Bachbloesemtherapie

cursus bachbloesemtherapie opleiding bachbloesembehandeling  cursus bachbloesemtherapie opleiding bachbloesembehandeling  cursus bachbloesemtherapie opleiding bachbloesembehandeling  cursus bachbloesemtherapie opleiding bachbloesembehandeling

Praktische info
  • Duur: 8 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 315
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding bachbloesemtherapie, opleiding bachbloesembehandeling, opleiding bachbloesemtherapeut, avondschool bachbloesemtherapie, avondschool bachbloemsembehandeling, praktijk bachbloesemtherapeut, cursus bachbloesemtherapie, cursus bachbloesembehandeling, cursus bachbloesemtherapeut, cursus bachbloesemconsulent, opleiding bachbloesemadviseur, bachbloesem, bachbloessems, bagbloesem, bachbloesems, therapie, planten, bloesems, Edward Bach, geneeswijze, lichaam, harmonie, struiken, bomen, planten

cursus bachbloesemtherapie

Word bachbloesem therapeut in 8 weken

Wil je meer weten over bachbloesemtherapie? Wil je starten als bachbloesem therapeut in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding bachbloesemtherapie van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor wie het succesvolle beroep van bachbloesem therapeut snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding bachbloesemtherapie aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig. Deze holistische genezingsmethode maakt gebruik van 38 verschillende bloemen van planten, struiken en bomen die in het wild groeien. Deze Bach bloesemtherapie, ontwikkeld door de Engelse arts Dr. Edward Bach, heeft grote therapeutische mogelijkheden en werkt bij fysieke, emotionele en mentale blokkades en ziektes. De opleiding biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als bachbloesem therapeut. Naast alle belangrijke technieken van het bereiden van de remedies leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als bachbloesem therapeut of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je zelf, een op de natuur gebaseerde, huisapotheek wilt opzetten. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding bachbloesemtherapie verzekerd van werk en een gezonder leven!

Omdat aandacht voor gezondheid van lichaam en geest en het totale welzijn steeds belangrijker wordt in onze maatschappij ligt er een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze opleiding bachbloesembehandeling is heel veelzijdig. Naast kennis van de 38 bloesems en hun combinatie voor elk specifieke klacht, leer je ook heel klantgericht werken.

Professionele opleiding bachbloesemtherapie

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als bachbloesem therapeut moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Je leert hoe de bloesems het best te gebruiken. De juiste hoeveelheden en verhoudingen in combinatie met de juiste bloesems zijn essentieel voor het slagen van de therapie. Je leert meer over de energiewaarde van de bloesems en het synergetisch effect ervan. Je gaat zelf leren bepalen welke bloesem het beste past bij de emotionele en energetische toestand van jouw klant. Er wordt ook tijd besteed aan het werken met Bachbloesemremedies bij kinderen. Ten slotte geeft de cursus je een opsomming van de belangrijkste eigenschappen en toepassingsmogelijkheden van alle Bachbloesems. 

Voor wie is deze opleiding bachbloesemtherapie bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding bachbloesem behandeling is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma bachbloesem therapeut binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 8 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding bachbloesemtherapie wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en ook voldoende kan oefenen met de bachbloesems zelf.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Bachbloesemtherapeut 09/01/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Bachbloesemtherapeut 15/01/2018 Gent 18u30 – 21u30
Bachbloesemtherapeut 25/01/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Bachbloesemtherapeut 21/02/2018 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige bachbloesem therapeut die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot bachbloesemtherapie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus bachbloesembehandeling is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma bachbloesemtherapie

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van onze diverse opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €315. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €32 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €284.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding bachbloesemtherapie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding bachbloesemtherapie?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus bachbloesemtherapie?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Linda K. (Dordrecht)

Super leuke mensen, super competente docente, en een heel mooi klaslokaal! Kortom: TOP!

Amber E. (Hoegaarden)

Fijne cursus, leuk om in zo'n rustige groep aandachtig les te kunnen volgen. Ook het gelijk mogen oefenen met de remedies van de Bachbloesems heb ik als zeer leerzaam ervaren. Erg bekwame docent.

Josiane V.E. (Nijlen)

Een collega van me zweert bij bachbloesems, dus wilde ik er toch meer over weten. Ideale cursus natuurlijk. Heldere uitleg en veel voorbeelden en héél veel kunnen oefenen!

Mathilde V.D.H. (Zonhoven)

Ik werk al een tijdje als aromatherapeute in bijberoep. Om mijn clienten nog beter te begeleiden volgde ik de cursus bachbloesems. Dankzij de professionele begeleiding van de docente en het persoonlijke advies kan ik nu nog meer mensen helpen.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Cursus Kleur En Stijl Consulent Schoonheidsschool1

Profiteer nu van 10% vroegboekkorting!

Wij hebben goed nieuws voor je: de cursusplanning voor De Gezondheidsschool voor het voorjaar (start januari) staat klaar! Als je …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool