Schoonheidsspecialiste

cursus schoonheidsspecialiste opleiding schoonheidsverzorging  cursus schoonheidsspecialiste opleiding schoonheidsverzorging  cursus schoonheidsspecialiste opleiding schoonheidsverzorging  cursus schoonheidsspecialiste opleiding schoonheidsverzorging

Praktische info
  • Duur: 28 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 1390
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding make-up, opleiding visagie, opleiding dagmake-up, opleiding dagmaquillage, avondschool visagie, avondschool dagmaquillage, avondsschool dag make-up, avondschool visagist, praktijk make-up, praktijk dag make-up, praktijk visagie, cursus dagmake-up, cursus dagmaquillage, cursus visagie, cursus maquillage, cursus basis visagie, opleiding schminken, opleiding visagist, opleiding schoonheidsspecialiste, cursus schoonheidsspecialiste, avondschool schoonheidsspecialiste, praktijk schoonheidsspecialiste, schoonheidsspecialiste, schoonheidsverzorging, opleiding, cursus, officieel, diploma, gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, massage, manicure, pedicure, ontharing, waxing, basis make-up

cursus schoonheidsspecialiste

Word schoonheidsspecialiste in 28 weken

Gezondheid en schoonheid staan centraal in onze samenleving. Iedereen wil stralend, jong en mooi voor de dag komen. Als schoonheidsspecialiste kan jij de mensen doen schitteren. Wil je graag werken in de beauty en wellness sector of een eigen schoonheidsinstituut uitbaten? Wil je graag in snel tempo je diploma van schoonheidsspecialist(e) behalen en alle schoonheidsverzorgende technieken onder de knie krijgen? Dan is de professionele opleiding schoonheidsspecialiste zeker iets voor jou!

Intensieve opleiding

De cursus bestaat uit 28 lessen. Deze worden gespreid over een periode van zes intensieve maanden waarin je telkens vier uur per week les krijgt. De lessen vinden plaats op onze school. Het theoretische gedeelte studeer je thuis in op je eigen tempo. De theorie en praktijk die je hebt geleerd in de klas oefen je elke week goed in waardoor je de volgende les onmiddellijk iets nieuws kan leren. Je krijgt regelmatig tussentijdse proeven. Zo weet je aan welke onderdelen je nog meer aandacht moet schenken. Op het einde van je opleiding heb je een groot proefexamen op de school waarin zowel de theorie als praktijk aan bod komen.

Beroep met toekomst

De opleiding schoonheidsspecialiste aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als schoonheidsspecialiste. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als schoonheidsspecialiste of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding schoonheidsspecialiste verzekerd van werk!

Professionele opleiding schoonheidsspecialiste

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als schoonheidsspecialiste moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van schoonheidsspecialiste aan.

Voor wie is deze opleiding schoonheidsspecialiste bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding schoonheidsverzorging is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma schoonheidsverzorging na 28 lessen van 4 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding schoonheidsspecialiste wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Stage

Het is aan te raden om een dag of avond stage te lopen. Je kan via de school de nodige stagecontracten bekomen. Ook hangen er steeds zoekertjes voor werk of stageplaatsen op ons bord in de hal. Dankzij een stage zet je de aangeleerde technieken onmiddellijk om in de praktijk. Indien gewenst kan je ook stage lopen in een schoonheidsinstituut bij jou in de buurt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Schoonheidsspecialist 27/01/2018 Brussel 10u00 – 14u00
Schoonheidsspecialist 10/02/2018 Gent 10u00 – 14u00
Schoonheidsspecialist 06/03/2018 Hasselt 18u00 – 22u00
Schoonheidsspecialist 10/03/2018 Antwerpen 10u00 – 14u00
Schoonheidsspecialist 15/03/2018 Gent 18u00 – 22u00
Schoonheidsspecialist 12/04/2018 Hasselt 09u00 – 13u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige schoonheidsspecialiste die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot schoonheidsspecialiste kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus schoonheidsverzorging is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma schoonheidsspecialiste

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer.

Bekijk hieronder een onderdeel van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €1390. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 20% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €278 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €1112.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding schoonheidsspecialiste?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding schoonheidsspecialiste?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus schoonheidsspecialiste?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Yvonne S. (Evergem)

Zeer professionele aanpak van de docente. Perfecte hygiëne in de klaslokalen, wat ook wel heel belangrijk is.

Evi M. (Linter)

Intensieve opleiding die veel voldoening geeft. Je leert ook de nodige theorie over anatomie en de lesgeefster legt alles zeer duidelijk uit.

Juliana G. (Torhout)

Mijn docente heeft me geweldig geholpen toen ik het even moeilijk had. Ik had niet gedacht dat ze zo persoonlijk begaan zou zijn met studenten.

Jessy A. (Maastricht)

Ik werk momenteel als verpleegster en droom al jaren van een eigen schoonheidsinstituut. Van mijn ouders mocht ik dit niet studeren, maar nu heb ik de stap toch gezet!

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Cursus Kleur En Stijl Consulent Schoonheidsschool1

Profiteer nu van 10% vroegboekkorting!

Wij hebben goed nieuws voor je: de cursusplanning voor De Gezondheidsschool voor het voorjaar (start januari) staat klaar! Als je …

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool