Manicure

cursus manicure opleiding handverzorging  cursus manicure opleiding handverzorging  cursus manicure opleiding handverzorging  cursus manicure opleiding handverzorging

Praktische info
  • Duur: 6 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 269
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding gellak, opleiding manicure, opleiding nagelverzorging, opleiding gelnagels, opleiding nagels lakken, avondschool gellak, avondschool manicure, avondschool nagelverzorging, avondschool gelnagels, avondschool nagels lakken, cursus gellak, cursus manicure, cursus nagelverzorging, cursus gelnagels, cursus nagels lakken, praktijk gellak, praktijk manicure, praktijk nagelverzorging, praktijk gelnagels, praktijk nagels lakken, manicure, module, opleiding, gelnagels, acrylnagels, gel, acryl, nagelstyliste, nagelstylist, nagelstudio, nagelriemen, knippen, nagels vijlen, opruwen, cuticle oil, nagellak remover, laktechnieken, handmassage, parafine, freestoestel

cursus manicure

Word manicurist in 6 weken

Onze handen zijn vaak grote blikvangers en verdienen daarom alle aandacht met een uitgebreide verzorging. Verzorgde handen geven dan ook meteen een indruk van klasse en stijl. Tijdens de opleiding manicure leer je meer over de basisverzorging van handen, het gebruik van de juiste producten en de verzorging van de nagels.

Wil je meer weten over de verzorging van handen en nagels? Wil je starten als manicurist in hoofd- of bijberoep en mensen hun handen en nagels gezond en mooi maken? Kies dan nu voor de unieke opleiding manicure van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van manicurist snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding manicure aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als manicurist. Naast alle belangrijke technieken van de verschillende behandelingen leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als manicurist of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil.

Hou van je handen

Omdat onze handen de hele dag door aan het werk zijn met wassen, dragen en pakken, wringen of typen, verdienen ze extra onze aandacht. Deze opleiding handverzorging is heel veelzijdig. Naast alle belangrijke technieken van manicure leer je ook de verschillende lakken, gels of acryl verwerken en ga je heel klantgericht werken. Je bent verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in een wellness- of gezondheidscentrum!

Mooi handen & gezonde handen

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als manicurist moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden over hoe de hand en nagels fysiek zijn opgebouwd. Ook materialenleer is een belangrijk onderdeel van deze opleiding. Hoe en welke nagelknippers, bokkenpootje of nagelvijlen te gebruiken. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van manicurist aan.

Voor wie is deze opleiding manicure bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor mannen en vrouwen. De opleiding handverzorging is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte en professionele manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma handverzorging na 6 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding manicure wordt voor middelgrote gemengde groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende de theorie steeds direct kan oefenen op mannelijke en vrouwelijke modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Cosmetische Manicure en Pedicure 13/01/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Cosmetische Manicure en Pedicure 18/01/2018 Gent 18u30 – 21u30
Cosmetische Manicure en Pedicure 29/01/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Cosmetische Manicure en Pedicure 29/01/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Cosmetische Manicure en Pedicure 31/01/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Cosmetische Manicure en Pedicure 11/02/2018 Gent 10u00 – 13u00
Cosmetische Manicure en Pedicure 11/02/2018 Gent 10u00 – 13u00
Cosmetische Manicure en Pedicure 10/03/2018 Hasselt 10u00 – 13u00
Cosmetische Manicure en Pedicure 10/03/2018 Hasselt 10u00 – 13u00
Cosmetische Manicure en Pedicure 19/03/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Cosmetische Manicure en Pedicure 19/03/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Cosmetische Manicure en Pedicure 26/05/2018 Brussel 10u00 – 13u00
Cosmetische Manicure en Pedicure 26/05/2018 Brussel 10u00 – 13u00
Cosmetische Manicure en Pedicure 21/11/2018 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige manicurist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot manicure kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus handverzorging is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma manicure

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Bekijk hieronder het filmpje van onze andere opleidingen

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €269. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 20% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €54 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €215.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding manicure?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding manicure?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus manicure?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

An V.C. (De Pinte)

Nu kan ik elke dag met verzorgde handen de wijde wereld intrekken. Ook mijn man moest er aan geloven!

Danielle D.M. (Laakdal)

Uitstekende opleiding als aanvulling op de cursus nagelstyliste. Zeer vlotte en boeiende lessen!

Cynthia V.M. (Sint-Laureins)

Binnenkort zal ik starten met mijn eigen praktijk en daar wil ik mijn docent voor bedanken. Zij heeft een heel goede opleiding gegeven en ik ben er nu helemaal klaar voor om mijn klanten te verwennen.

Laurette V.D.B. (Breda)

Ik werk al een tijdje als nagelstyliste in bijberoep en volgde deze cursus om mijn technieken nog beter te verfijnen. Ik vind dat je in onze sector je continu moet bijscholen en up-to-date moet blijven.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Cursus Kleur En Stijl Consulent Schoonheidsschool1

Profiteer nu van 10% vroegboekkorting!

Wij hebben goed nieuws voor je: de cursusplanning voor De Gezondheidsschool voor het voorjaar (start januari) staat klaar! Als je …

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool