Lichaamstaalexpert

cursus lichaamstaalexpert opleiding lichaamstaaldeskundige  cursus lichaamstaalexpert opleiding lichaamstaaldeskundige  cursus lichaamstaalexpert opleiding lichaamstaaldeskundige  cursus lichaamstaalexpert opleiding lichaamstaaldeskundige

Praktische info
  • Duur: 3 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 210
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding lichaamstaalexpert, avondschool lichaamstaalexpert, praktijk lichaamstaalexpert, cursus lichaamstaalexpert, opleiding lichaamstaaldeskundige, avondschool lichaamstaaldeskundige, praktijk lichaamstaaldeskundige, cursus lichaamstaaldeskundige, opleiding lichaamstaal, opleiding bewegingsexpert, opleiding mimiek, cursus bewegingsexpert, cursus mimiek, cursus lichaamstaal, avondschool lichaamstaal, praktijk lichaamstaal, praktijk bewegingsexpert

cursus lichaamstaalexpert

Word lichaamstaalexpert in 3 weken

Voor je professionele en persoonlijke relaties is het steeds belangrijk dat je een goede eerste indruk nalaat. Werken aan de manier hoe je overkomt is dus van zeer groot belang. Tijdens deze opleiding leer je om je houding, manier van bewegen, je taal- en stemgebruik en je kledij op de juiste manier te gebruiken in je omgang met anderen.

Wil je meer weten over analyse van non-verbaal gedrag? Wil je starten als lichaamstaalexpert in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding lichaamstaalexpert van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van lichaamstaalexpert snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding lichaamstaalexpert aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als lichaamstaalexpert. Naast alle belangrijke technieken van de verbale en non verbale communicatie leer je ook mensen kalibreren. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als lichaamstaalexpert of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding lichaamstaalexpert verzekerd van werk!

Verbaal + Non verbaal = Communicatie in waarheid

Omdat communicatie niet alleen bestaat uit woorden (20%) maar ook uit lichaamstaal (80%) is het beroep van lichaamstaaldeskundige steeds belangrijker in onze maatschappij en ligt er op dit ogenblik bovendien een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze opleiding lichaamstaaldeskundige is heel veelzijdig. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Je bent verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in de communicatie-, verkoop- of marketingbusiness!

Professionele opleiding lichaamstaalexpert voor hem & haar

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als lichaamstaalexpert moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden over communicatie, hoe het lichaam spreekt, hoe ademhaling en lichaamskleur meedelen wat er écht gezegd wordt. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van lichaamstaalexpert aan.

Voor wie is deze opleiding lichaamstaalexpert bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Voor mensen die met mensen werken, in de verkoop, op scholen of in de zorgsector. De opleiding lichaamstaal deskundige is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel en goed in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma lichaamstaaldeskundige na 3 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De professionele opleiding lichaamstaalexpert wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch de theorie uiteraard kan oefenen op verschillende modellen, leren is doen, zeker voor de lichaamstaalexpert.

Tips van de expert

Je handen zeggen veel meer dan je zou denken. Met een zachte, slappe handdruk kom je bijvoorbeeld over als een weinig daadkrachtig iemand met een zwak karakter. Ook belangrijk is een bij een handdruk geven is dat je de ander tijdens het handen schudden in de ogen kijkt. Wie naar de grond staart, komt al snel nerveus en zelfs onbetrouwbaar over. Nog een handige tip: schud de hand van anderen niet te lang of al te uitbundig. Als je tijdens het handen geven de hele arm van de andere laat zwieren kom je overdreven enthousiast en zelfs hopeloos over.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige lichaamstaalexpert die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot lichaamstaalexpert kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus lichaamstaaldeskundige is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma lichaamstaalexpert

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van onze diverse opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €210. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €21 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €189.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding lichaamstaalexpert?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding lichaamstaalexpert?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus lichaamstaalexpert?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Sam D.K. (Damme)

Ik ben alvast een ervaring rijker dankzij deze opleiding. Ik hoop hier in de toekomst zeker mijn beroep van te kunnen maken!

Chris S. (Herstelt)

Ik heb zoveel bijgeleerd, het was voor mij zeker de moeite waard om het te leren. Het maakt mijn leven makkelijker om met mensen om te gaan!

Catherine D.N. (Kruibeke)

De eerste indruk die je maakt is zo belangrijk! Daarom zou ik deze cursus aan iedereen willen aanbevelen.

Ruth V.D.E. (Sint-Genesius-Rode)

De rollenspellen werden heel goed (en grappig) mee voorgedaan door de docent. Herkenbaar en zeer toepasbare opleiding.

Josette V.H. (Eindhoven)

Ik werk als vertegenwoordiger van een groot cosmeticamerk en ik hoop via deze cursus mijn commerciële vaardigheden nog beter aan te scherpen.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Cursus Kleur En Stijl Consulent Schoonheidsschool1

Profiteer nu van 10% vroegboekkorting!

Wij hebben goed nieuws voor je: de cursusplanning voor De Gezondheidsschool voor het voorjaar (start januari) staat klaar! Als je …

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool