Gelaatsverzorging

cursus gelaatsverzorging opleiding gelaatsbehandeling  cursus gelaatsverzorging opleiding gelaatsbehandeling  cursus gelaatsverzorging opleiding gelaatsbehandeling  cursus gelaatsverzorging opleiding gelaatsbehandeling

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 269
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding gelaatsverzorging, opleiding gelaatsbehandeling, opleiding gelaatsmassage, opleiding gezichtsverzorging, opleiding gezichtsbehandeling, opleiding gezichtsmassage, avondschool gezichtmassage, avondschool gelaatsbehandeling, avondschool gelaatsmassage, opleiding gelaatsverzorging, opleiding gezichtsverzorging, praktijk verzorging, praktijk gelaatsbehandeling, praktijk gelaatsverzorging, praktijk gezichtsverzorging, cursus gelaatsbehandeling, cursus gezichtsbehandeling, cursus gelaatsverzorging, cursus gelaatsbehandeling, cursus gelaatsmassage, cursus huidverzorging, schoonheidsverzorging, gelaatsverzorging, aangezichtsverzorging, verzorgingsprodukten, cremes, huidproblemen, gelaatsmassage, masker producten, cosmetisch, dagcreme, nachtcreme, gelaat, opleiding, crèmes, gelaatsspieren, peeling, epileren

cursus gelaatsverzorging

Word gelaatsverzorger in 5 weken

Onder invloed van interne en externe factoren verandert je huid in de loop van de tijd. Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het is om de juiste crèmes en verzorgende producten te gebruiken. Een goede verzorging van de huid is ook heel belangrijk voor mensen die vaak make-up gebruiken of voor mensen die in een vervuilde omgeving wonen of werken. Mensen die regelmatig het gelaat laten behandelen zien er stralend uit en voelen zich beter. Hun huid veroudert minder snel en blijft veel strakker.

Wil je meer weten over gelaatsverzorging en een gezond gelaat? Wil je starten als gelaatsverzorger in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding gelaatsverzorging van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van gelaatsverzorger snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst voor Hem & Haar

De opleiding gelaatsverzorging aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als gelaatsverzorger. Het gelaat zegt iets over de binnenkant van jouw lichaam. Zowel bij mannen als vrouwen is ‘er gezond uitzien’ steeds belangrijker. Iedereen is uniek… daarom leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als gelaatsverzorger of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in een wellness- of beautycentrum!

Mooi van binnen = Mooi van buiten

De huid van ons gelaat is de weerspigeling van onze binnenkant. Mooi zijn betekent tegenwoordig een gezonde levensstijl eropna houden. Veel mannen en vrouwen hebben meer aandacht voor hun gezondheid omdat dit steeds belangrijker wordt in onze maatschappij. Gelaatsverzorging is hierbij een vast onderdeel dus ligt er op dit ogenblik bovendien een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze opleiding gelaatsbehandeling is heel veelzijdig. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken, want elk mens is uniek.

Professionele opleiding gelaatsverzorging

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als gelaatsverzorger moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden waaronder de huid, het vochtregulatie systeem en zijn structuren. Tijdens deze opleiding kun je werken met je eigen, op mineralen gebaseerde, make-up. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van gelaatsverzorger aan.

Voor wie is deze opleiding gelaatsverzorging bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor mannen & vrouwen. De opleiding gelaatsbehandeling is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma gelaatsbehandeling na 5 lessen van 4 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding gelaatsverzorging wordt in middelgrote, gemengde groepen (50/50) georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op de verschillende huidsoorten van zowel mannen als vrouwen wat zeer belangrijk is voor je praktijk.

Als de huid ouder wordt?

Als de mens ouder wordt, verandert de huid. Ze wordt dunner, droger en er ontstaan rimpels. Anders dan bij jonge mensen slaan de cellen minder water op en daar komt nog bij, dat er minder collageen wordt geproduceerd en meer afgebroken wordt. Collageen is een eiwit dat in de lederhuid geproduceerd wordt. Het is het hoofdbestanddeel van de elastische vezels. Wanneer de huid echt zichtbaar ouder wordt, is bij ieder mens weer anders. Een wekelijkse behandeling bij een professionele gelaatsverzorgster doet wonderen!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Gelaatsverzorging 16/12/2017 Hasselt 10u00 – 14u00
Gelaatsverzorging 16/12/2017 Hasselt 10u00 – 14u00
Gelaatsverzorging 08/01/2018 Antwerpen 18u00 – 22u00
Gelaatsverzorging 08/01/2018 Antwerpen 18u00 – 22u00
Gelaatsverzorging 22/02/2018 Hasselt 18u00 – 22u00
Gelaatsverzorging 17/03/2018 Brussel 10u00 – 14u00
Gelaatsverzorging 17/03/2018 Brussel 10u00 – 14u00
Gelaatsverzorging 31/03/2018 Gent 10u00 – 14u00
Gelaatsverzorging 24/04/2018 Hasselt 18u00 – 22u00
Gelaatsverzorging 28/04/2018 Antwerpen 10u00 – 14u00
Gelaatsverzorging 03/05/2018 Gent 18u00 – 22u00
Gelaatsverzorging 31/05/2018 Hasselt 09u00 – 13u00
Gelaatsverzorging 05/09/2018 Brugge 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige gelaatsverzorger die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot gelaatsverzorging kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus gelaatsbehandeling is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma gelaatsverzorging

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €269. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 20% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €54 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €215.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding gelaatsverzorging?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding gelaatsverzorging?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus gelaatsverzorging?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Paula X. (Berlaar)

Heel leuk dat de opleiding zo praktijkgericht was! Je leert meteen alle trucjes van het vak. Ik zou het zo opnieuw doen!

Else R. (Hasselt)

Ik heb heel veel geleerd over de huid, de verschillende huidtypes. Ook de verschillende behandelingen en de diverse producten die je hierbij gebruikt. Het cursusboek is heel uitgebreidt en overzichtelijk wat voor mij ook heel belangrijk is om als naslag werk te kunnen gebruiken. Kortom een heel professionele opleiding waardoor ik mijn eigen bedrijf heb kunnen opstarten.

Pauline L. (Overijse)

Deze cursus is een afwisseling van leren, toepassen en zelf verwend worden. Ik vind dat de docent ons heel goed geholpen heeft tijdens deze opleiding.

Krista F. (Turnhout)

De klanten van mijn nagelstudio zijn meer en meer vragende partij om ook een gelaatsbehandeling van mij te krijgen. Ik vind het heerlijk om mensen te verwennen en ze een stralende huid te bezorgen. De opleiding is heel praktijkgericht en direct toepasbaar. Ik verkoop nu ook in mijn studio de gelaatsverzorgende producten waarmee ik heb leren werken.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Cursus Kleur En Stijl Consulent Schoonheidsschool1

Profiteer nu van 10% vroegboekkorting!

Wij hebben goed nieuws voor je: de cursusplanning voor De Gezondheidsschool voor het voorjaar (start januari) staat klaar! Als je …

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool