Hotstone massage

cursus hotstone massage opleiding hotstone massage  cursus hotstone massage opleiding hotstone massage  cursus hotstone massage opleiding hotstone massage  cursus hotstone massage opleiding hotstone massage

Praktische info
  • Duur: 1 lesdag
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 130
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus hotstone masseur, avondschool hotstone massage, praktijk massage hotstones, praktijk hotstone masseur, opleiding hotstones, opleiding hotstone masseur, hotstone, hot-stone, massage, spieren, warmte, basalt, basaltstenen, stenen, druk, spanning, energie, warme, steen, olie, relax, relaxatie, ontgifting, relaxen, therapie, stenen, beweging, balans

cursus hotstone massage

Word hotstone masseur in 1 lesdag

Hotstone therapie is een geweldig intense warmtemassage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. Dit verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Je wordt los gemasseerd met de warme stenen en olie. Hotstone massage zorg voor een diepe relaxatie en ontgiften. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast ondersteunt de hotstone massage alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert.

Hou je ervan om mensen te verwennen? Wil je meer weten over masseren met stenen? Wil je starten als hotstone masseur in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding hotstone massage van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van hotstone masseur snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding hotstone massage aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als hotstone masseur. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als hotstone masseur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding hotstone massage verzekerd van werk!

Omdat aandacht voor gezondheid steeds belangrijker wordt in onze maatschappij, ligt er op dit ogenblik bovendien een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze opleiding hotstone massage is heel veelzijdig. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Je bent verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in een wellness- of gezondheidscentrum!

Professionele opleiding hotstone massage

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als hotstone masseur moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van hotstone masseur aan.

Voor wie is deze opleiding hotstone massage bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding hotstone massage is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma hotstone massage na 1 lesdag van 7 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding hotstone massage wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Hotstone Massage 03/03/2018 Antwerpen 10u00 – 17u00
Hotstone Massage 25/03/2018 Gent 10u00 – 17u00
Hotstone Massage 14/04/2018 Hasselt 10u00 – 17u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige hotstone masseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot hotstone massage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus hotstone massage is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma hotstone massage

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een getuigschrift dat je wordt opgestuurd via de post. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €130. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €13 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €117.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding hotstone massage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding hotstone massage?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus hotstone massage?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Arthur D.W. (Bocholt)

Helder en leerzaam. Zou nog een dag mogen duren. Enthousiast team!

Sylvie Z. (Kaprijke)

Super toffe les! Nog een complimentje aan het secretariaat om mij verder te helpen, want ik had mezelf vrij laat ingeschreven.

Chantal E. (Kaprijke)

Professionele aanpak! Door de theorie direct te kunnen inoefenen ben ik nu al in staat een klant een volledige behandeling te geven met de juiste informatie, heel fijn.

Shana T. (Ranst)

Weeral heb ik erg genoten van het volgen van een cursus. En niet enkel omdat je ook zelf gemasseerd wordt 😉 Het was een heel gezellige dag met een geweldige docente!

Tineke N. (Roosendaal)

Werken met hotstones is een leuke afwisseling in mijn massagepraktijk. Mijn klanten vinden het fijn dat ze een gepersonaliseerde behandeling kunnnen kiezen. Bovendien is de investering in de hotstonematerialen echt laag, en liggen de prijzen voor deze behandeling gemiddeld veel hoger.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool