Aromatherapie

cursus aromatherapie opleiding aromabehandeling  cursus aromatherapie opleiding aromabehandeling  cursus aromatherapie opleiding aromabehandeling  cursus aromatherapie opleiding aromabehandeling

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 290
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus aromatherapie, cursus aromabehandeling, cursus alternatieve therapie, opleiding aromatherapie, opleiding aromabehandeling, cursus aromatherapeut, avondschool aromatherapie, avondschool aromatherapeut, aromatherapie, aromatische, olien, oliën, aromaterapeut, aromatherapeut, natuurprodukt, natuurprodukten, balsems, massageolie, recept, kruiden, cosmetica, balsem, massageolie, zalf, zalven, aroma, geur, geuren, geneeswijzen, natuurlijk, cosmetisch, gezond

cursus aromatherapie

Word aromatherapeut in 5 weken

Ben je geboeid door natuurlijke geneeskunde en wil je graag alles weten over de uitgebreide wereld van de aromatherapie? Wil je meer weten over wat deze therapie is en wat je ermee kan doen? Wil je starten als aromatherapeut in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor deze unieke opleiding aromatherapie van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het holistische succesvolle beroep van aromatherapeut snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding aromatherapie aan De Gezondheidsschool is een holistische therapie die hoofd, lichaam en geest behandeld. Deze professionele opleiding biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als aromatherapeut. Naast alle belangrijke technieken van het werken met etherische oliën leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als aromatherapeut of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding aromatherapie verzekerd van werk!

Omdat de holistische kijk op gezondheid in onze maatschappij steeds meer bekendheid krijgt en geaccepteerd wordt, ligt er bovendien een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze opleiding aromabehandeling is heel veelzijdig omdat er hiermee op vele gebieden bij gezondheid ondersteuning kan worden geboden. Naast alle belangrijke technieken en het effect dat etherische oliën hebben op het lichaam leer je ook heel klantgericht werken. Je bent verzekerd van werk, zowel als zelfstandige of als werknemer in een wellness- of gezondheidscentrum!

Professionele opleiding aromatherapie

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als aromatherapeut moet beheersen alsmede ook de energetische kijk op gezondheid. Je start eerst met de basisvaardigheden van het uitwendig gebruik van de etherische oliën . Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van aromatherapeut aan.

Tijdens deze vijfdaagse opleiding ontwikkel je een breed zicht op wat aromatherapie ons te bieden heeft. Je krijgt een wetenschappelijk onderbouwde theoretische basiskennis van zowel etherische oliën en hydrolaten als plantaardige oliën. Je leert geurassociaties maken en onderkennen. Tijdens de praktijklessen leer je recepturen maken voor zalven, crèmes, badproducten, massageoliën. De lessen zijn zo opgebouwd dat je na afloop in staat bent om je eigen unieke, gepersonaliseerde aromatische producten en massage-oliën samen te stellen.

Voor wie is deze opleiding aromatherapie bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding aromabehandeling is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier deze eeuwen oude alternatieve behandelingsmethode snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma aromabehandeling na 5 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding aromatherapie wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en ook voldoende kan oefenen met de diverse etherische oliën op de verschillende modellen.

 

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Aromatherapie 02/05/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Aromatherapie 16/05/2018 Gent 18u30 – 21u30
Aromatherapie 17/05/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Aromatherapie 04/06/2018 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige aromatherapeut die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot aromatherapie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus aromabehandeling is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma aromatherapie

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €290. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €29 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €261.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding aromatherapie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding aromatherapie?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus aromatherapie?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Marleen G. (Alveringem)

Ik was aangenaam verrast door de deskundigheid van de docente alsook het inlevingsvermogen van alle studenten. Het was echt een heel leuke ervaring!

Marianne A. (Herstappe)

Vlotte inschrijving door de secretariaatsmedewerkers. Ik heb nog nooit zo'n aangename opleiding meegemaakt!

Stefaan R. (Mechelen)

Mijn holistische kijk op gezondheid is gekomen nadat ikzelf heel goed geholpen ben bij mijn eigen genezingsproces. Vandaar dat ik heel bewust heb gekozen voor deze opleiding. Ik ben nu reeds gestart met mijn eigen praktijk waarin ik het levende voorbeeld ben van dat aromatherapie echt werkt.

Kathy D.B. (Nevele)

Als natuurliefhebber leek deze cursus me wel wat. Ik was heel blij dat de docent zo goed wist waar ze het over had. Ik had zelf al wat voorkennis van planten en dan is het leuk om sommige zaken bevestigd te zien en er nog meer te weten over te komen. Ondertussen maak ik voor al mijn vriendinnen en mezelf gepersonaliseerde dagcrèmes - met groot succes!

Lina V.D.P. (Zemst)

In mijn gezondheidspraktijk heb ik veel patienten die gebaad zijn met aromathsiche therapieën. Ik leerde deze therapieën op een praktijkgerichte kennen via De Gezondheidsschool. Mijn patiënten zijn geholpen en ik heb mijn praktijk verder kunnen uitbouwen.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Cursus Kleur En Stijl Consulent Schoonheidsschool1

Profiteer nu van 10% vroegboekkorting!

Wij hebben goed nieuws voor je: de cursusplanning voor De Gezondheidsschool voor het voorjaar (start januari) staat klaar! Als je …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool