Marmamassage

cursus marma massage opleiding marma massage  cursus marma massage opleiding marma massage  cursus marma massage opleiding marma massage  cursus marma massage opleiding marma massage

Praktische info
  • Duur: 1 lesdag
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 170
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus marma, cursus marma massage, cursus marma masseur, opleiding marma, opleiding marma massage, opleiding marma masseur, avondschool marma massage, avondschool marma masseur, opleiding ayurveda, praktijk marma masseur, marma, massage, marmamassage, alternatief, marmapunten, ayurvedisch, chakra, zenuwcentra, yoga, ayurveda, drukpunt, drukpunttechniek, anatomielichaamsmassage, thailand, china, punten, olie, geest, lichaam, chinese geneeskunde, massagetherapeut, india, massagetechnieken

cursus marma massage

Word marma masseur in 1 lesdag

In deze oude Indische massage gaat men uit van 107 marmapunten. Marma’s zijn punten in het lichaam waar verschillende functies samenkomen, zoals zenuwen, botten, huid of spieren. Dat zijn meteen ook bronnen van energie. Deze massage legt er zich op toe blokkades op te heffen, met als doel een algemeen evenwicht te bereiken.

Marma is een woord uit het Sanskriet en krijgt soms de betekenis van geheim of iets dat verborgen is. De marma massage is een onderdeel van de Ayurveda. Het doel van Ayurveda is evenwicht in lichaam, geest en zintuigen te brengen en is een goede manier om te ontspannen en te herstellen.

Wil je meer weten over masseren? Wil je starten als marma masseur in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding marma massage van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van marma masseur snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding marma massage aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als marma masseur. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze holistische cursus kan je starten met een bijberoep als marma masseur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze ayurvedische marma massage verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in een wellness- of gezondheidscentrum!

Ayurvedische massagetechniek

Omdat de holistische kijk op gezondheid steeds belangrijker wordt in onze maatschappij, ligt er op dit ogenblik bovendien een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze holistiche opleiding marma massage is heel veelzijdig en je leert zoal het opruimen van giftige blokkades, pijn verlichten, spanningen oplossen. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken want ieder is uniek.

Professionele opleiding marma massage

Tijdens de lessen maak je kennis met deze oeroude massage techniek voor lichaam, geest en ziel. Je start eerst met de basisvaardigheden, zoals de dosha welke de leidraad is doorheen de behandeling. Op een praktijkgerichte & professionele manier leer je stap voor stap het vak van ayurvedische marma masseur aan.

Voor wie is deze opleiding marma massage bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding marma massage is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel en goed in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma marma massage na 1 lesdag van 7 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding marma massage wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je niet alleen een persoonlijke begeleiding krijgt en maar ook voldoende kan oefenen op verschillende mannelijke en vrouwelijke modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige marma masseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot marma massage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus marma massage is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma marma massage

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een getuigschrift dat je wordt opgestuurd via de post. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hier de film van onze diverse holistische massages

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €170. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €17 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €153.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding marma massage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding marma massage?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus marma massage?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Greta A. (Deerlijk)

Ontspannend en leerrijk tegelijk! Super combinatie!

Dries D.B. (Laarne)

Dit was één van de vele massageopleidingen die ik bij jullie heb gevolgd. Ik ben een fan van jullie uitgebreid aanbod en kom daarom steeds met plezier terug!

Kirsten V.D.P. (Sint-Lievens-Houtem)

Deze docent wist duidelijk waar hij het over had. Ik heb er met volle teugen van genoten!

Lucas V.D.M. (Terneuzen)

Docent van deze opleiding heeft gestudeerd aan de Oosterse scholen en het was een enorme meerwaarde om bij hem bijkomende massagetechnieken aan te leren die ik kan gebruiken in mijn massagepraktijk.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool