Spoedcursus Energetisch consulent

cursus energetisch consulent (spoedcursus) opleiding energetisch adviseur  cursus energetisch consulent (spoedcursus) opleiding energetisch adviseur  cursus energetisch consulent (spoedcursus) opleiding energetisch adviseur  cursus energetisch consulent (spoedcursus) opleiding energetisch adviseur

Praktische info
  • Duur: 4 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 420
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding energetisch consulent, opleiding energetisch adviseur, opleiding chakra healing, opleiding chakratherapie, opleiding chakrabehandeling, opleiding alternatieve geneeskunde, avondschool energetisch therapeut, avondschool energetisch consulent, avondschool energetisch adviseur, praktijk energetisch consulent, opleiding energetisch adviseur, cursus chakra healing, cursus chakra behandeling, cursus masseur, cursus energetisch consulent, cursus energetisch adviseur, Cursus Energetisch Therapeut, thuisstudie, energie, chakra, energiesysteem, balans, aura, healing, reiki, lichaam, heling, edelstenen, bachbloesems

cursus energetisch consulent (spoedcursus)

Word energetisch consulent in 4 weken

Als energetisch consulent ga je op zoek naar blokkades die een verminderd energiegehalte veroorzaken. Je bekijkt alle facetten van de mens als één geheel. Je kan dus perfect mensen bijstaan die kampen met lichamelijke problemen en die op zoek zijn naar een oplossing. Wil je leren werken met energieën en chakra’s om mensen hun energiesysteem weer in balans te brengen? Wil je meer weten over healing levenskracht? Wil je starten in de holistische sector als energetisch consulent in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke spoedopleiding energetisch consulent van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van energetisch consulent goed en snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding energetisch consulent (spoedcursus) aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als energetisch consulent. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als energetisch consulent of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil.

Holistische therapie

Omdat de mens niet enkel fysiek maar ook geestelijk uit balans kan zijn en het holistisch aspect van gezondheid steeds belangrijker wordt in onze maatschappij, ligt er een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze opleiding energetisch adviseur is zeer veelzijdig & professioneel. Naast alle belangrijke technieken om de energetische velden en lichamen te onderscheiden leer je ook heel klantgericht werken. Je bent verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in een wellness- of gezondheidscentrum!

Professionele opleiding energetisch consulent

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als energetisch consulent moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden van het bewerken en/of corrigeren van de subtiele-energetische velden. Het overdragen van energie bij een tekort hieraan of een te veel aan energie weg te nemen. Deze energetische balans zorgt voor een verbetering van de algehele gezondheid. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van energetisch consulent aan.

Voor wie is deze opleiding energetisch consulent bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Is het energetisch werken nieuw voor je of wil jij je professioneel gaan vestigen dan is deze opleiding tot energetisch adviseur ideaal. Op deze praktijkgerichte manier kun je dit boeiende vak snel en goed in de vingers krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma energetisch adviseur na 4 lessen van 8,5 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding tot energetisch consulent wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en tevens de praktijk voldoende kan inoefenen op verschillende modellen om zo het geleerde direct te kunnen integreren.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige energetisch consulent die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot energetisch consulent (spoedcursus) kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus energetisch adviseur is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma energetisch consulent (spoedcursus)

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €420. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €42 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €378.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding energetisch consulent (spoedcursus)?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding energetisch consulent (spoedcursus)?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus energetisch consulent (spoedcursus)?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Simon V. (Bekkevoort)

Zeer professionele en ervaren coach/consultant. Leuk om iemand te zien met zo'n grote passie voor zijn vak. Het overdragen van kennis is een vak apart, bij de Gezondheidsschool weten ze er alles van, zij kunnen het, bedankt!

Jana P. (Hulshout)

Veel bijgeleerd over energiestromen en chakra's. Hoe je blokkades kan herkennen en deze kan laten oplossen. Het is echt energetisch werken, heel boeiend. Ik vond het ook leuk dat we de theorie uit boek in de lessen meteen konden omzetten in de praktijk. Ik ben nu gestart in bijberoep met mijn praktijk en de cliënten zijn héél tevreden!

Kaat J. (Oud-Heverlee)

Ik heb echt genoten van deze cursus. Voor aanvang was ik er toch een beetje bang voor: zou ik het wel aankunnen om de gegevens op zo'n korte tijd onder de knie te krijgen? We kregen een geweldige docent waardoor ik het zelfs niet meer merkte dat ik op een spoedcursus zat.

Lauren D. (Gent)

In mijn gezondheidspraktijk komen meer en meer klachten van mensen die besmet zijn met negatieve energieën. Via de juiste technieken die ik leerde tijdens deze opleiding ben ik in staat om blokkades op te heffen en mensen weer energetisch op te laden. Ongelofelijk wat deze behandelingen voor mensen kunnen betekenen.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Cursus Kleur En Stijl Consulent Schoonheidsschool1

Profiteer nu van 10% vroegboekkorting!

Wij hebben goed nieuws voor je: de cursusplanning voor De Gezondheidsschool voor het voorjaar (start januari) staat klaar! Als je …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool