Ayurvedische massage

cursus ayurvedische massage opleiding ayurvedische massage  cursus ayurvedische massage opleiding ayurvedische massage  cursus ayurvedische massage opleiding ayurvedische massage  cursus ayurvedische massage opleiding ayurvedische massage

Praktische info
  • Duur: 2 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 250
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding masseur, opleiding masseuse, cursus masseur, cursus masseuse, avondschool masseur, avondschool masseuse, opleiding massage, cursus massage, avondschool massage, cursus massage praktijk, ayurvedische, ayrveda, gezichtsmassage, haarbehandeling, hoofdbehandeling, schedelmassage, scrub, voetmassage, handmassage, handenmassage, schoonheidsverzorging, verzorging, behandeling, massage, olie, cursus, opleiding, massage, opleidingscheques, ondernemersportefeuille, erkend, erkenning, beroepsopleiding, diploma, kruidenstempel, gezichtsmassage, shirodhara, voetmassage, handenmassage

cursus ayurvedische massage

Word ayurvedisch masseur in 2 weken

Ayurvedische massage richt zich tot de hele persoon, zowel lichaam als geest worden verlicht. Er wordt altijd gebruik gemaakt van kruidige en geneeskrachtige oliën. Die doen de huid eer aan en zorgen ook voor innerlijk evenwicht. Wil je leren hoe je klanten 100% kan laten ontspannen? Wil je starten als ayurvedisch masseur in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding ayurvedische massage van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van ayurvedisch masseur snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding ayurvedische massage aan De Gezondheidsschool is niet alleen veelzijdig, ook biedt het heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als ayurvedisch masseur. Naast alle belangrijke technieken van deze holistische massage en de energetische manier van aanraking, leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als ayurvedisch masseur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding ayurvedische massage verzekerd van werk!

Omdat aandacht voor gezondheid van lichaam en geest steeds belangrijker wordt in onze maatschappij, ligt er bovendien een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze opleiding ayurvedische massage is heel veelzijdig zo leer je o.a. het losmaken van oude psychische problemen die in het NU blokkades of ziektes veroorzaken. Naast alle belangrijke technieken leer je op een holistische manier kijken naar blokkades en ziektes, die bij iedereen op een andere manier ontstaan. Zodoende leer je heel klantgericht werken.

Professionele opleiding ayurvedische massage

Tijdens de lessen maak je kennis met alle basisaspecten en technieken die je als ayurvedisch masseur moet beheersen. Tevens leer je dat waar ayurveda (Ayur = leven, Veda = kennis) voor staat; kennis van het leven! Ayurveda gaat om levensstijl, bewustzijn, zelfontwikkeling, gelukkig worden.

 Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van ayurvedisch masseur aan.

Voor wie is deze opleiding ayurvedische massage bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding ayurvedische massage is ideaal voor iedereen die dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma ayurvedische massage na 2 lessen van 7 uren. *Deze opleiding dient ook als basis voor verder professionalisering van de ayurvedische massagekunsten.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding ayurvedische massage wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt. Ook de geleerde technieken worden direct geoefend op verschillende modellen.

Wat is ayurveda?

Ayurveda is een hindoeïstische gezondheidsleer uit India die door de goddelijke kosmische geest genaamd Brahmanis doorgegeven is. De Ayurveda is geen geloof. Het is een geïnspireerde holistische visie op alles wat met de totale gezondheid (lichaam en geest) te maken heeft. In het westen heeft men de diverse medische voorschriften en praktische handelingen overgenomen en aangepast aan de westerse wereld. De ayurvedische visie wordt niet altijd ondersteund door de medische wetenschap. Toch zijn er binnen de moderne wetenschap steeds meer raakpunten en worden doelen behaald door deze visie en wetenschap te koppelen, te laten samenwerken.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Ayurvedische Massage 07/04/2018 Gent 09u00 – 14u00
Ayurvedische Massage 23/06/2018 Antwerpen 10u00 – 15u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige ayurvedisch masseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot ayurvedische massage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus ayurvedische massage is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma ayurvedische massage

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €250. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €25 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €225.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding ayurvedische massage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding ayurvedische massage?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus ayurvedische massage?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Christiane I. (Anzegem)

Praktijkgerichte cursus waar je echt iets aan hebt. Door het veel kunnen oefenen tijdens de lessen kon ik de theorie gelijk in de praktijk brengen. Deze manier van leren is echt wel doeltreffend. Zeer vriendelijke en competente docent.

Peter C. (Heusden-Zolder)

Het was fijn zo'n korte maar volledige opleiding te volgen. De campus in Hasselt is erg goed te bereiken.

Tom D.K. (Nieuwerkerken)

Deze cursus is een heel goede aanvulling van de cursus massagetherapeut. Ook nu kreeg ik een goede begeleiding en toffe sfeer 🙂

Amélie D.N. (Zoersel)

Als zelfstandig relaxatietherapeut ben ik steeds op zoek naar nieuwe massagetechnieken. Via deze cursus heb ik alvast enkele mooie nieuwe massagebewegingen leren kennen.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool