Handreflexologie

cursus handreflexologie opleiding drukpuntentherapie voor handen  cursus handreflexologie opleiding drukpuntentherapie voor handen  cursus handreflexologie opleiding drukpuntentherapie voor handen  cursus handreflexologie opleiding drukpuntentherapie voor handen

Praktische info
  • Duur: 4 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 165
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding reflexologie, avondschool reflexologie, praktijk reflexologie, cursus reflexologie, opleiding handreflexologie, avondschool handreflexologie, praktijk handreflexologie , cursus handreflexologie, cursus drukpuntentherapie, opleiding drukpuntentherapie, avondschool drukpuntentherapie, praktijk drukpuntentherapie, cursus drukpuntentherapie handen, opleiding drukpuntentherapie handen, avondschool drukpuntentherapie handen, praktijk drukpuntentherapie handen, cursus handverzorging, cursus handmassage, opleiding handverzorging, opleiding handmassage, avondschool handverzorging, avondschool handmassage, praktijk handmassage, praktijk handverzorging, reflexmassage, therapie, opleiding, cursus, handreflexoloog, handreflexologie, reflexzone, stress, spanning, energiestromen, masseren, drukpunten, reflexpunten, immuniteitssysteem, handen, energetisch,

cursus handreflexologie

Word handreflexoloog in 4 weken

Handreflexologie is gebaseerd op de visie dat er drukpunten zijn die in verbinding staan met andere lichaamsdelen. Handen zijn gevoelig en het lijdt dan ook geen twijfel dat je met een goede massage veel kan bereiken. Met handreflexologie werk je in op bepaalde drukpunten die de van invloed kunnen zijn op bepaalde organen. Het is een behandelwijze die de algemene gezondheid en het welbevinden bevordert. Het is een complementaire geneeswijze die de westerse geneeskunde aanvult en ondersteunt.

Wil je meer weten over handaanrakingen op reflexpunten? Wil je starten als handreflexoloog in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding handreflexologie van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van handreflexoloog snel en goed in de vingers wil krijgen. De handreflexologie is ook een heel geschikte tool voor coaches die kinderen & mensen begeleiden en ondersteunen.

Beroep met toekomst

De opleiding handreflexologie aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt veel mogelijkheden voor een succesvolle carrière in de alternatieve gezondheidszorg. Je kunt dit ook goed combineren met voetreflexologie. Na deze cursus kan je starten in bijberoep als handreflexoloog of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding handreflexologie verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in een wellness- of gezondheidssector!

Holistische therapie

Veel mensen gaan voor hun gezondheid vaker op zoek naar alternatieve geneeswijzen. Ook voor ondersteuning of aanvulling op de reguliere behandelingen komen zij terecht bij handreflexologen. Deze opleiding drukpuntentherapie voor handen is heel veelzijdig. Naast alle belangrijke technieken die de zelfgenezende werking va het lichaam in gang zetten leer je ook heel klantgericht werken.

Professionele opleiding handreflexologie

Tijdens de lessen maak je kennis met alle drukpunt-technieken die je als handreflexoloog moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Hoe werkt het lichaam werkt? Waar zitten de punten die energetisch geconnecteerd zijn met de betreffende organen en fluïde systemen? Op een praktijkgerichte manier leer je zo stap voor stap het vak van handreflexoloog aan.

Voor wie is deze opleiding handreflexologie bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor mannen en vrouwen. De opleiding drukpuntentherapie voor handen is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel en goed in de vingers wil krijgen.

Tijdens de lessenreeks oefen je op je medestudenten. Zo kan je de behandeling zowel uit het standpunt van de ontvanger als van de massagegever ervaren. Je studeert en geniet. Je behaalt namelijk jouw diploma drukpuntentherapie voor handen na 4 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding handreflexologie wordt voor gemende & middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende de aangeleerde techniek direct kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Handreflexoloog 06/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Handreflexoloog 15/04/2018 Hasselt 10u00 – 13u00
Handreflexoloog 20/04/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige handreflexoloog die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot handreflexologie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus drukpuntentherapie voor handen is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma handreflexologie

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder ook het filmpje van de opleiding voetreflexologie

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €165. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €17 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €149.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding handreflexologie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding handreflexologie?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus handreflexologie?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Bram V.L. (Blankenberge)

Ik ben zeker nog van plan om andere opleidingen te volgen bij jullie.

Tine Y. (Kapelle-op-den-Bos)

Heel erg boeiende opleiding waarbij je de theorie meteen omzet in de praktijk.

Agnes L. (Kapelle-op-den-Bos)

Veel geleerd, super docent, mooie lokalen, gewoon top!.

Betty S. (Puurs)

Ik ben meegegaan met een vriendin - meer uit gezelligheid dan interesse. Ondertussen ben ik de cursus handrefloxologie aan het volgen en heb ik zelfs plannen om als zelfstandige in bijberoep te beginnen. Dankjewel aan de fantastische docenten!

Sien M. (Eindhoven)

Ik werk in bijberoep als handreflexoloog bij de mensen thuis. Hoe meer ik bezig ben met me te verdiepen in deze technieken, hoe meer ik vaststel dat het lichaam één geheel is. Ik behandel nu niet alleen de handen, maar ook de voetjes en mijn patiënten vinden het heerlijk!

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool