Lichaamspakkingen

cursus lichaamspakkingen opleiding lichaamspakkingen  cursus lichaamspakkingen opleiding lichaamspakkingen  cursus lichaamspakkingen opleiding lichaamspakkingen  cursus lichaamspakkingen opleiding lichaamspakkingen

Praktische info
  • Duur: 3 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 200
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding lichaamspakkingen, avondschool lichaamspakkingen, praktijk lichaamspakkingen, cursus lichaamspakkingen, lichaampakking, lichaampakkingen, lichaam, ontspannen, pakking, relaxerend, peeling, reiniging, onzuiverheden, huidcellen, stoffen, zee-algen, olie, chocolade, koffie, fruit, warmtedeken, behandeling, afvalstoffen, wellnesscentra, huid, verstevigen, anti-cellulite, hydraterend, relaxerend, doorbloeden, spieren, oliën, platic folie

cursus lichaamspakkingen

Word specialist in lichaamspakkingen in 3 weken

Er zijn steeds meer lichaamspakkingen met verschillende effecten zoals onder andere ontgiften, stimuleren van de stofwisseling, verstevigen van de huid en relaxatie. In wellnesscentra is er een stijgende vraag. Begrijpelijk, want het is echt wel genieten!

Bij een lichaamspakking wordt de huid eerst grondig gescrubd om dode huidcellen te verwijderen. Daardoor kan de pakking beter in de poriën doordringen en is het effect groter. Je kan werken met klei, met honing, met chocolade, met algen enz. Elk ingrediënt heeft een specifieke werking. Zo werkt groene klei bijvoorbeeld zuiverend en stimulerend, terwijl witte klei heel geschikt is voor het gelaat en ook een liftend effect heeft.

Wil je meer weten over wellness behandeling met lichaamspakkingen? Wil je starten als specialist in lichaamspakkingen in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding lichaamspakkingen van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van specialist in lichaamspakkingen snel en goed in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding lichaamspakkingen aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als specialist in lichaamspakkingen. Naast alle belangrijke technieken leer je ook de werking van pakkingen op en in het lichaam. Omdat iedereen uniek is leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als specialist in lichaamspakkingen of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding lichaamspakkingen verzekerd van werk!

Professionele opleiding lichaamspakkingen

Tijdens de lessen leer je hoe het lichaam werkt en reageert op lichaamspakkingen en maak je kennis met alle technieken die je als specialist in lichaamspakkingen moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden over stimulatie van het lichaam, het lichaam ontgiften, voeden, verzorgen. Cellulitis bestrijding en ondersteuning bij afslanking zijn een paar van de werkingen van de lichaamspakkingen en naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van specialist in lichaamspakkingen aan.

Een opleiding voor hem & haar ?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding lichaamspakkingen is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel en goed in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma lichaamspakkingen na 3 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding lichaamspakkingen wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en voldoende de theorie in de praktijk kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige specialist in lichaamspakkingen die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot lichaamspakkingen kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus lichaamspakkingen is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma lichaamspakkingen

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van onze diverse opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €200. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €20 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €180.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding lichaamspakkingen?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding lichaamspakkingen?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus lichaamspakkingen?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Sabine D.C. (Buggenhout)

Leuke groep wat de opleiding nog aangenamer heeft gemaakt. Het werken op en met elkaar is een goed leerproces geweest voor mij op vele vlakken. Heel leerzaam.

Rachel V.G. (Kraainem)

Deze behandeling wou ik al lang in mijn schoonheidssalon aanbieden. Als zelfstandige heb ik niet veel tijd en daarom zijn deze praktijkgerichte opleiding bij jullie ideaal voor mij!

Katia V.D.S. (Sint-Amands)

De docente vroeg regelmatig of iedereen nog mee was en of we nog vragen hadden. Ze ging ook veel rond om persoonlijk te komen helpen en begeleiden.

Samira D.V. (Rotterdam)

Ik ben uitbater van een B&B en was al langer op zoek naar iets unieks dat we kunnen aanbieden aan onze klanten. In onze zaak besteden we veel aandacht aan een gezonde levensstijl en het aanbieden van lichaamspakkingen past perfect bij ons concept.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool