Gezondheidsconsulent

cursus gezondheidsconsulentopleiding gezondheidsdeskundige  cursus gezondheidsconsulentopleiding gezondheidsdeskundige  cursus gezondheidsconsulentopleiding gezondheidsdeskundige  cursus gezondheidsconsulentopleiding gezondheidsdeskundige

Praktische info
  • Duur: 7
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 1990
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding gezondheidsconsulent, opleiding gezondheidsdeskundige, opleiding gezondheidsadviseur, opleiding gezondheid, opleiding voedingsadviseur, opleiding voedingscoach, cursus gezondheidsconsulent, cursus gezondheidsdeskundige, cursus gezondheidsadviseur, cursus gezondheid, cursus voedingsadviseur, cursus voedingscoach, praktijk gezondheidsconsulent, praktijk gezondheidsdeskundige, praktijk gezondheidsadviseur, praktijk gezondheid, praktijk voedingsadviseur, praktijk voedingscoach, avondschool gezondheidsconsulent, avondschool gezondheidsdeskundige, avondschool gezondheidsadviseur, avondschool gezondheid, avondschool voedingsadviseur, avondschool voedingscoach, gezondheidsconsulent, massagetechnieken, voeding, massage, masseren, aromatherapie, lichaam, mentaal, gezondheid, anatomie, fysiologie, psychologie, meditatietechnieken, relaxatie, erkend, psychologie, klachten, oorzaak, chakra therapie, hotstone masage, kruidenstempelmassage, marma massage en meridianen en vijf elementenleer, voedingsleer, afslankingsconsulent, anatomie, fysiologie, praktische psychologie, Relaxatie, meditatietechnieken, voedingsleer, masseagetherapeut, Natuurlijke cosmetica, Bachbloessemtherapie

cursus gezondheidsconsulent

Word gezondheidsconsulent in 7

Wil je meer weten over gezondheidsadvies verlenen ? Wil je starten als gezondheidsconsulent in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding gezondheidsconsulent van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van gezondheidsconsulent snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De holistische opleiding gezondheidsconsulent aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als gezondheidsconsulent. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als gezondheidsconsulent of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil in de gezondheidssector. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding gezondheidsconsulent verzekerd van werk!

De opleiding gezondheidsdeskundige is heel veelzijdig en belicht vele aspecten van de holistische geneeskunde. Omdat natuurgeneeskunde binnen de alternatievegezondheidszorg erg gewaardeerd wordt alsmede in de reguliere gezondheidszorg, ligt er op dit ogenblik bovendien een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Het klantgerichtwerken is uiteraard een uitgangspunt omdat iedereen uniek is. Je bent verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in de gezondheidssector!

Professionele opleiding gezondheidsconsulent

Tijdens de lessen maak je kennis met alle therapeutische vakken zoals o.a. de beroepsethiek, anatomie & fysiologie die je als gezondheidsconsulent moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van gezondheidsconsulent aan.

Wil je mensen naar gezondere eet- en leefgewoonten begeleiden? Wil je hen helpen hun leven meer in evenwicht te brengen? Heb je interesse in alternatieve behandelwijzen, zoals bijvoorbeeld aromatherapie, moxatherapie en verschillende massagetechnieken? Kies dan nu voor de unieke opleiding gezondheidsdeskundige van De Gezondheidsschool!

Voor wie is deze opleiding gezondheidsconsulent bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is om mensen op een natuurgeneeskundige wijze te behandelen en te begeleiden op weg naar een duurzame genezing. De opleiding gezondheidsdeskundige is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel en goed in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma gezondheidsdeskundige na 7 van uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding gezondheidsconsulent wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en voldoende de praktijk kan oefenen op verschillende modellen wat onontbeerlijk is voor deze opleiding.

Quote

“Niemand heeft ooit leren pianospelen door er een boek over te lezen”!. Kom bij ons interactief: leren & doen, dat is jouw sleutel tot succes!

Je start met de lessen gezondheidsconsulent waar en wanneer je wil
De cursus gezondheidsconsulent bestaat uit 7. Elke les duurt uren. Hieronder vind je alle startdata en locaties. Inschrijven doe je via knop “schrijf je nu in”.


Regelmatig plannen we nieuwe cursussen gezondheidsconsulent bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige gezondheidsconsulent die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot gezondheidsconsulent kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus gezondheidsdeskundige is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma gezondheidsconsulent

De opleiding gezondheidsconsulent bestaat uit een aantal modules die je apart dient te volgen. Aan het einde van elke module leg je een examen af op de school. Wanneer je voor alle deelmodules bent geslaagd kan je op eenvoudig vertoon van alle diploma’s en getuigschriften het overkoepelende diploma bekomen. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 1990. Volg je de lessen aan de campus Hasselt? Dan geniet je een bijkomende korting van 10% op je inschrijvingsgeld. Je betaalt dan maar € 1791. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 199 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 1791.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding gezondheidsconsulent?
Praktische psychologie
Massagetherapie
Afslankingsconsulent
Aromatherapie
Kruidenstempelmassage
Marmamassage
Chakratherapie
Meridiaan- en vijf elementenleer
Moxatherapie
Tachyonmassage
Bachbloesemtherapie
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus gezondheidsconsulent?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Stijn Z. (Bertem)

Bedankt voor deze unieke ervaring. Fantastisch om zien dat het alternatieve zo wordt omarmd in deze opleiding.

Véronique T. (Izegem)

Ik ben heel tevreden van deze complete opleiding. Alles werd heel goed opgevolgd.

Stéphanie N. (Groningen)

Alle docenten die ik ben tegengekomen in deze opleiding waren pareltjes. Elke keer weer was het een genot om les te kunnen volgen bij zo'n getalenteerde mensen.

Arne H. (Brussel)

Ik ben al jarenlang bezig met gezonde voeding en relaxatietherapieën. Ik heb de kans om samen te gaan werken met een gezondheidspraktijk bij mij in de buurt. Ik vond het heel belangrijk om mezelf nog wat bij te scholen. Wat me vooral beviel aan deze opleiding is dat deze "voetjes op de grond" was, maar dat de docenten toch open staan voor de alternatieve en complementaire behandelingsmethoden uit het Oosten.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Pompoen

Feel good food: soep van geroosterde pompoen en walnoten

Heb jij ook last van een winterdipje? Een lekker warme wintersoep helpt je erdoor! Nu het pompoenseizoen ten einde loopt, …

Page 1 of 3123»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool