Spa manicure

cursus spa manicure opleiding spa handverzorging  cursus spa manicure opleiding spa handverzorging  cursus spa manicure opleiding spa handverzorging  cursus spa manicure opleiding spa handverzorging

Praktische info
  • Duur: 0,5 dag
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 55
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding gellak, opleiding manicure, opleiding nagelverzorging, opleiding gelnagels, opleiding nagels lakken, avondschool gellak, avondschool manicure, avondschool nagelverzorging, avondschool gelnagels, avondschool nagels lakken, cursus gellak, cursus manicure, cursus nagelverzorging, cursus gelnagels, cursus nagels lakken, praktijk gellak, praktijk manicure, praktijk nagelverzorging, praktijk gelnagels, praktijk nagels lakken, cursus spa manicure, opleiding spa manicure, praktijk spa manicure, avondschool spa manicure, cursus handmassage, opleiding handmassage

cursus spa manicure

Word spa manicurist in een halve dag

Spa-manicure is een echte verwenbeurt voor de handen en de nagels. Je geeft je klanten een hydraterende behandeling en een aangepaste massage. Ook verzorg je de handen optimaal. Deze methode is ideaal voor wie mooie handen wil, maar bijvoorbeeld om beroepsredenen geen verlenging van de nagels kan hebben.

Wil je meer weten over handen verzorgen en handen mooi maken? Wil je starten als spa manicurist in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding spa manicure van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van spa manicurist snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De cursus spa manicure is zeer praktijkgericht. Je oefent alle handelingen in zodat je de kneepjes van het vak op korte tijd onder de knie krijgt. Je bezorgt je klant zijdezachte handen door een fijne peelingen het aanbrengen van een paraffinemasker. Stap voor stap oefen je ook de handmassage in. Je oefent op je medestudenten zodat je studeert en geniet!

De opleiding spa manicure aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als spa manicurist. Naast alle belangrijke technieken van peeling, scrubben, vijlen en knippen leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als spa manicurist of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding spa manicure verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in een wellness- of gezondheidscentrum!

Voor wie is deze opleiding spa manicure bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. De opleiding spa handverzorging is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma spa handverzorging na een lesdag van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding spa manicure wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je verzekerd bent van een persoonlijke begeleiding en voldoende de technieken in de praktijk kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige spa manicurist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot spa manicure kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus spa handverzorging is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma spa manicure

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een getuigschrift dat je wordt opgestuurd via de post. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van onze opleidingen:

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €55. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €6 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €50.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding spa manicure?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding spa manicure?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus spa manicure?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Jeanne W. (Geetbets)

Een echte verwenbeurt voor de handen en nagels! Ik heb er echt van genoten. Nu ben ik bijberoep begonnen en heb al enige klanten. Door deze professionele opleiding durfde ik deze stap te zetten. Bedankt!

Griet Q. (Londerzeel)

Wat ik positief vond is dat de opleiding zeer wellnessgericht was. Het intensief oefenen met elkaar maakte voor mij de opleiding af!

Bo K. (Vilvoorde)

Na afloop van de cursus had ik een hele vriendenkring erbij gekregen. Wij spreken nu nog maandelijks bij elkaar af om samen te oefenen en natuurlijk om bij te praten!

Tatiana E. (Hasselt)

Ik werk als nagelstyliste in bijberoep en vind het belangrijk om mijzelf continu bij te scholen. De cursus handverzorging en spa-pedicure is een mooie extra service aan mijn klanten.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Cursus Kleur En Stijl Consulent Schoonheidsschool1

Profiteer nu van 10% vroegboekkorting!

Wij hebben goed nieuws voor je: de cursusplanning voor De Gezondheidsschool voor het voorjaar (start januari) staat klaar! Als je …

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool