Spa pedicure

cursus spa pedicure opleiding spa voetverzorging  cursus spa pedicure opleiding spa voetverzorging  cursus spa pedicure opleiding spa voetverzorging  cursus spa pedicure opleiding spa voetverzorging

Praktische info
  • Duur: 0,5 dag
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 55
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding spa pedicure, avondschool spa pedicure, praktijk spa pedicure, cursus spa pedicure, opleiding pedicure, avondschool pedicure, praktijk pedicure, cursus pedicure, opleiding voetverzorging , avondschool voetverzorging, praktijk voetverzorging, cursus voetverzorging, opleiding voetmassage, avondschool voetmassage, praktijk voetmassage, cursus voetmassage, schoonheidsverzorging, opleiding, cursus, spa-manicure, manicure, handen, voeten, teennagels, koude, warme, parafine, voetmassage, nagelstylistes

cursus spa pedicure

Word spa pedicurist in een halve dag

Mooi verzorgde en soepel aanvoelende voeten krijg je met een spa-pedicure. In deze opleiding leer je er alles over. Belangrijk zijn onder meer het reinigen van de voeten, een peeling, een maskertje en een verzorgende massage.

Ben je geïnteresseerd in het verzorgen en verwennen van voeten en nagels? Werk je in de wellness- of beautysector en wil je jouw klanten een weldadige voetverzorging aanbieden? Wil je je vriendinnen verwennen met een heerlijke spa pedicure? Kies dan nu nog voor de opleiding Spa Pedicure aan De Gezondheidsschool!

Beroep met toekomst

De opleiding spa pedicure aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als spa pedicurist. Naast alle belangrijke technieken van peeling, scrubben, vijlen en knippen leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als spa pedicurist of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding spa pedicure verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in een wellness- of gezondheidscentrum!

Voeten dragen ons altijd!

Onze voeten draaien vaak overuren. We hollen een hele dag rond in nauwe schoenen of op hoge hakken. Je voeten verdienen dan ook op tijd en stond een deugddoende verzorging. Zeker als de zomer aanbreekt en het sandaaltjesweer wordt, willen veel mensen dat hun voeten en teennagels er mooi verzorgd uitzien. Het beroep van pedicurist is dan ook een beroep met interessante carrièremogelijkheden en toekomstperspectieven!

Professionele opleiding spa pedicure

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als spa pedicurist moet beheersen zoals hoe paraffine maskers aan te brengen, hoe te masseren en ook alles over lakken en de topcoats. Je start eerst met de basisvaardigheden van welke technieken er worden gebruikt en welk materiaal je gebruikt bij welke behandeling. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van spa pedicurist aan.

Voor wie is deze opleiding spa pedicure bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. De opleiding spa voetverzorging is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma spa voetverzorging na 0,5 lesdag van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding spa pedicure wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je verzekerd bent van een persoonlijke begeleiding krijgt en voldoende de technieken in de praktijk kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige spa pedicurist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot spa pedicure kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus spa voetverzorging is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma spa pedicure

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een getuigschrift dat je wordt opgestuurd via de post. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van onze opleidingen:

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €55. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €6 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €50.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding spa pedicure?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding spa pedicure?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus spa pedicure?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Marijke X. (Delft)

Enorm prettig dat deze opleiding toegankelijk is voor iedereen. Door deze cursus heb ik besloten ook verder te gaan leren voor pedicure. Ik wil er professioneel mee aan de slag.

Nina R. (Lo-Reninge)

Leuke wellnessbehandeling die op een aangename manier werd aangeleerd. Vooral de praktijk was goed gegeven , ik heb heel veel geleerd.

Ella L. (Vleteren)

Het is een hele leuke cursus, echt waar! De sfeer is ook heel goed tijdens de cursus. Ik heb veel geleerd!

Marjan F. (Turnhout)

Ik werk als nagelstyliste in bijberoep en vind het belangrijk om mijzelf continu bij te scholen. De cursus handverzorging en spa-pedicure is een mooie extra service aan mijn klanten.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Cursus Kleur En Stijl Consulent Schoonheidsschool1

Profiteer nu van 10% vroegboekkorting!

Wij hebben goed nieuws voor je: de cursusplanning voor De Gezondheidsschool voor het voorjaar (start januari) staat klaar! Als je …

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool