Basis lichaamsmassage

cursus basis lichaamsmassage opleiding basis lichaamsmassage  cursus basis lichaamsmassage opleiding basis lichaamsmassage  cursus basis lichaamsmassage opleiding basis lichaamsmassage  cursus basis lichaamsmassage opleiding basis lichaamsmassage

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 239
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding lichaamsmassage, opleiding lichaamsmasseur, opleiding basismassage, avondschool lichaamsmassage, cursus lichaamsmassage, basiscursus massage, basiscursus masseur, cursus, opleiding, basis, lichaamsmassage, wellnessmassage, massagetechnieken, wellnessindustrie, Weekendcursus, Relaxatiemassage, schoonheidsspecialisten, kinesisten, spierstelsel, rugmassage, shouders, nek, gezichtsspieren, gelaatsmassage, voeten, benen, masseren, hotstone massage, kruidenstempelmassage, indische massage, massagetherapeut

cursus basis lichaamsmassage

Word basis lichaamsmasseur in 5 weken

Hou je ervan anderen te verwennen en tot rust te laten komen? Wil je meer weten over masseren? Wil je starten als basis lichaamsmasseur in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding basis lichaamsmassage van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van basis lichaamsmasseur snel in de vingers wil krijgen.

Wat doet een massage bij jou?

Door een massage worden alle dode huidschilfers verwijderd waardoor je onderliggende huid beter kan werken. Je zweet- en talgklieren kunnen beter werken waardoor het afval eerder je lichaam kan verlaten. Het lymfe systeem wordt hierdoor dan ook mede geactiveerd en beter zijn werk doen. Doordat er, door de diverse massagegrepen, warmte ontstaat in het gehele lichaam komt er extra zuurstof naar de diverse organen en lichaamsdelen. Ook de extra afvoer van koolstofdioxide wordt hierdoor gestimuleerd. Doordat de massage meer prikkeling van zenuwuiteinden veroorzaakt zal de celstofwisseling dan ook beter gaan werken en hierdoor kan het lichaam sneller herstellen. Natuurlijk heb je tijdens en na een massage een algemeen gevoel van welbehagen dat veroorzaakt wordt doordat serotonine in de hersenen vrijkomt. Wat ook een pijnstillend effect heeft. Deze opleiding aan de Gezondheidsschool is daarom zeker de moeite waard om anderen dit gevoel te geven wat ze nodig hebben op het juiste moment.

Beroep met toekomst

De opleiding basis lichaamsmassage aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als basis lichaamsmasseur. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als basis lichaamsmasseur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding basis lichaamsmassage verzekerd van werk, zowel als zelfstandige of als in een wellness- of gezondheidscentrum!

Omdat aandacht voor gezondheid steeds belangrijker wordt in onze maatschappij, ligt er op dit ogenblik een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze opleiding basis lichaamsmassage is heel veelzijdig. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken.

Professionele opleiding basis lichaamsmassage

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als basis lichaamsmasseur moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van basis lichaamsmasseur aan.

Voor wie is deze opleiding basis lichaamsmassage bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding basis lichaamsmassage is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma basis lichaamsmassage na 5 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding basis lichaamsmassage wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Lichaamsmassage (Basis) 11/12/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Lichaamsmassage (Basis) 13/12/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Lichaamsmassage (Basis) 07/01/2018 Gent 10u00 – 13u00
Lichaamsmassage (Basis) 03/02/2018 Hasselt 10u00 – 13u00
Lichaamsmassage (Basis) 03/02/2018 Hasselt 10u00 – 13u00
Lichaamsmassage (Basis) 12/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Lichaamsmassage (Basis) 12/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Lichaamsmassage (Basis) 21/04/2018 Brussel 10u00 – 13u00
Lichaamsmassage (Basis) 21/04/2018 Brussel 10u00 – 13u00
Lichaamsmassage (Basis) 05/05/2018 Gent 10u00 – 13u00
Lichaamsmassage (Basis) 29/05/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Lichaamsmassage (Basis) 02/06/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Lichaamsmassage (Basis) 07/06/2018 Gent 18u30 – 21u30
Lichaamsmassage (Basis) 16/08/2018 Hasselt 09u00 – 12u00
Lichaamsmassage (Basis) 10/10/2018 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige basis lichaamsmasseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot basis lichaamsmassage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus basis lichaamsmassage is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma basis lichaamsmassage

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hier enkele sfeerbeelden van de opleiding.

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €239. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 20% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €48 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €191.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding basis lichaamsmassage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding basis lichaamsmassage?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus basis lichaamsmassage?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Joke G. (Asse)

Mooi en verzorgd klaslokaal! Toffe leeromgeving.

Yvo M. (Hoeselt)

Ik ben enorm tevreden van het niveau van de lessen en lesgever.

Henri A. (Mechelen)

Ik wilde eigenlijk al langer goed leren masseren omdat ik het leuk vind om te doen. Ik masseerde al wel een beetje maar nu na de lessen te volgen ben ik een echte professional geworden. IK ben na deze opleiding gestart in bijberoep en heb al een leuk aantal vaste klanten. Tijdens de opleiding word je direct aangestuurd tijdens de praktijklessen. Dit werkte voor mij super. Ik ben heel blij dat ik bij de Gezondheidsschool deze opleiding heb gedaan.

Aline A. (Enschede)

Ik heb samen met een vriendin deze cursus gevolgd (leuk dat je op elkaar kan oefenen!). We kunnen de docent niet genoeg bedanken voor alle hulp tijdens de lessen (en daarbuiten!).

Fatma D.B. (Zottegem)

Ik werk reeds jarenlang in de sociale sector maar ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik hoop ooit te kunnen werken als zelfstandig masseur bij de mensen thuis. Ik koos voor deze opleiding om te zien of het iets voor mij was, en jawel, binnenkort start ik met de gespecialiseerde opleiding tot erkend masseur.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool