Meridiaan en 5 elementenleer

cursus meridiaan en vijf elementenleer opleiding meridiaan en vijf elementenleer  cursus meridiaan en vijf elementenleer opleiding meridiaan en vijf elementenleer  cursus meridiaan en vijf elementenleer opleiding meridiaan en vijf elementenleer  cursus meridiaan en vijf elementenleer opleiding meridiaan en vijf elementenleer

Praktische info
  • Duur: 1 lesdag
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 130
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding chakra healing, opleiding chakratherapie, opleiding chakrabehandeling, opleiding alternatieve geneeskunde, cursus chakra healing, cursus chakra behandeling, cursus meridiaanleer, cursus vijf elementenleer, opleiding meridiaanleer, opleiding vijf elementenleer, avondschool meridiaanleer, avondschool vijf elementenleer, meridiaan, 5 elementenleer, energie, energiebanen, levensenergie, qi, massagetechnieken, massage, energiepunten, meridianen, spijsverteringsklachten, rugklachten, nekklachten, ademhalingsproblemen, massage, thaise, indische, menselijk lichaam,alternatieve, complementaire

cursus meridiaan en vijf elementenleer

Word specialist in meridiaan en vijf elementenleer in 1 les

Oosterse zienswijzen zijn vaak heel boeiend omwille van hun benadering van het lichaam. Ze gaan uit van een sterke interactie met tal van andere aspecten, zoals energie, emoties, het mentale enzovoort. Daaruit vloeien ook enkele specifieke behandelingen voort.

In het lichaam is er een heel systeem van energiebanen die met elkaar in verbinding staan en ook refereren aan ingewanden en organen. Op dat netwerk van energiebanen zijn er specifieke punten die zorgen voor energie. Het is dus belangrijk deze energiebanen te kennen en te weten waar je ze kan vinden. Wanneer ze geblokkeerd zijn, kunnen er tal van problemen opduiken. Dan moet je gericht kunnen handelen. Doordat de meridianen aan de oppervlakte liggen kan men door middel van een professionele massage op de energiepunten de conditie van de inwendige organen beïnvloeden.

Er zijn ook de vijf elementen die invloed hebben op onze organen. Het gaat om hout, vuur, aarde, metaal en water. Het komt er op aan in harmonie met deze elementen te leven. Dat heeft een gunstig effect op onze fysieke gezondheid en op onze emoties, denk aan angst, neerslachtigheid, overbezorgdheid, stress enzovoort.

Beroep met toekomst

De opleiding meridiaan en vijf elementenleer aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als specialist in meridiaan en vijf elementenleer. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als specialist in meridiaan en vijf elementenleer of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding meridiaan en vijf elementenleer verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in wellness- of gezondheidscentra!

Professionele opleiding meridiaan en vijf elementenleer

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als specialist in meridiaan en vijf elementenleer moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden van het werken met energie, het behandelen van de drukpunten die weer in contact staan met de organen. Ook de diverse blokkades leer je herkennen en behandelen. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van specialist in meridiaan en vijf elementenleer aan.

Voor wie is deze opleiding meridiaan en vijf elementenleer bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor mannen & vrouwen . De opleiding meridiaan en vijf elementenleer is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel en goed in de vingers wil krijgen. Deze opleiding kan ook als basis voor de diverse holistische massages dienen, zoals o.a voor de shiatsu massage, marma massage, ayurvedische massage en nog vele andere holistische massage vormen. Je behaalt jouw diploma meridiaan en vijf elementenleer na 1 lesdag van 7 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding meridiaan en vijf elementenleer wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een zeer persoonlijke begeleiding krijgt en de techniek voldoende kan oefenen op de verschillende mannelijke en vrouwelijke modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Meridiaan- en Vijf Elementenleer 08/04/2018 Hasselt 10u00 – 16u00
Meridiaan- en Vijf Elementenleer 15/04/2018 Gent 10u00 – 16u00
Meridiaan- en Vijf Elementenleer 22/04/2018 Antwerpen 10u00 – 16u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige specialist in meridiaan en vijf elementenleer die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot meridiaan en vijf elementenleer kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus meridiaan en vijf elementenleer is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma meridiaan en vijf elementenleer

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een getuigschrift dat je wordt opgestuurd via de post. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van onze diverse opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €130. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €13 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €117.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding meridiaan en vijf elementenleer?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding meridiaan en vijf elementenleer?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus meridiaan en vijf elementenleer?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Chantal E. (Vlissingen)

Een kruisbestuiving van verschillende invloeden. Leuk om te zien dat de Oosterse invloeden samenvloeien met de Europese. Zo kun je zien dat er geen grenzen meer bestaan, super!

Alexander V.E. (Lebbeke)

De secretariaatsmedewerkers hebben me enorm geholpen bij mijn keuze voor deze opleiding. Ik ben er erg tevreden van!

Natalie V.D.H. (Sint-Truiden)

Het praktisch gedeelte was leerrijk, leuk en met ervaring doorgegeven. Jullie hebben een geweldige docente in jullie team!

Reinhilde O.D.B. (Gent)

Tijdens het masseren merkte ik dat ik meer kennis nodig had van de Oosterse benadering van lichaamswerk. Om mijn clienten beter te kunnen adviseren na de massage volgde ik deze vervolgopleiding.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool