Hammam massage

cursus hammam massage opleiding hammam massage  cursus hammam massage opleiding hammam massage  cursus hammam massage opleiding hammam massage  cursus hammam massage opleiding hammam massage

Praktische info
  • Duur: 1 lesdag
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 125
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding hammam massage, cursus hammam masseur, avondschool hammam massage, praktijk hammam, praktijk hammam masseur, massagestudio, massagepraktijk, hammam center, hammam zwembad</p> <p>

cursus hammam massage

Word hammam masseur in 1 lesdag

Hammam is een heel eigen massagetechniek die voor een diepe en louterende ontspanning zorgt. In oosterse en Arabische landen is het badhuis heel belangrijk. Dit stamt af van de Griekse en Romeinse badhuizen. Mensen komen naar deze plaatsen om het lichaam te reinigen en zalig te ontspannen. De combinatie van warmte, vochtigheid, schuim en heerlijke geuren en aanrakingen veroorzaken een gehele lichamelijke en geestelijke ontspanning. De traditionele Hammam is een sensatie voor lichaam en geest! Het Dode Zeezout waarmee tijdens de cursus gewerkt wordt, staat bekend voor zijn vele mineralen en zijn genezende, therapeutische werking. Hiermee verwijder je dode huidcellen en stimuleer je de bloedsomloop.

Wil je graag aan de slag in de wellnesswereld? Of wil je jouw huidige praktijk uitbreiden en een nieuwe massagetechniek aanleren? En ben je geïnteresseerd in de Arabische badcultuur? Kies dan nu voor de unieke opleiding hammam massage van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van hammam masseur snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding hammam massage aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als hammam masseur. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht masseren. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als hammam masseur. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding hammam massage verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in een wellness- of gezondheidscentrum!

Holistische massage

Het holistische aspect tijdens deze massage richt zich op het fysieke en emotionele lichaam.Deze opleiding hammam massage is heel veelzijdig. Naast alle belangrijke al eeuwen oude technieken leer je ook de scrubtechnieken om de huid te ontdoen van oude cellen.

Professionele opleiding hammam massage

Tijdens de Hammam-relax massage worden de traditionele elementen uit Hammam gecombineerd met relaxatie en andere massage technieken zoals een traditionele hoofd-, schouder-, rug-, en voetmassage met diepreinigende zeezoutpeeling, een grondige zeepmassage, een kleimasker, een ontspannende oliemassage met een keuze aan olieën. Tijdens de cursus worden ook een aantal arrangementen besproken, die je kan gebruiken. Deze massage is louterend en een weldaad voor het lichaam en de geest!

Op een praktijkgerichte manier leer je zo stap voor stap het vak van hammam masseur aan.

Voor wie is deze opleiding hammam massage bedoeld?

De opleiding is toegankelijk voor iedereen, zowel voor mannen als voor vrouwen. De opleiding hammam massage is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel en goed in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma hammam massage na 1 lesdag van 7 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding hammam massage wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende de technieken kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige hammam masseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot hammam massage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus hammam massage is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma hammam massage

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een getuigschrift dat je wordt opgestuurd via de post. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hier de film van onze diverse holistische massages

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €125. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €13 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €113.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding hammam massage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding hammam massage?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus hammam massage?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Elisabeth V.H. (Bilzen)

Fantastische docente, leuke medestudenten en een toplocatie!

Ria X. (Kapellen)

Ik was op zoek naar leuke uitbreidingen voor mijn wellnesszaak. Deze massage leer je makkelijk aan dankzij de deskundige begeleiding van de docent.

Thea S. (Kapellen)

Op deze opleiding heb ik in zo weinig tijd, zoveel geleerd dat ik er zelf van sta te kijken. De technieken zijn heel goed uitgelegd en voorgedaan. Door het gelijk veel te kunnen oefenen leerde ik het heel snel. Super opleiding.

Brent R. (Putte)

Als erkend masseur met een eigen praktijk is het belangrijk om zoveel mogelijk massagetechnieken onder de knie te hebben. De docent heeft alles glashelder uitgelegd en voorgedaan. Een heel goede ervaring voor mij!

Anneke L. (Rotterdam)

In mijn wellnessinstituut had ik nog een ruimte ter beschikking die we hebben omgebouwd tot hammam ruimte. Deze massagetechniek is een mooie aanvulling van mijn huidige aanbod aan wellnessbehandelingen. Het is geweldig om te zien welke diepe relaxatie dit geeft bij mijn klanten.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool