Chakratherapie

cursus chakra therapie opleiding chakra behandeling  cursus chakra therapie opleiding chakra behandeling  cursus chakra therapie opleiding chakra behandeling  cursus chakra therapie opleiding chakra behandeling

Praktische info
  • Duur: 1 dag
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 130 euro
  • Opleidingscheques: nee
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding chakratherapie, opleiding chakratherapeut, opleiding chakra behandeling, opleiding auratherapie, avondschool chakra therapie, avondschool chakra behandeling, avondschool chakra healing, praktijk chakra therapeut, praktijk chakrabehandelaar, praktijk chakra healing, cursus chakratherapie, cursus chakra healing, cursus chakra behandeling, cursus energiebanen, opleiding energieconsulent, avondschool chakra healing, opleiding meridianen, opleiding auraconsulent, opleiding chakra consulent, cursus, chakra, therapie, chakramassage, zelfbewustzijn, onthaasting, rust, complementair, alternatief, chakratherapie, massagetherapie, opleiding, stress, spanningen, massagecursus, spirituele, massagetherapeut, energiepeil, levenswijze

cursus chakra therapie

Word chakra therapeut in 1 lesdag

Chakra’s zijn energiepunten die voor een evenwichtig leven zorgen, zowel spiritueel, fysiek, mentaal en emotioneel. Moeilijkheden ontstaan wanneer chakra’s niet meer goed werken en te weinig of te veel energie opnemen. Daardoor geraken bepaalde functies uit balans. Zo kunnen gezondheidsproblemen ontstaan. Met chakratherapie help je hetevenwicht terug te herstellen.

Wil je meer weten over chakra therapie? Wil je starten als chakra therapeut in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de holistische opleiding chakra therapie van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van chakra therapeut snel en goed in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding chakra therapie aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en holistisch van opzet en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als chakra therapeut. Naast alle belangrijke technieken zoals het in balans brengen van de chakra’s, leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als chakra therapeut of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze effectieve vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding chakra therapie verzekerd van werk!

Deze holistiche therapie staat bekend om zijn doeltreffendheid bij het opsporen en opheffen van belemmeringen op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Dit is ook de reden dat er veel mensen een andere kijk op genezen krijgen waardoor er op dit ogenblik een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open ligt. Deze opleiding chakra behandeling is heel veelzijdig. Je leert alles over de belangrijkste technieken zoals, blokkades herkennen en blokkades opsporen en je maakt een reis langs de zeven chakra’s door middel van oefeningen, discussie en massageopdrachten.

Professionele opleiding chakra therapie

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken van deze energetische therapie die je als chakra therapeut moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden aangaande de mens en zijn energetische lichaamsvelden. Op een praktijkgerichte en interactieve manier leer je stap voor stap het vak van chakra therapeut aan.

Voor wie is deze opleiding chakra therapie bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over de mens als energetisch wezen en de bijbehorende effectieve energiebehandelingen. De opleiding chakra behandeling is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel en goed wil leren. Je behaalt namelijk jouw diploma chakra behandeling na 1 les van 7 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding chakra therapie wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en het energetisch werken met chakra’s voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Meer over chakra’s

De eerste chakra heet wortel chakra en heeft de kleur rood. Het is gelegen aan de basis van de wervelkolom en staat voor de aarding, hoe sta je in het leven. Het tweede chakra heet sacraal chakra of sex chakra en ligt 10 centimeter onder de navel en staat voor je vrijheid, sensatie en creativiteit. De derde chakra is de plexus solarus en heeft de kleur geel. Dit is het vuur chakra en geeft de relatie aan met jezelf. De vierde chakra is het hart chakra en heeft de kleur groen. In het centrum van je borst is deze chakra gelegen en regelt de relatie met jezelf en is je emotionele zone. Het vijfde chakra heet keelchakra chakra en heeft de kleur blauw. Deze chakra heeft alles te maken met hoe je communiceert. Het zesde chakra is het derde oog en het zevende chakra is de kruin chakra.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige chakra therapeut die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot chakra therapie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus chakra behandeling is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma chakra therapie

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een getuigschrift dat je wordt opgestuurd via de post. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van onze diverse opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €130. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €13 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €117.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding chakra therapie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding chakra therapie?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus chakra therapie?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Nathalie P. (Baarle-Hertog)

Ik heb veel bijgeleerd en heb er bovenop ook nog eens vrienden aan overgehouden. Echt leuk!

Peter K. (Hulst)

Ik wist niet dat balans in je chakra's zo belangrijk was. Hoe je mensen ziet veranderen als je de balans terug mag brengen in de chakra's. Klachten en verdriet verdwijnen en de personen zijn gewoon "echt" gelukkiger. Ik ben dit nu ook aan het integreren in mijn massage praktijk, het is een echte meerwaarde!

Thomas J. (Gouda)

Ik heb geleerd hoe je de nodige aandacht geeft aan de energetische punten in het menselijk lichaam. Mijn cliënten zijn heel blij dat ik deze kennis nu bezit.

Liesbet D. (Oostkamp)

Dankzij de positieve rustgevende uitstraling van de docent kwam deze cursus helemaal tot zijn recht. Er wordt ook echt gekeken naar de doelen in je leven en wat je gelukkig zal maken en tot rust kan brengen als mens.

Brigitta V.D. (Zulte)

Als zelfstandig gezondheidstherapeut kom ik met heel veel verschillende mensen in contact. Voor wie er voor open staat kan chakra therapie de oplossing zijn voor verschillende kleine kwaaltjes. Ik vond het vooral prettig dat deze cursus voor iedereen toegankelijk is, ook voor wie nog geen ervaring heeft.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool