Bamboemassage

cursus bamboemassage opleiding bamboemassage  cursus bamboemassage opleiding bamboemassage  cursus bamboemassage opleiding bamboemassage  cursus bamboemassage opleiding bamboemassage

Praktische info
  • Duur: 1 les
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 125
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding bamboemassage, opleiding bamboemasseur, opleiding bamboetherapeut, avondschool bamboemassage, praktijk bamboemasseur, praktijk bamboetherapeut, cursus bamboemassage, cursus bamboemasseur, opleiding bamboebehandeling, cursus bamboetherapie

cursus bamboemassage

Word bamboe masseur in 1 les

Bamboemassage is een zeer vernieuwende massagetechniek met raakvlakken met shiatsu, ayurveda en lymfedrainage. In deze opleiding leer je technieken toe te passen zoals druk, warmte en prikkelingen. Je leert welke groottes en lengtes bamboe je nodig hebt zodat de massage nog dieper gaat en meer effect geeft achteraf. Wil je starten als bamboe masseur in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding bamboemassage van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van bamboe masseur snel en goed in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding bamboemassage aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig. De oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen zijn de basis van deze unieke opleiding. Bamboemassage zorgt voor een ontspannend gevoel, maar is tegelijkertijd ook opwekkend. De bloedsomloop wordt op gang gebracht en dat helpt om minder goede stoffen af te voeren en je lichaam in een betere conditie te brengen. Bamboe is een hard en sterk materiaal, maar tegelijk ook licht en flexibel. Dat biedt dus heel veel mogelijkheden voor een massage.

Beroep met toekomst

De opleiding tot bamboemasseur aan De Gezondheidsschool is heel interactief en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als bamboesmasseur. De belangrijke eigenschappen van deze massage zijn Piezo- en Pyro-elektriciteit, je gaat alles leren over de activatie hiervan. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als bamboemasseur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden zeker een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding bamboemassaeur verzekerd van werk!

Omdat Oosterse geneeskunde steeds meer geaccepteerd en geïntegreerd is in België en Nederland, ligt er op dit ogenblik een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze opleiding bamboemassage is heel veelzijdig. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken omdat elk mens uniek is. Je bent verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in een wellness- of gezondheidscentrum!

Professionele opleiding bamboemassage

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als bamboe masseur moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden, zoals met de kennis over het lichaam en de werking ervan. Hoe de cellen reageren op deze techniek en welke blokkades in lichaam of geest opgelost kunnen worden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van bamboemasseur aan.

Voor wie is deze opleiding bamboemassage bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding bamboemassage is ideaal voor wie op een praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel en goed in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma bamboemassage na 1 les van 7 uren.

Wat doet een “Bamboe massage”

Het stimuleert de bloedsomloop en bevordert de prestaties van het lichaam. Het bevordert de lichaamsenergie, de Ka. Het kalmeert de spieren, verwijderd spanningsknopen in schouders en nek en het kan helpen tegen slapeloosheid. Tevens werkt het bloeddruk verlagend en stimuleert de uitscheiding van het lymfestelsel waardoor afvalstoffen zich niet meer zo snel ophopen in onze lymfeknopen. Emotionele spanning samen met de lichamelijke spanning kunnen beter worden losgelaten.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Bamboemassage 10/03/2018 Hasselt 10u00 – 15u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige bamboe masseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot bamboemassage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus bamboemassage is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma bamboemassage

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een getuigschrift dat je wordt opgestuurd via de post. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hier de film van onze diverse holistische massages

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €125. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €13 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €113.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding bamboemassage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding bamboemassage?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus bamboemassage?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Herman L. (As)

Ik was zeer tevreden over de opleiding. Bedankt voor de goede begeleiding!

Katrien S. (Berchem)

De cursus heeft mij echt heel veel geboden. De techniek werd heel duidelijk uitgelegd en door de kleine groep heb ik heel veel kunnen oefenen. Ik was na de lessen helemaal klaar om te starten en ik heb nu al best veel klanten.

Irène F. (Hoeilaart)

Altijd leuk om een cursus te volgen aan deze school. Ik kom zeker terug!

Luc V.C. (Ninove)

Ik had eerlijk gezegd geen idee wat ik moest verwachten van deze cursus maar ben wel heel blij dat ik hem gevolgd heb! De leerkracht heeft heel veel voorbeelden gegeven en ons ook persoonlijk begeleid. Groot pluspunt!

Celina D.M. (Zonnebeke)

Sommige van mijn klanten vragen naar heel intensieve en diepgaande massages. Ik heb niet zo heel veel kracht en de bamboemassage was voor mij de ideale oplossing. Ik kan nu nog beter op de drukpunten werken en mijn klanten een diepgaande massage bezorgen.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool