Relaxatietherapeut voor zwangere vrouwen, baby’s en kinderen

cursus relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen opleiding ontspanningsconsulent zwangere vrouwen en kinderen  cursus relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen opleiding ontspanningsconsulent zwangere vrouwen en kinderen  cursus relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen opleiding ontspanningsconsulent zwangere vrouwen en kinderen  cursus relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen opleiding ontspanningsconsulent zwangere vrouwen en kinderen

Praktische info
  • Duur: 8 lessen modules
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 600
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding relaxatietherapeut, avondschool relaxatietherapeut, praktijk relaxatietherapeut, cursus relaxatietherapeut, opleiding relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen, avondschool relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen, praktijk relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen, cursus relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen, opleiding ontspanningsconsulent zwangere vrouwen en kinderen, cursus ontspanningsconsulent zwangere vrouwen en kinderen, avondschool ontspanningsconsulent zwangere vrouwen en kinderen, opleiding ontspanningsconsulent , cursus ontspanningsconsulent , avondschool ontspanningsconsulent, opleiding zwangerschapsmassage, opleiding kindermassage, aby, kinderen, therapie, babyzwemmen, doula, bevallingscoach, babymassage, postnatale depressie, postnataal, peuter, kind, kinderen

cursus relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen

Word relaxatietherapeut voor zwangere vrouwen, baby’s en kinderen

Ben je in blijde verwachting of ben je net mama of papa geworden? Werk je als vroedvrouw, doula, kinesist of massagetherapeut en wil je je blijven specialiseren? Of ben je gewoon gefascineerd door het wonderlijke verhaal van het ontstaan van leven en wil je je hier verder in verdiepen? In al deze gevallen ben je aan het juiste adres bij de opleiding relaxatietherapeut voor zwangere vrouwen, baby’s en kinderen!

Beroep met toekomst

De opleiding relaxatietherapeut zwangere vrouwen, baby’s en kinderen aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als relaxatietherapeut voor zwangere vrouwen, baby’s en kinderen. Naast alle belangrijke technieken die in de verschillende modules aan bod komen, leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als relaxatietherapeut voor zwangere vrouwen, kinderen en baby’s of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding relaxatietherapeut zwangere vrouwen en baby’s & kinderen verzekerd van werk!

Relaxatietherapeut worden?

De opleiding tot relaxatietherapeut voor zwangere vrouwen, baby’s en kinderen bestaat uit 8 lessen modules. Je kiest zelf waar en wanneer je deze modules volgt. Je hebt één jaar de tijd om met de laatste module te starten. Je kan met andere woorden deze opleiding volledig vrij inplannen volgens jouw eigen agenda.

In deze opleiding relaxatietherapie sta je stil bij het verhaal van de zwangerschap, de geboorte en de postnatale periode. Je leert hoe je het herstel van de pas bevallen vrouw mee ondersteunt en leert een professionele, veilige baby- en kindermassage geven. Je verdiept je in de leer van de kindervoeding en de praktische psychologie. Daarnaast kom je te weten hoe je de zintuigen prikkelt en de pijn van een toekomstige mama verlicht met behulp van aromatherapie en voetreflexologie. Je leert hoe je de ouder-kind relatie nog intenser maakt!

Voor wie is deze opleiding relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor mannen & vrouwen. Ben jezelf zwanger en wil jij helemaal voorbereid zijn op wat is en gaat komen ook dan is de opleiding ontspanningsconsulent zwangere vrouwen en baby’s & kinderen ideaal. Als jij er je beroep van wilt maken dan kun je op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel en goed in de vingers krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma ontspanningsconsulent zwangere vrouwen en kinderen na 8 lessen modules.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding relaxatietherapeut zwangere vrouwen en baby’s & kinderen wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en de aangeleerde technieken direct kan oefenen op verschillende modellen in de praktijk.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Deze opleiding bestaat uit 8 lessen modules

Bekijk hieronder de inhoud en startdata van deze modules!

Zwangerschapsmassage
Babymassage
Kindermassage

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige relaxatietherapeut voor zwangere vrouwen die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus ontspanningsconsulent zwangere vrouwen en kinderen is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma relaxatietherapeut zwangere vrouwen en kinderen

De opleiding relatietherapeut voor zwangere vrouwenbestaat uit een aantal modules die je apart dient te volgen. Aan het einde van elke module leg je een examen af op de school. Wanneer je voor alle deelmodules bent geslaagd kan je op eenvoudig vertoon van alle diploma’s en getuigschriften het overkoepelende diploma bekomen. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van onze opleidingen:

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €600. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 0% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €0 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €0.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Julia Q. (Erpe-Mere)

Echte vakspecialisten die je begeleiden! Nadat de opleiding is afgelopen blijven de docenten ook zeer toegankelijk. Een goede service verzekerd!

Evy K. (Linkebeek)

Deze cursus is heel boeiend! De lessen verliepen erg vlot en op anderhalf jaar heb ik al mijn lessen afgerond.

Marieke E. (Tienen)

Het was duidelijk dat de docente zelf al vaker zwangere vrouwen als klant gehad heeft. Ze wist perfect waar ze het over had en kon veel extra tips geven.

Heleen V.E. (Breda)

Als vroedvrouw kom ik dagelijks in contact met vrouwen waarmee de bevalling niet van een leien dakje verloopt. Ze hebben nood aan iemand die hen bijkomend ondersteund en via deze opleiding wil ik de vaardigheden aanleren om hem nadien te helpen.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Pompoen

Feel good food: soep van geroosterde pompoen en walnoten

Heb jij ook last van een winterdipje? Een lekker warme wintersoep helpt je erdoor! Nu het pompoenseizoen ten einde loopt, …

Page 1 of 3123»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool