Pedicure

cursus pedicure opleiding voetverzorging  cursus pedicure opleiding voetverzorging  cursus pedicure opleiding voetverzorging  cursus pedicure opleiding voetverzorging

Praktische info
  • Duur: 10 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 540
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding spa pedicure, avondschool spa pedicure, praktijk spa pedicure, cursus spa pedicure, opleiding pedicure, avondschool pedicure, praktijk pedicure, cursus pedicure, opleiding voetverzorging , avondschool voetverzorging, praktijk voetverzorging, cursus voetverzorging, opleiding voetmassage , avondschool voetmassage, praktijk voetmassage, cursus voetmassage, voeten ,voet , voetverzorger, medische pedicure, gespecialiseerd voetverzorger , pedicure, teennagels, likdoors, eelt, anatomie, nagels, huid, behandeling voetmassage, voetverzorging, voeten ,voet , voetverzorger, cosmetische pedicure, gespecialiseerd voetverzorger

cursus pedicure

Word pedicurist in 10 weken

Wil je graag aan de slag als cosmetisch voetverzorger? Wil je graag meer weten over voetverzorging? En wil je leren hoe je op een professionele manier voeten mooier maakt? Wil je starten als pedicurist in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding pedicure van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van pedicurist snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding pedicure aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als pedicurist. Naast alle belangrijke technieken van de verzorging van voet, nagels, likdoorns, eeltpit en eksterogen leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als pedicurist of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding pedicure verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in wellness- of gezondheidscentra!!

Wat doet een pedicure?

Een basis voetbehandeling bestaat bijvoorbeeld uit de verzorging van nagels en nagelomgeving (nagelwallen). Het verwijderen van overtollig eelt en het verwijderen van verschillende soorten likdoorns (eeltpit / eksteroog). Ook de behandeling van kloven en eeltranden. Tevens het behandelen van schimmel nagels en groeiende nagels. Als afsluiting van de behandeling wordt er een korte massage gegeven zodat de voeten volledig tot rust kunnen komen van de behandeling.

Professionele opleiding pedicure

Tijdens de lessen maak je kennis met alle kenmerken en standafwijkingen van de voet, tenen en nagels, het gebruik van de juiste materialen in en aan de voet die je als pedicurist moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden anatomie, fysiologie en pathologie. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van pedicurist aan.

Voor wie is deze opleiding pedicure bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor mannen & vrouwen. De opleiding voetverzorging is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel en goed in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma voetverzorging na 10 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding pedicure wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en de aangeleerde technieken voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Pedicure 13/01/2018 Gent 14u00 – 17u00
Pedicure 01/03/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Pedicure 05/03/2018 Gent 09u00 – 12u00
Pedicure 06/03/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Pedicure 20/03/2018 Brussel 18u30 – 21u30
Pedicure 16/04/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Pedicure 18/04/2018 Antwerpen 09u00 – 12u00
Pedicure 21/04/2018 Hasselt 14u00 – 17u00
Pedicure 22/04/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Pedicure 25/04/2018 Gent 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige pedicurist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot pedicure kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus voetverzorging is voor iedereen toegankelijk.

Erkend en beschermd beroep

Het beroep van zelfstandig pedicure is in België beschermd. Dit wil zeggen dat je een officieel diploma, goedgekeurd door de Federale Overheidsdienst Middenstand en Economie, nodig hebt om dit beroep te mogen uitoefenen. De Schoonheidsschool biedt jou de ideale oplossing. Wij zorgen ervoor dat je op een professionele en snelle manier je officiële diploma in handen krijgt.

Vestigingsattest

Wie het vestigingsattest wil behalen om zelfstandige te worden kan nadien een theoretisch examen afleggen voor de Centrale Examencommissie te Brussel. Tijdens onze lessen word je intensief voorbereid op het centrale examen. Wanneer je hiervoor slaagt, verkrijg je het erkende diploma van cosmetisch pedicure!

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €540. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €54 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €486.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding pedicure?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding pedicure?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus pedicure?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Nele N. (Duffel)

Ontzettende verrijking om zo met zelfstandigen in contact te komen. Ik heb niet enkel mijn kennis verrijkt in de pedicure sector maar ook om mijn eigen zaak te kunnen oprichten.

Rosette H. (Lier)

De docent kon goed uitleggen hoe het moest en gaf veel aanwijzingen in de les. Ook in de cursus stond alles duidelijk om de theorie en praktijk te combineren. Tijdens Het oefenen van de praktijk tijdens de les werden we heel goed ondersteunt.

Elena B. (Tessenderlo)

Tijdens het examen besefte is pas dat ik best veel bijgeleerd had op zo'n korte periode. Toch heb ik nooit het gevoel gehad dat ik teveel informatie kreeg op één les ofzo van de docent.

Irene D.C. (Eindhoven)

Ik werk als bejaardenverzorgster en er is veel vraag naar iemand die de voeten verzorgt van onze bewoners. De directie ging akkoord dat ik als bijberoeper aan de slag kan. Ik koos voor de opleiding van De Gezondheidsschool omwille van de goede naam.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Cursus Kleur En Stijl Consulent Schoonheidsschool1

Profiteer nu van 10% vroegboekkorting!

Wij hebben goed nieuws voor je: de cursusplanning voor De Gezondheidsschool voor het voorjaar (start januari) staat klaar! Als je …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool