderden opleiding aromabehandeling voor gevorderden  cursus aromatherapie voor gevorderden opleiding aromabehandeling voor gevorderden  cursus aromatherapie voor gevorderden opleiding aromabehandeling voor gevorderden

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Voor iedereen: vooropleiding vereist
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 290
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus aromatherapie, cursus aromabehandeling, cursus alternatieve therapie, opleiding aromatherapie, opleiding aromabehandeling, cursus aromatherapeut, avondschool aromatherapie, avondschool aromatherapeut, aromatherapie, aromatische, Etherische, essentiële, oliën, natuurlijke, cosmetica, gezond leven, natuurproducten, complementair, wetenschap, cursus, opleiding, bloemen, zaden, bladeren, schors, wortels, planten, geur, zalven, crèmes, balsems, massage, masker, zalf, kruiden, gelaatsverzorging , massageolie

cursus aromatherapie voor gevorderden

Word aromatherapeut (gevorderden) in 5 weken

Heb je de basis opleiding aromatherapie gevolgd en wil je nog meer leren over aromatherapie? Kies dan nu voor de unieke opleiding aromatherapie voor gevorderden van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is een verdieping van de basis opleiding aromatherapie. Je leert in deze opleiding hoe je kwaaltjes kan aanpakken en hoe je de mentale weerbaarheid kan vergroten. De vervolgopleiding is geschikt voor wie het succesvolle beroep van aromatherapeut op psychotherapeutisch vlak wil ondersteunen.

Beroep met toekomst

De opleiding aromatherapie voor gevorderden aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als aromatherapeut. Naast alle technieken leer je nu ook dat esoterische oliën ook een enorme invloed hebben op onze stemmingen en emoties zoals depressie, woede, stress en verdriet.
Je kan aromatherapie dan ook inzetten voor volwassenen, kinderen, dieren, enz,… Tevens leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als aromatherapeut of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil in de wellnesssector of alternatieve sector. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding aromatherapie voor gevorderden verzekerd van werk!

Professionele opleiding aromatherapie voor gevorderden

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als aromatherapeut moet beheersen. Zoals wat te gebruiken bij hoofdpijn, een veel voorkomende klacht: de beste etherische oliën bij hoofdpijn zijn oliën waarin o.a. basilicum, kamille, eucalyptus, lavendel, pepermunt, rozemarijn, jasmijn en melisse verwerkt zit. Doseringen en persoonlijk gericht problematiek leer je te behandelen. Op een praktijkgerichte manier leer je het vak van aromatherapeut steeds meer te doorgronden.

Voor wie is deze opleiding aromatherapie voor gevorderden bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die geslaagd is voor de opleiding aromatherapie. De opleiding aromabehandeling voor gevorderden is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte en verdiepende manier dit boeiende vak op een zeer professinele manier wil uitoefenen. Je behaalt namelijk jouw diploma aromabehandeling voor gevorderden na 5 lessen van 3 uren.

In deze vervolgcursus worden de etherische oliën en hydrolaten meer uitgediept. We bespreken o.a. hun energetische werking. Maar we gaan ons, nu je over voldoende basiskennis beschikt, vooral toespitsen op de praktijk. Spirituele en emotionele blokkades (negatieve gedachten en emoties) zijn volgens de oosterse geneeswijzen (ayurveda en traditionele Chinese geneeskunst) verantwoordelijk voor ziekte. Deze blokkades zorgen voor verstoringen in de energiestroom. Chi, levenskracht of prana kan onvoldoende door het lichaam circuleren. Hierdoor ervaar je pijn en en fysiek ongemak. Negatieve overtuigingen en emotionele trauma’s belemmeren het zelfgenezend vermogen van het lichaam zijn werk te doen. Daarom trachten energetische geneeswijzen steeds de energiestroom weer in balans te brengen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding aromatherapie voor gevorderden wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en de theorie direct in de praktijk te brengen door te oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige aromatherapeut die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot aromatherapie voor gevorderden kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus aromabehandeling voor gevorderden is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma aromatherapie voor gevorderden

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €290. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €29 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €261.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding aromatherapie voor gevorderden?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding aromatherapie voor gevorderden?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus aromatherapie voor gevorderden?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Godelieve H. (Antwerpen)

Na mijn positieve ervaring tijdens de basiscursus aromatherapie, heb ik besloten mij hier verder in te verdiepen. Top docenten! Heel leerrijk en vooral heel toffe sfeer!

Lydia B. (Herzele)

Heel erg leuke vervolgopleiding aan een topschool! Ik ben door dieper in te gaan op de materie van holistisch genezen nog beter in staat om mensen te begeleiden naar een gezonder leven, heerlijk!

Céline D.C. (Niel)

Het is geweldig om cursus te kunnen volgen bij zo een gepassioneerde docent! Ik keek er elke keer weer naar uit.

Marie-Thérèse V.G. (Zingem)

Na de basiscursus aromatherapie bij Sofie wist ik dat dit de richting was die ik moest uitgaan met mijn praktijk in bijberoep. Nu ik de vervolgopleiding heb gevolgd ben ik nog beter in staat om mijn clienten verder te helpen.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Cursus Kleur En Stijl Consulent Schoonheidsschool1

Profiteer nu van 10% vroegboekkorting!

Wij hebben goed nieuws voor je: de cursusplanning voor De Gezondheidsschool voor het voorjaar (start januari) staat klaar! Als je …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool