Shiatsu massage

cursus shiatsu massage opleiding shiatsu massage  cursus shiatsu massage opleiding shiatsu massage  cursus shiatsu massage opleiding shiatsu massage  cursus shiatsu massage opleiding shiatsu massage

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 210
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus shiatsu massage, cursus shiatsu masseur, opleiding shiatsu massage, opleiding dieptemassage, opleiding shiatsu masseur, avondschool shiatsu massage, avondschool dieptemasseur, praktijk shiatsu, praktijk shiatsu massage, praktijk dieptemassage, shiatsumassage, shiatsu, massage, massagegrepen, vingerdruk, energiekanalen, japans, netwerk, energiekanaal, duimen, handpalm, handpalmen, ontspannenbeweging, opleiding, cursus, meridianen, lichaam, energie, gever, ontvanger, geblokkeerd, energiebanen, Shiatsu-massage

cursus shiatsu massage

Word shiatsu masseur in 5 weken

Wil je alles weten over Shiatsu massage? Wil je starten als shiatsu masseur in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding shiatsu massage van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van shiatsu masseur snel en goed in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding Japanse shiatsu massage aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als shiatsu masseur. Naast alle belangrijke technieken van aanraking en de druk op punten van meridianen (energiebanen verbonden met organen) leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus Shiatsu, Shi=vinger en Atsu=druk, kan je starten met een bijberoep als shiatsu masseur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding shiatsu massage verzekerd van werk!

Holistische therapie

Omdat de holistische kijk op gezondheid steeds belangrijker wordt in onze maatschappij, ligt er op dit ogenblik bovendien een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze opleiding Japanse drukpunten massage is heel veelzijdig en staat voor ontspanning, soepelheid, goed gevoel en heel belangrijk het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Naast alle belangrijke technieken van het het gebruik van duimen, handen, ellebogen en voeten leer je ook heel klantgericht werken. Je bent verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in wellness- of gezondheidscetra!

Professionele opleiding shiatsu massage

Je leert een traditionele diagnose stellen en van daaruit de therapie te starten. Mon-shin: staat voor een goede communicatie en een gericht luisteren naar de geschiedenis en levenswijze binnen de leefomgeving van de klant. Setu-shin: staat voor het via aanraken en masseren voelen wat de kwaliteit van de oppervlakkige en onderliggende weefsels zijn. Bun-shin: het ruiken van lichaamsgeur, het luisteren naar klank van de stem en het kijken naar de ademhaling. Bo-shin: de houding van het lichaam, de vorm en kleur van de tong en vele andere symptomen, huidstructuren zoals rimpels, enz.

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als shiatsu masseur moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden mon-shin, setu-shin, bun-shin en bo shin. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van shiatsu masseur aan. Je leert om vanuit “bewust zijn” het zelfherstellend vermogen en rust in het lichaam op een zeer breed draagvlak te activeren en zo fysiek en emotioneel levenskwaliteit te realiseren.

Voor wie is deze opleiding shiatsu massage bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor mannen & vrouwen. De opleiding shiatsu massage is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma shiatsu massage na 5 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding shiatsu massage wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je verzekerd bent van een persoonlijke begeleiding en voldoende de praktijk kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Shiatsu Massage 28/02/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Shiatsu Massage 07/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Shiatsu Massage 15/03/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige shiatsu masseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot shiatsu massage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus shiatsu massage is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma shiatsu massage

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hier de film van onze diverse holistische massages

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €210. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €21 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €189.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding shiatsu massage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding shiatsu massage?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus shiatsu massage?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Elke U. (Gavere)

Fascinerend om alternatieve geneeswijzen aan te leren. Het effect zelf tijdens het oefenen ervaren is heel leerzaam. Een echte aanrader!

Fien O. (Lokeren)

Het is leuk om les te volgen bij zo'n ervaren docent in een aangenaam kader. Ideaal!

Stef I. (Tiel)

Ik heb al een eigen zaak en wilde mijn aanbod uitbreiden. Ik heb er weeral van genoten!

Aaron C. (Antwerpen)

Ik kende docent al van een vorige opleiding en ben door hem gebeten geraakt van de Oosterse massagevormen. Ik integreer alle nieuwe massagebewegingen in mijn massage en mijn clienten vinden het heerlijk dat ik me continu bijschool.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool