Relaxatiemassage

cursus relaxatiemassage opleiding spoedcursus basis lichaamsmassage  cursus relaxatiemassage opleiding spoedcursus basis lichaamsmassage  cursus relaxatiemassage opleiding spoedcursus basis lichaamsmassage  cursus relaxatiemassage opleiding spoedcursus basis lichaamsmassage

Praktische info
  • Duur: 2 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 200
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus relaxatiemassage, cursus lichaamsmassage, cursus ontspanningstechnieken, opleiding relaxatiemassage, opleiding massagetherapeut, opleiding relaxatiemasseur, avondschool relaxatiemassage, avondschool ontspanningsmassage, avondschool lichaamsmassage, praktijk lichaamsmassage, praktijk relaxatiemassage, opleiding, cursus, relaxastie, massage, massagetechnieken, lichaamsmassage, praktijk, rugmassage, nek, schouders, gezichtsspieren, gelaatsmassage, wellnessmassage, masseren, weekend

cursus relaxatiemassage

Word relaxatiemasseur in 2 weken

Een goede massage is ontspannend en vereist ook wat basiskennis van massagetechnieken. Met deze intensieve opleiding kan je familie, vrienden of je partner verwennen met een heerlijke massage. Het is een plezier om iemand te masseren. Je neemt spanning weg en brengt iemand volledig tot rust. Met slechts enkele basistechnieken kan je een volledige massage geven om je partner, vrienden of familie te verwennen van kop tot teen. Tijdens deze opleiding leer je om het hele lichaam onder handen te nemen. Als je de smaak te pakken hebt, biedt onze school tal van mogelijkheden om je na deze basisopleiding verder te specialiseren.

Wil je meer weten over masseren ter relaxatie? Wil je starten als relaxatiemasseur in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding holistische relaxatiemassage van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van relaxatiemassage snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding relaxatiemassage aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als relaxatietherapeut. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als relaxatietherapeut of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard is dit diploma ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding relaxatiemassage verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in een wellness- of gezondheidscentrum!

Balans in je leven, geen stress meer!

De opleiding relaxatiemassage is zeer praktijkgericht. Tijdens de lessen komen eerst de anatomie en de fysiologie van het menselijk lichaam aan bod. Om een goede massage te kunnen geven, is het belangrijk om te weten hoe het spierenstelsel en de huid functioneren.

Vervolgens ga je zelf aan de slag. Je leert de verschillende Zweedse massagetechnieken aan. Volgende massagetechnieken komen tijdens de cursus aan bod: intermitterend drukken, effleurages, huidmobiliserende technieken, petrissages, fricties, hakken en klappen, vibreren en schudden. Je oefent al deze massagetechnieken tijdens de lessen op je medestudenten. Zo kan je studeren, maar ook heerlijk relaxen!

Professionele opleiding relaxatiemassage

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken van massage speciaal die voor de relaxatie massage welke je als relaxatiemasseur moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden van de anatomie en de fysiologie van de mens. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van relaxatietherapeut aan.

Voor wie is deze opleiding relaxatiemassage bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor mannen en vrouwen. De opleiding relaxatiemassage is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma relaxatiemassage na 2 lessen van 7 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding relaxatiemassage wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je verzekerd bent van persoonlijke begeleiding en voldoende het geleerde direct in de praktijk kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige relaxatietherapeut die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot relaxatiemassage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus spoedcursus basis lichaamsmassage is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma relaxatiemassage

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van onze opleidingen:

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €200. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €20 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €180.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding relaxatiemassage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding relaxatiemassage?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus relaxatiemassage?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Kathleen P. (Eeklo)

Wellness en beauty is altijd heel belangrijk geweest voor mij. Daarom vond ik het ook zeer interessant om deze opleiding te volgen. Als je rust uitstraalt, straal je automatisch ook beauty uit! Een echte aanrader!

Lies J. (Lille)

Eerst leer je een techniek toepassen op een andere student en dan oefent de student die techniek op jou uit. Zo weet je perfect hoe het moet én hoe het moet voelen.

Peter D. (Tielt-Winge)

De lessen waren heel goed voorbereid en er werden veel voorbeelden gegeven. We konden ook heel veel oefenen op elkaar. Ik vond het top!

Khadija V.D. (Tilburg)

Ik was al langer op zoek naar een bijberoep waar ik niet te veel investeringen voor moest doen. Vermits ik ook graag masseer(en naar het schijnt goed in ben) ben ik gestart met de opleiding tot relaxatietherapeut.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool