Japanse gelaatsmassage

cursus japanse gelaatsmassage opleiding japanse gelaatsmasseur  cursus japanse gelaatsmassage opleiding japanse gelaatsmasseur  cursus japanse gelaatsmassage opleiding japanse gelaatsmasseur  cursus japanse gelaatsmassage opleiding japanse gelaatsmasseur

Praktische info
  • Duur: 3 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 160
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus gelaatsmassage, cursus gezichtsmassage, avondschool gelaatsmassage, opleiding gelaatsmassage, cursus japanse gelaatsmassage, opleiding japanse gelaatsmassage, opleiding japanse gelaatsbehandeling, avondschool japanse massage, opleiding japans masseur, opleiding japanse gelaatsmassage, praktijk japans masseur, schoonheidsverzorging, gelaatsverzorging, drukpuntmassage, aangezichtsverzorging, japanse gelaatsmassage, aangezichtsmassage, drukpunten, meridianen, massage, massages, gezichtsmassage, massagetechnieken, meridiaan, studie, stress, anti-stress, balans, meridianen, schoonheidsverzorging, gelaatsverzorging, aangezichtsverzorging, japanse gelaatsmassage, aangezichtsmassage, drukpunten, meridianen, massage, massages, gezichtsmassage, massagetechnieken, balans, energetisch, lichaam, doorbloeding, afvalstoffen, afvoeren, immunitiet, stressgehalte, face lift, opleiding, cursus

cursus japanse gelaatsmassage

Word japanse gelaatsmasseur in 3 weken

Heb je interesse in gelaatsbehandelingen en gespecialiseerde gezichtsmassages? Wil je graag je klanten of vrienden verwennen met enkele eeuwenoude professionele massagetechnieken? Wil je jezelf verder specialiseren in relaxatietechnieken of je massagetechnieken opfrissen met iets nieuws? Dan is de unieke opleiding Japanse gelaatsmassage van De Gezondheidsschool iets voor jou!

De Japanse gezichtsmassage behandelt de drukpunten en meridianen. Door deze punten te stimuleren, breng je het lichaam terug in balans. Door specifieke grepen en technieken verkrijg je een meer energetische massage dan met onze westerse massage. Meer en meer wellnessinstituten en massagesalons bieden vandaag de dag deze massagevorm aan als extra service. Klanten vinden het heerlijk om na een andere behandeling nog even verwend te worden met een ontspannende Japanse gezichtsmassage.

Tijdens deze cursus leer je hoe je een goede doorbloeding kunt geven en de afvalstoffen kunt afvoeren. Hierdoor verhoog je de immuniteit en verlaag je het stressgehalte bij je klanten. Deze massage heeft als pluspunt dat het een jeugdigere uitstraling geeft. Zo verkrijg je op een natuurlijke wijze een facelift en een verjongend effect.

Beroep met toekomst

De opleiding japanse gelaatsmassage aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als japanse gelaatsmasseur. Naast belangrijke technieken zoals het stimuleren van de zenuwbanen die voor verdeling van nutriënten en de toxine eliminatie leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als japanse gelaatsmasseur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil.

Gezond van binnen en er ook nog goed uitzien ook

Deze Japanse gelaatsmassage is een holistische massage en werkt op de verschillende niveaus. Omdat de holistiche kijk op onze gezondheid steeds belangrijker wordt in onze maatschappij, ligt er op dit ogenblik bovendien een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze opleiding japanse gelaatsmasseur is heel veelzijdig & uniek. Naast alle belangrijke technieken en massagepuntnen in het gelaat leer je ook heel klantgericht werken. Je bent verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in een wellness- of gezondheidscentrum!

Professionele opleiding japanse gelaatsmassage

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als japanse gelaatsmasseur moet beheersen. Je gaat de drukpunten en meridianen in het gelaat leren bewerken en de bijbehorende massagetechniek toepassen. Je start eerst met de basisvaardigheden zoals de fysieke opbouw van de huid . Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van japanse gelaatsmasseur aan.

Voor wie is deze opleiding japanse gelaatsmassage bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. De opleiding japanse gelaatsmasseur is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel en goed in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma japanse gelaatsmasseur na 3 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding japanse gelaatsmassage wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende de specifieke techniek kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Japanse Gelaatsmassage 26/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Japanse Gelaatsmassage 15/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Japanse Gelaatsmassage 04/06/2018 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige japanse gelaatsmasseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot japanse gelaatsmassage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus japanse gelaatsmasseur is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma japanse gelaatsmassage

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hier onze diverse holistische massages

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €160. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €16 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €144.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding japanse gelaatsmassage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding japanse gelaatsmassage?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus japanse gelaatsmassage?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Ilse V.D.E. (Boortmeerbeek)

Zeer praktijkgericht en een zeer toffe groep.

Fatima V.H. (Kluisbergen)

Fijne opleiding! De lessen worden zeer ontspannen gegeven waardoor ik alles zeer goed kan onthouden.

Justine X. (Rijkevorsel)

Deze cursus wordt gegeven door iemand met jarenlange praktijkervaring, en dat merk je ook. Elke vraag die ik als zelfstandige had is beantwoord geweest.

Olivia R. (Maastricht)

Ik werk al een tiental jaar als schoonheidsspecialiste en ongeveer 80% van mijn behandelingen zijn gelaatsverzorgingen. Mijn klanten vinden het heerlijk om na een gelaatsbehandeling heerlijk in te dommelen wanneer ik de drukpunten in het gelaat masseer.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool