Natuurlijke geneeswijzen

cursus natuurlijke geneeswijzen opleiding natuurlijke geneesmethodes  cursus natuurlijke geneeswijzen opleiding natuurlijke geneesmethodes  cursus natuurlijke geneeswijzen opleiding natuurlijke geneesmethodes  cursus natuurlijke geneeswijzen opleiding natuurlijke geneesmethodes

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 210
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding energetisch consulent, opleiding energetisch adviseur, opleiding chakra healing, opleiding chakratherapie, opleiding chakrabehandeling, opleiding alternatieve geneeskunde, avondschool energetisch therapeut, avondschool energetisch consulent, avondschool energetisch adviseur, praktijk energetisch consulent, opleiding energetisch adviseur, holistische geneeswijzen, holistische therapie, cursus chakra healing, cursus chakra behandeling, cursus masseur, cursus energetisch consulent, cursus energetisch adviseur, opleiding natuurlijke geneeswijzen, cursus natuurlijke geneeswijzen, avondschool natuurlijke geneeswijzen, praktijk natuurlijke geneeswijzen, opleiding natuurlijke geneesmethodes, cursus natuurlijke geneesmethodes, avondschool natuurlijke geneesmethodes, praktijk natuurlijke geneesmethodes,

cursus natuurlijke geneeswijzen

Word consulent van natuurlijke geneeswijzen in 5 weken

Het menselijk lichaam is een enorm krachtig instrument en bezit de kracht om zichzelf te genezen. In deze heldere en praktijkgerichte groepscursus natuurlijke geneeswijzen leer je stap voor stap via welke natuurlijke geneesmiddelen en technieken je het menselijk lichaam opnieuw in balans brengt en houdt.

Een gezonde geest en lichaam zijn essentieel wanneer je je fit en gezond wil voelen. Wil je meer weten over gebruiken van natuurlijke geneesprocessen, de holistische kijk op genezen? Wil je starten als consulent van natuurlijke geneeswijzen in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding natuurlijke geneeswijzen van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van consulent van natuurlijke geneeswijzen snel en goed in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding natuurlijke geneeswijzen aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als consulent van natuurlijke geneeswijzen. Naast het leren van de mind-body (geest & lichaam) werking leer je ook heel klantgericht werken. Een gezonde geest en lichaam zijn essentieel wanneer je je fit en gezond wil voelen. Steeds meer mensen hechten hier belang aan en de vraag naar professionele natuurlijke therapeuten is de laatste jaren dan ook fors toegenomen. Een mooie toekomst vol werkgelegenheid enboeiende carrièrekansen ligt dus voor je open!

Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als holistisch consulent van natuurlijke geneeswijzen of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze holistische opleiding natuurlijke geneeswijzen verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in wellness- of gezondheidscentra!

Professionele opleiding natuurlijke geneeswijzen

Tijdens de lessen maak je kennis met alle kenmerken van hoe blokkades ontstaan en waar, welke je als consulent van natuurlijke geneeswijzen moet kennen en weten. Je start eerst met de basisvaardigheden hoe de geest en het lichaam “samenwerkt”. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van consulent van natuurlijke geneeswijzen aan.

Voor wie is deze opleiding natuurlijke geneeswijzen bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor mannen & vrouwen. De opleiding natuurlijke geneesmethodes is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit holistische vak snel en goed in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma natuurlijke geneesmethodes na 5 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding natuurlijke geneeswijzen wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je verzekerd bent van persoonlijke begeleiding en het geleerde direct en voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Natuurlijke Geneeswijzen 20/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Natuurlijke Geneeswijzen 17/04/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Natuurlijke Geneeswijzen 30/04/2018 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige consulent van natuurlijke geneeswijzen die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot natuurlijke geneeswijzen kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus natuurlijke geneesmethodes is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma natuurlijke geneeswijzen

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van onze opleidingen

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €210. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €21 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €189.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding natuurlijke geneeswijzen?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding natuurlijke geneeswijzen?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus natuurlijke geneeswijzen?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Jasper J. (Diksmuide)

Professionele, directe en zeer gerichte aanpak voor het begeleiden van de studenten. Ook tijdens de praktijk werden we heel goed ondersteunt, bedankt!

Andrea D. (Leopoldsburg)

De opleiding was precies wat ik ervan had verwacht. Een informatieve cursusboek, een enthousiaste docent en een leuke klasgroep! Nog steeds heb ik goede contacten met mijn medecursisten.

Yana V.D. (Stekene)

Ik heb deze cursus gevolgd in een toffe groep en met een leuke docente die altijd een lach voor je klaarheeft. Zij wist mij elke keer te motiveren.

Magali V.W. (Brugge)

Ik werk al een tijdje als coach in een gezondheidscentrum en ik merk dat er meer en meer vraag is naar natuurlijke behandelingsmethodes die complementair zijn aan de traditionele westerse geneeskunde. Ik zocht naar een opleidingspakket dat degelijk onderbouwd is en heb daarom gekozen voor deze opleiding.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Cursus Kleur En Stijl Consulent Schoonheidsschool1

Profiteer nu van 10% vroegboekkorting!

Wij hebben goed nieuws voor je: de cursusplanning voor De Gezondheidsschool voor het voorjaar (start januari) staat klaar! Als je …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool