Cranio sacraal therapie

cursus cranio-sacraal therapie opleiding cranio-sacraal behandeling  cursus cranio-sacraal therapie opleiding cranio-sacraal behandeling  cursus cranio-sacraal therapie opleiding cranio-sacraal behandeling  cursus cranio-sacraal therapie opleiding cranio-sacraal behandeling

Praktische info
  • Duur: 4 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 300
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding cranio-sacraal therapie, opleiding cranio-sacraal behandeling, avondschool cranio-sacraal therapie, avondschool cranio-sacraal behandeling, praktijk cranio-sacraal therapeut, praktijk cranio-sacraal consulent, praktijk cranio-sacraal behandeling, cursus cranio-sacraal consulent, cursus cranio-sacraal therapie, cursus cranio-sacraal behandeling, cursus cranio-sacraal behandelaar

cursus cranio-sacraal therapie

Word cranio-sacraal therapeut in 4 weken

Ben je begaan met alternatieve behandelmethodes? Streef je naar evenwicht in de hele persoon, dus van zowel intellect, emoties, levenswijsheid en fysieke mogelijkheden? Ben je geïnteresseerd in een carrière als cranio-sacraal therapeut? Wil je starten in de holistische gezondheidszorg als cranio-sacraal therapeut in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding cranio-sacraal therapie van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van cranio-sacraal therapeut goed en snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De holistische opleiding cranio-sacraal therapie aan De Gezondheidsschool is heel interactief en professioneel en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als cranio-sacraal therapeut. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als cranio-sacraal therapeut of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil.

Holistiche therapie

Tegenwoordig is er veel meer aandacht voor alternatieve geneeswijzen en de holistische kijk op gezondheid. Mede daardoor ligt er een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze opleiding cranio-sacraal behandeling is heel veelzijdig. Naast alle belangrijke technieken van palpatie van het cranio-sacraalritme, leer je ook heel klantgericht werken omdat ieder mens uniek is. Je bent verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in een wellness- of gezondheidscentrum!

Professionele opleiding cranio-sacraal therapie

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als cranio-sacraal therapeut moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden over de cellen en hun werking en dat het cranio-sacraal ritme een lichaamseigen ritme heeft en is. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van cranio-sacraal therapeut aan.

Voor wie is deze opleiding cranio-sacraal therapie bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding cranio-sacraal behandeling is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma cranio-sacraal behandeling na 4 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding cranio-sacraal therapie wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je niet alleen een persoonlijke begeleiding krijgt maar ook de techniek voldoende kan oefenen op verschillende modellen wat cruciaal is om deze specifieke techniek te integreren.

Wat is cranio-sacrale therapie precies?

Cranio-sacraaltherapie is ontstaan uit de ostheopathie. Het is een zachte behandelingsmethode waarbij onze schedel (cranium) en ons heiligbeen (sacrum) centraal staan. Wanneer nu in dit systeem blokkades ontstaan van welke aard dan ook (zoals bijvoorbeeld stress, energieproblemen, ongeval, trauma, spier- en bindweefselspanningen of ligamentaire spanningen), dan kunnen we deze blokkades via bepaalde technieken terug vrijmaken zodat de menselijke balans tussen lichaam en geest hersteld wordt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Cranio Sacraal Therapie 31/01/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Cranio Sacraal Therapie 07/02/2018 Gent 18u30 – 21u30
Cranio Sacraal Therapie 15/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Cranio Sacraal Therapie 19/04/2018 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige cranio-sacraal therapeut die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot cranio-sacraal therapie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus cranio-sacraal behandeling is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma cranio-sacraal therapie

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van onze diverse opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €300. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €30 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €270.

opleiding cranio-sacraal therapie, opleiding cranio-sacraal behandeling, avondschool cranio-sacraal therapie, avondschool cranio-sacraal behandeling, praktijk cranio-sacraal therapeut, praktijk cranio-sacraal consulent, praktijk cranio-sacraal behandeling, cursus cranio-sacraal consulent, cursus cranio-sacraal therapie, cursus cranio-sacraal behandeling, cursus cranio-sacraal behandelaar

opleiding cranio-sacraal therapie, opleiding cranio-sacraal behandeling, avondschool cranio-sacraal therapie, avondschool cranio-sacraal behandeling, praktijk cranio-sacraal therapeut, praktijk cranio-sacraal consulent, praktijk cranio-sacraal behandeling, cursus cranio-sacraal consulent, cursus cranio-sacraal therapie, cursus cranio-sacraal behandeling, cursus cranio-sacraal behandelaar

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding cranio-sacraal therapie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding cranio-sacraal therapie?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus cranio-sacraal therapie?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Carine R. (Beernem)

Leuke en zinvolle instructies. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van deze cursus. Ik ben kort na deze cursus gestart met mijn bijberoep. De klachten van mijn cliënten verminderen en verdwijnen zelfs na meerdere behandelingen. Ik ben heel tevreden!

Elisa L. (Houthalen-Helchteren)

Elke cursus die ik tot hiertoe gevolgd heb was top. De cursusboeken waren goed en de lessen waren heel interessant. Ook de docenten zijn zeer professioneel in hun vakgebied. Dank je wel!

Wout F. (Opglabbeek)

Sommige van mijn klanten hadden reeds geïnformeerd naar deze vorm van massage. Daarom besloot ik om mezelf hierin op te leiden ondanks het feit dat ik er toch argwanend tegenover stond. De docent heeft me echt geïnspireerd tijdens de lessen. Zeker een mooie aanvulling van mijn job.

Ingeborg V.C. (Hulst)

Via mijn therapeut maakte ik kennis met de cranio-sacraal therapie. Na enkele sessies kwam ik tot de vaststelling dat bepaalde klachten bij mij werkelijk werden verholpen. Ik volg nu deze kennis om eventueel op termijn ook andere mensen te kunnen helpen.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Cursus Kleur En Stijl Consulent Schoonheidsschool1

Profiteer nu van 10% vroegboekkorting!

Wij hebben goed nieuws voor je: de cursusplanning voor De Gezondheidsschool voor het voorjaar (start januari) staat klaar! Als je …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool