Hawaiiaanse massage

cursus hawaiiaanse massage opleiding sayawan massage  cursus hawaiiaanse massage opleiding sayawan massage  cursus hawaiiaanse massage opleiding sayawan massage  cursus hawaiiaanse massage opleiding sayawan massage

Praktische info
  • Duur: 2 dagen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 250
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus hawaiiaanse massage, opleiding hawaiiaanse massage, avondschool hawaiiaanse massage, praktijk hawaiiaanse massage,cursus sayawan massage, opleiding sayawan massage, avondschool sayawan massage, praktijk sayawan massage

cursus hawaiiaanse massage

Word hawaiiaanse masseur in 2 dagen

Massages zijn fantastisch om te geven en om te krijgen. Er bestaan tientallen varianten met een achterliggende visie. Het is dus een boeiende wereld om je in te verdiepen. De hawaiiaanse massage, ook wel sayawanmassage genoemd, is heel ontspannend en goed voor het hele lichaam. De massage zorgt ervoor dat de vitale levensenergie naar elke plaats in het lichaam stroomt zodat spanningen worden losgemaakt en het welbevinden sterk verhoogt.

Wil je starten als hawaiiaanse masseur in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding hawaiiaanse sayawan massage van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor iedereen die het succesvolle beroep van hawaiiaanse masseur snel en goed in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding hawaiiaanse massage aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als hawaiiaanse saywan masseur. Deze sierlijke massagevorm vermindert niet allen pijn het verhoogt ook de weerstand. Naast alle belangrijke technieken van deze sprankelendeen ritmische massage leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als hawaiiaanse masseur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil.

Omdat er steeds meer mensen een andere manier van gezondheidsbeleving hebben en alternatieve manieren zoeken in deze sector, ligt er op dit ogenblik bovendien een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze opleiding sayawan massage is heel veelzijdig. Alle belangrijke technieken komen aan bod zoals de bloedsomloop-stimulatietechniek, waardoor de gifstoffen uit het weefsel verwijderd worden. Ook de werking van het lymfestelsel kan door de sayawan massagetechniek worden bevorderd. Natuurlijk leer je ook heel klantgericht werken omdat elk mens uniek is. Je bent verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in een wellness- of gezondheidscentrum!

Professionele opleiding hawaiiaanse massage

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als hawaiiaanse sayawan masseur moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden van bindweefselmassage. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap de lange streken met de voorarmen en het gebruik van de ellebogen die kenmerkend zijn voor deze massage.

Voor wie is deze opleiding hawaiiaanse massage bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding sayawan massage is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma sayawan massage na 2 dagen van 7 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding hawaiiaanse massage wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende de kenmerkende techniek van de sayawan techniek kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige hawaiiaanse masseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot hawaiiaanse massage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus sayawan massage is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma hawaiiaanse massage

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hier de film van onze diverse holistische massages

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €250. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €25 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €225.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding hawaiiaanse massage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding hawaiiaanse massage?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus hawaiiaanse massage?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Annelies R. (Essen)

Een boeiende wereld om je in te verdiepen! Zeer ontspannend door het volgen van de ritmes en bewegingen van de natuur.

Kees H. (Lint)

Dit is nu eens echt wat ik zocht!!! Theorie en heel veel praktijk. Dit kan ik echt iedereen aanraden.

Clara L. (Lint)

Heel boeiende cursus gegeven door een expert in zijn vak. Dit vond ik zeker een pluspunt!

Axelle F. (Tongeren)

Leuk dat de docent ook zelfstandige is! Ik wilde weten hoe ik aan nieuwe klanten kon komen en zij heeft me meteen enkele tipjes gegeven.

Ariane V.C. (Terneuzen)

In ons schoonheidsinstituut is er meer en meer vraag naar stevigere massages waarbij ook de ellebogen worden gebruikt op de drukpunten. Deze opleiding was voor mij ideaal omdat ze ze kort en krachtig werd gegeven.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool