Babymassage

cursus babymassageopleiding babymassage  cursus babymassageopleiding babymassage  cursus babymassageopleiding babymassage  cursus babymassageopleiding babymassage

Praktische info
  • Duur: 1 les
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 140
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

babymassage opleiding, opleiding babymasseur, cursus babymassage, avondschool babymassage, babymassage, shantala, baby, docent, opleiding, cursus, massage, masseren, massagetechnieken, olie, aromatherapie, babyklachten, moeder, geur, smaak, draagtechnieken, massage, fysiotherapeuten, verzorging, geboorte, hormoon, voetreflexologie

cursus babymassage

Leer baby’s masseren in 1 dag

Baby’s ondergaan veel indrukken. Daarom kan het voor hen deugd doen om een massage te krijgen waardoor ze even helemaal kunnen ontspannen. Een overvloed aan nieuwe prikkels is vrij indrukwekkend en vermoeiend voor baby’s. Hen zachtjes masseren kan hen dan helemaal tot rust brengen. Babymassages zijn niet enkel bedoeld om hen te laten ontspannen, ze kunnen ook zorgen voor een betere bloeddoorstroming of spijsvertering. Wil jij ook leren hoe je een baby het beste masseert? Kies dan nu voor deze speciale opleiding babymassage van De Schoonheidsschool! Iedereen die het boeiende specialistatie van babymassages wil ontdekken, is van harte welkom in deze cursus!

Beroep met toekomst

De opleiding babymassage aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig, interactief en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als babymasseur. Naast alle belangrijke technieken, drukpunten en emotionele gevoelsleer van de baby leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten in bijberoep als babymasseur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil of gewoon je eigen baby wil masseren.

Omdat aandacht voor gezondheid en welzijn steeds belangrijker wordt in onze maatschappij en er ook voor de kleinsten diverse holistische methodes zijn om zich goed te laten voelen, ligt er een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze opleiding babymassage is heel veelzijdig en vele problemen bij de hele kleintjes kunnen we hierdoor mede verlichten of oplossen. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Je bent verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in een kinderopvangcentrum of bij de thuiszorg/postnatale zorg.

Professionele opleiding babymassage

Tijdens de lessen maak je kennis met alle massagetechnieken, het fysiek van de baby als ook eventuele blokkades die je als babymasseur moet kennen en beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van babymasseur aan.

Voor wie is deze opleiding babymassage bedoeld?

Wie jonge kindjes heeft of in de sector werkt, weet hoe heerlijk het is om met een baby of peuter bezig te zijn. Het is heel uitnodigend met hen te spelen, hen dingen aan te leren of verhaaltjes te vertellen. Maar het is even belangrijk om te zorgen voor rustmomenten. Dan kan een massage fantastisch zijn. Het zorgt bovendien voor een innig moment met het kindje. Ook kan massage helpen bij kleine kwaaltjes, zoals buikkrampjes. Want kinderen moeten ook wennen aan voeding die ze nog niet gewoon zijn. Uiteraard is het belangrijk een arts te raadplegen wanneer het kindje ziek is.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding babymassage wordt voor middelgrote groepen georganiseerd op een interactieve manier, zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende baby-modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Babymassage 03/02/2018 Antwerpen 10u00 – 17u00
Babymassage 24/03/2018 Gent 10u00 – 17u00
Babymassage 29/04/2018 Hasselt 10u00 – 17u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige babymasseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot babymassage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus babymassage is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma babymassage

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een getuigschrift dat je wordt opgestuurd via de post. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hier de film van de babymassage massages?

.

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €140. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €14 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €126.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding babymassage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding babymassage?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus babymassage?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Nicole J. (Ardooie)

Zeer boeiende opleiding! Geweldig leuk om te kunnen oefenen op echte baby's. Het effect te zien bij die kleine, prachtige wezentjes is zo fijn, die rust en dat relax zijn. Ook voor hun groei is dit toch wel heel belangrijk!

Nadia D. (Heuvelland)

Prachtig kader om de lessen te volgen. Ik stond er voordien niet bij stil dat een massage zoveel kan beteken voor een baby. De theorie was voor mij heel verhelderend. Doordat er veel tijd wordt uitgetrokken om de aangeleerde massage ook te oefenen ben ik er in mijn praktijk direct mee kunnen beginnen. Ergprofessionele en interessante opleiding!

Anouk V.D. (Nieuwpoort)

Als toekomstige mama wilde ik persé deze cursus volgen (ondanks een ietwat sceptische wederhelft). Ik heb echt een heel goede uitleg gekregen op al mijn vragen... Ondertussen is ons kindje geboren en mijn man vindt het geweldig wanneer ik haar masseer. Dan komt ze helemaal tot rust!

Marie-Claire V.W. (Zomergem)

Ik ben zelfstandig vroedvrouw en ik kom veel bij de mensen thuis vlak voor en na de bevalling. Het is heerlijk om aan de kersverse mama's aan te leren hoe ze hun pasgeborene kunnen laten ontspannen. Het zorgt voor een goede binding met de ouders en er worden zelfs heel wat kwaaltjes mee verholpen. Deze cursus is een aanrader!

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool