Huidaandoeningen en nagelafwijkingen

cursus huidaandoeningen en nagelafwijkingen opleiding huidkwalen en nagelafwijkingen  cursus huidaandoeningen en nagelafwijkingen opleiding huidkwalen en nagelafwijkingen  cursus huidaandoeningen en nagelafwijkingen opleiding huidkwalen en nagelafwijkingen  cursus huidaandoeningen en nagelafwijkingen opleiding huidkwalen en nagelafwijkingen

Praktische info
  • Duur: 1 lesdag
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 150
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

avondschool nagelverzorging, praktijk manicure, praktijk nagelverzorging, praktijk nagels lakken, praktijk nagelafwijkingen, praktijk huidafwijkingen, cursus nagelafwijkingen, cursus huidaandoeningen, praktijk nagelafwijkingen, praktijk huidaandoeningen, huidaandoeningen, nagelafwijkingen, nagelproblemen, ingegroeide nagels, handen, nagelstyliste, hygiëne, manicure, gelnagels, acrylnagels, probleemnagels, commerciële vaardigheden, nagelstudio

cursus huidaandoeningen en nagelafwijkingen

Word specialist in huidaandoeningen en nagelafwijkingen in 1 les

Onze huid en nagels moeten goed verzorgd worden. Afwijkingen of kwaaltjes kunnen vrij vervelend zijn en voor veel hinder zorgen. Vaak zijn ze gemakkelijk aan te pakken. In deze opleiding maken we je vertrouwd met veel voorkomende aandoeningen. Nagels kunnen ingroeien of scheuren. Ook de nagelriemen kunnen problemen vertonen. Vaak is dat hinderlijk, vooral omdat we onze handen voortdurend gebruiken. Niet iedereen heeft immers sterke nagels.

Wil je meer weten over behandeling van huidaandoeningen en nagelafwijkingen? Wil je starten als specialist in huidaandoeningen en nagelafwijkingen in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van specialist in huidaandoeningen en nagelafwijkingen snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding huidaandoeningen en nagelafwijkingen aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als specialist in huidaandoeningen en nagelafwijkingen. Steeds meer mensen bezoeken een pedicure omdat er problemen aan de voeten en tenen zijn ontstaan door verkeerd of slecht schoeisel. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als specialist in huidaandoeningen en nagelafwijkingen of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil.

Omdat aandacht voor gezondheid steeds belangrijker wordt en ook de voeten steeds meer worden verzorgd, ligt er op dit ogenblik bovendien een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze opleiding huidkwalen en nagelafwijkingen is heel veelzijdig. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken want iedere klant is anders. Je bent verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in de wellness- of gezondheidssector!

Professionele opleiding huidaandoeningen en nagelafwijkingen

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als specialist in huidaandoeningen en nagelafwijkingen moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van specialist in huidaandoeningen en nagelafwijkingen aan.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding huidkwalen en nagelafwijkingen is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel en goed in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma huidkwalen en nagelafwijkingen na 1 lesdag van 7 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding huidaandoeningen en nagelafwijkingen wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en de aangeleerde technieken voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige specialist in huidaandoeningen en nagelafwijkingen die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot huidaandoeningen en nagelafwijkingen kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus huidkwalen en nagelafwijkingen is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma huidaandoeningen en nagelafwijkingen

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een getuigschrift dat je wordt opgestuurd via de post. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Maak kennis met de De Gezondheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €150. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €15 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €135.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding huidaandoeningen en nagelafwijkingen?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding huidaandoeningen en nagelafwijkingen?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus huidaandoeningen en nagelafwijkingen?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Caroline V.D.B. (Boechout)

Echt een aangename groep!

Vicky D.G. (Kasterlee)

Na mijn lessen pedicure heb ik aansluitend deze specialisatie gevolgd. Interessante aanvulling op de cursus pedicure!

Esther G. (Grobbendonck)

Als pedicure krijg ik ook veel klanten met de diverse nagelproblemen. Deze opleiding heeft me de tools gegeven om ook deze klanten professioneel verder te kunnen helpen. Heel fijn voor mij en mijn klanten, dank u wel!

Dorine U. (Ravels)

Ik wilde al jaren mijn eigen nagelstudio starten en dit is daar de ideale opleiding voor. De docente heeft heel veel van mijn vragen kunnen beantwoorden over hoe het is om als zelfstandige door te leven te gaan. Ik voel me nu een stuk zekerder.

Katelijne O. (Tilburg)

Ik werk in een nagelstudio en probeer me continu bij te scholen. Ik volgde reeds een cursus manicure aan De Gezondheidsschool en koos nu voor de opleiding 'nagelafwijkingen' zodat ik nog meer klanten kan verder helpen.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Cursus Kleur En Stijl Consulent Schoonheidsschool1

Profiteer nu van 10% vroegboekkorting!

Wij hebben goed nieuws voor je: de cursusplanning voor De Gezondheidsschool voor het voorjaar (start januari) staat klaar! Als je …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool