Meester masseur

cursus meester masseur opleiding meester masseur  cursus meester masseur opleiding meester masseur  cursus meester masseur opleiding meester masseur  cursus meester masseur opleiding meester masseur

Praktische info
  • Duur: 30 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 1200
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding masseur, opleiding masseuse, cursus masseur, cursus masseuse, avondschool masseur, avondschool masseuse, opleiding massage, cursus massage, avondschool massage, cursus massage praktijk, cursus massage gevorderden, cursus gevorderde massagetherapeut, indische massage, cursus kruidenstempel massage, cursus hotstone massage, opleiding hotstone massage, opleiding bamboemassage, opleiding marma massage, gevorderde avondschool masseur, massage, masseren, vervolgcursus, opleiding, examencommissie, meestermasseur, meester, Hot Stone Therapie, Kruidenstempelmassage, Chakra Therapie, Indische Massage, Lymfedrainage, Marma Massage, Meridianen, 5 elementen, Ayurvedische Massage, Shiatsu, Voetreflexologie, Thaise Massage, Sportmassage, wellnesswetenschappen, masseur, anatomie, fysiologie

cursus meester masseur

Word meester masseur

De opleiding tot meester masseur laat je kennismaken met een brede waaier aan massagetechnieken. Deze veelzijdige vervolmakingsopleiding is de meest gespecialiseerde cursus voor erkende masseurs en dus een absolute meerwaarde op de arbeidsmarkt.

De opleiding tot meester masseur bestaat uit 30 lessen. Je kiest zelf waar en wanneer je deze modules volgt. Je hebt twee jaar de tijd om met de laatste module te starten. Je kan met andere woorden deze opleiding volledig vrij inplannen volgens jouw eigen agenda. Op het einde van elke module krijg je een deeldiploma. Wanneer je alle deeldiploma’s hebt behaald, krijg je het diploma van erkend meester masseur.

Wil je starten als meester masseur in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding meester masseur van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van meester masseur goed en snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding meester masseur aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als meester masseur. Er zijn diverse modules die onderdeel zijn van deze unieke opleiding om meester masseur te kunnen worden o.a.: de module wellneswetenschappen, sportmassage, babymassage, voetreflexologie, zwangerschapsmassage en lymfedrainaige. Naast alle belangrijke technieken van de betreffende modules leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten in bijberoep als meester masseur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding meester masseur verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in een wellness- of gezondheidscentrum!

Holistische massage meester

Omdat aandacht voor holistische therapie steeds belangrijker wordt in onze maatschappij, ligt er op dit ogenblik bovendien een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze opleiding meester masseur is heel veelzijdig en holistisch van opzet. Naast alle belangrijke technieken van de diverse massages leer je ook heel klantgericht werken.

Professionele opleiding meester masseur

Je maakt tijdens deze uitgebreide opleiding kennis met vijftien specialisatiemodules en een module wellnessmarketing. Op deze manier verfijn je je massagetechnieken en verruim je je theoretische achtergrond. Ervaren specialisten dompelen je onder in de wereld van de Westerse en Oosterse massagefilosofie en helpen je professionele carrière op weg. Je leert ook welke massagetechnieken je het beste toepast bij specifieke klachten. Op deze manier vormt het beroep van Meester Masseur een mooie aanvulling op de reguliere geneeskunde. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van meester masseur aan.

Voor wie is deze opleiding meester masseur bedoeld?

Deze uitgebreide vervolgcursus is enkel toegankelijk voor erkende masseurs die reeds de opleiding massagetherapeut hebben gevolgd of voor mensen die in het bezit zijn van een geldig vestigingsattest of ondernemingsnummer van masseur. Je volgt in totaal 30 lessen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding meester masseur wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een zeer persoonlijke begeleiding krijgt en de geleerde technieken voldoende kan oefenen op de verschillende mannelijke en vrouwelijke modellen.

Bekijk hieronder de inhoud en van deze modules!

Lymfedrainage
Sportmassage
Voetreflexologie
Afslankingsmassage
Wellnessmarketing

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige meester masseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot meester masseur kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus meester masseur is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma meester masseur

De opleiding meester masseur uit een aantal modules die je apart dient te volgen. Aan het einde van elke module leg je een examen af op de school. Wanneer je voor alle deelmodules bent geslaagd kan je op eenvoudig vertoon van alle diploma’s en getuigschriften het overkoepelende diploma bekomen. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €1200. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €120 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €1080.

Wat moet je nog meer weten?

Wat zijn de modules van de opleiding meester masseur?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding meester masseur?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus meester masseur?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Kim D. (Dendermonde)

Het was veel en het was super. De tijd vloog voorbij tijdens deze opleiding. Time flies when you're having fun! 🙂

Saskia V.D. (Nijmegen)

Ik kan deze opleiding aan iedereen aanraden. Je leert enorm veel verschillende massages en zeg nu zelf, welke masseur vindt dit nu niet fantastisch?

Ines V.W. (Sint-Pieters-Leeuw)

De docente had duidelijk veel voorbereidingen gedaan om deze lessen zo goed te kunnen geven. Ook had ze steeds een lach voor ons klaar.

Nick V.P. (Antwerpen)

Enkele jaren geleden volgde ik reeds de cursus massagetherapeut en sindsdien is masseren mijn fulltime job. Ik wil me verder verdiepen in de Oosterse massagetherapieën en volg daarom nu de gespecialiseerde opleidingen tot meester masseur.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool