Spoedcursus massagetherapeut

cursus massagetherapeut (spoedcursus) opleiding erkend masseur  cursus massagetherapeut (spoedcursus) opleiding erkend masseur  cursus massagetherapeut (spoedcursus) opleiding erkend masseur  cursus massagetherapeut (spoedcursus) opleiding erkend masseur

Praktische info
  • Duur: 6 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 525
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding masseur, opleiding masseuse, cursus masseur, cursus masseuse, avondschool masseur, avondschool masseuse, opleiding massage, cursus massage, avondschool massage, cursus massage praktijk, spoedopleiding masseur, spoedopleiding masseuse, snelcursus masseur, snelcursus masseuse, snelopleiding massage, spoedcursus massage, spoedcursus zweedse massage, snelcursus zweedse massage, spoedopleiding zweede massage, opleiding zweeds masseur, cursus zweeds masseur, spoedcursus zweeds masseur, snelcursus zweeds massagetherapeut, spoedopleiding zweeds massagetherapeut, massage, masseren, opleiding, massageschool, masseur, anatomie, fysiologie, massagetechnieken, vestigingswet masseur, beschermd beroep masseur, masseur, effleurage, petrissage, tapotements, duimrollen, fricties, vibraties, spiergroepen, gewrichten, spijsverteringsstelsel, bloedvatenstelsel, lymfesysteem, ademhalingsstelsel, massagesalon, wellnesscentrum

cursus massagetherapeut (spoedcursus)

Word massagetherapeut in 6 weken

Een goede massage is heerlijk voor lichaam en geest, het houdt je lichaam in goede conditie en kan blessures voorkomen. Ook zorgt het voor een ideale ontspanning na de dagelijkse drukte. Als masseur verlicht je pijn, zorg je voor ontspanning, voor kom je kwaaltjes en behandel je overbelaste spieren. Een boeiend en afwisselend beroep!

Als masseur kan je heel wat kanten uit. Je geeft massages aan klanten die zich willen ontspannen of die er een heilzame invloed van verwachten. Deze voornamelijk westerse massagetechnieken worden toegepast in schoonheidsinstituten of wellnesscentra.

Ben je geïnteresseerd in wellness? Wil je je klanten eens goed verwennen? Wil je zo snel mogelijk een carrière starten als massagetherapeut? Dan is deze unieke spoedopleiding van De Gezondheidsschool iets voor jou! Deze snelcursus is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van massagetherapeut snel in de vingers wil krijgen. In slechts zes weken behaal je een officieel diploma.

Beroep met toekomst

Een massage kan heel ontspannend zijn, maar is ook ideaal om bepaalde kwaaltjes aan te pakken. Denk aan stramme spieren na een intensieve sportprestatie, een verrekking van je schouderspieren na een zware klus. Een massage is ook prima om energieknopen te ontwarren en je lichaam weer in balans te brengen. Omdat aandacht voor gezondheid steeds belangrijker wordt in onze maatschappij, ligt er op dit ogenblik bovendien een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze spoedopleiding erkend masseur is heel veelzijdig. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Je bent verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in een wellness- of gezondheidscentrum!

Erkend beroep

Het beroep van zelfstandig masseur valt onder de beschermde beroepen in België. Dit houdt concreet in dat je een erkend diploma, goedgekeurd door de Federale Overheidsdienst Middenstand en Economie nodig hebt om als erkend masseur of masssagetherapeut te starten. Daarvoor dien je een examen bij de centrale examencommissie in Brussel af te leggen. Onze spoedcursus bereidt je hier op een professionele en erg snelle manier op voor! Wens je als werknemer aan de slag te gaan, dan volstaat het diploma van de Gezondheidsschool.

Professionele opleiding massagetherapeut (spoedcursus)

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als massagetherapeut moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van massagetherapeut aan.

Voor wie is deze opleiding massagetherapeut (spoedcursus) bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding erkend masseur is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma erkend masseur na 6 lessen van 6 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding massagetherapeut (spoedcursus) wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige massagetherapeut die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot massagetherapeut (spoedcursus) kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus erkend masseur is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma massagetherapeut (spoedcursus)

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €525. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €53 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €473.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding massagetherapeut (spoedcursus)?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding massagetherapeut (spoedcursus)?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus massagetherapeut (spoedcursus)?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Sonja C. (Denderleeuw)

Ontzettend blij met de groep waar ik in terecht ben gekomen. Zelfs nu nadat de opleiding voorbij is, houden we nog steeds contact.

Fabienne D.K. (Landen)

Ik wil hier al erg lang mijn beroep van maken. De docent was heel gedreven en heeft me echt gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen. De theorie vond wel meevallen als ik veel herhaalde, het is dan ook gelukt!.

Lucie D.N. (Sint-Niklaas)

De docent was erg begaan met haar vak en sprak duidelijk uit veel ervaring. Zij was de drijvende kracht die mij heeft doen slagen.

Malika V.D.E. (Genk)

Om in België erkend te worden als zelfstandig massagetherapeut moet je in het bezit zijn een geldig diploma. Via deze spoedcursus behaalde ik op de snelst mogelijke manier mijn attest. Intensief, maar net wat ik nodig had.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool