Mindfulness

cursus mindfulness opleiding mindfulness lessen mindfulness avondschool mindfulness

Praktische info
  • Duur: 10 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 450 euro
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus mindfulness opleiding Mindfulness coach

Leer alles over mindfulness in 10 weken

Een adempauze in een hectisch leven, dat is waar het bij mindfulness om draait. De momenten waarin je even stilstaat bij het ‘nu’ worden steeds schaarser in het dagelijks leven. We denken steeds aan wat er nog gaat gebeuren en reflecteren bij wat gebeurd is.

De opleiding Mindfulness leert je om milde aandacht te schenken aan dat wat zich nu afspeelt zonder een oordeel te vellen. Zo word je je bewuster van je eigen manier van leven en draag je goed zorg voor je lichaam. Talrijke wetenschappelijke studies kwamen tot dezelfde conclusie: mindfulness zorgt voor een betere balans tussen lichaam en geest, en de effecten op gezondheid vallen niet te ontkennen. Positive mind. Positive vibes. Positive life.

Volg de cursus Mindfulness en behaal je erkend diploma. Je volgt de lessen in groep onder begeleiding van een professionele docent.

Beroep met toekomst

De opleiding Mindfulness aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandige, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding mindfulness!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding mindfulness is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma mindfulness binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding mindfulness wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends..

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Mindfulness Coach 14/08/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Mindfulness Coach 16/08/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Mindfulness Coach 20/08/2018 Gent 18u30 – 21u30
Mindfulness Coach 21/11/2018 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding mindfulness kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van gezondheidsverzorging. Deze cursus mindfulness is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma mindfulness

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles rond gezondheid

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 450 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 45 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 405 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding mindfulness?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding mindfulness?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus mindfulness?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze gezondheids-, beauty, wellness- en fashionblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool