Spoedcursus sportmassage

cursus sportmassage (spoedcursus) opleiding sportmassage  cursus sportmassage (spoedcursus) opleiding sportmassage  cursus sportmassage (spoedcursus) opleiding sportmassage  cursus sportmassage (spoedcursus) opleiding sportmassage

Praktische info
  • Duur: 6 lessen
  • Voor iedereen: vooropleiding vereist
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 515
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus sportmassage, cursus sportmasseur, opleiding sportmassage, opleiding sportmasseur,avondschool sportmassage, avondschool sportmasseur, praktijk sportmasseur, praktijk sportmassage, avondschool sportmassage, avondschool sportmasseur

cursus sportmassage (spoedcursus)

Word sportmasseur in 6 lessen

Wie graag sport, weet hoe de spieren achteraf moe of stram kunnen zijn, ondanks een goede opwarming. Dan is een doelgerichte massage echt wel fantastisch. De spieren worden weer soepel en je kan veel sneller weer trainen. Steeds meer sportclubs en fitnesscentra werken met een sportmasseur. Een goede massage is niet alleen heilzaam na het sporten, er gaat ook een preventieve werking van uit. Wie soepele spieren heeft, zal namelijk minder vlug blessures oplopen.

Wil je meer weten over massagetechniek voor sporters? Wil je starten als sportmasseur in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding sportmassage (spoedcursus) van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van sportmasseur snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding sportmassage (spoedcursus) aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als sportmasseur. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als sportmasseur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil.

Aandacht voor gezondheid wordt steeds belangrijker in onze maatschappij, er ligt op dit ogenblik een grote markt met veel toekomstperspectieven voor je open. Deze opleiding sportmassage is heel veelzijdig. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Je bent verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in een wellness- of gezondheidscentrum!

Professionele opleiding sportmassage (spoedcursus)

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als sportmasseur moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van sportmasseur aan. Door middel van pressie van vingers en handen leer je vastzittende spieren weer losmaken. De doorbloeding komt hierdoor weer op gang en de getroffen spieren kunnen sneller herstellen. Een sportmassage is dus een intensieve massagetechniek. Kennis van zaken is nodig om te vermijden dat je bepaalde situaties nog verergert. Tot de praktijk van de sportmassage behoort ook het aanleggen van tapes en bandages. Met conventionele sporttape worden spieren of gewrichten tijdelijk gefixeerd. Sporters kunnen ondanks hun blessures dan toch nog presteren. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding staan voorlichting en begeleiding van de sporter centraal.

Voor wie is deze opleiding sportmassage (spoedcursus) bedoeld?

Je dient in het bezit te zijn van een diploma basis lichaamsmassage of het diploma massagetherapeut. De opleiding sportmassage is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma sportmassage na 6 lessen van 6 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding sportmassage (spoedcursus) wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige sportmasseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot sportmassage (spoedcursus) kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion.

Je einddoel is een erkend diploma sportmassage (spoedcursus)

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van onze opleidingen:

Bekijk hieronder een filmpje over massagegrepen en technieken

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €515. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €52 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €464.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding sportmassage (spoedcursus)?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding sportmassage (spoedcursus)?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus sportmassage (spoedcursus)?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Sara Z. (Geraardsbergen)

In een snel tempo komt alles aan bod! Je leert enorm veel bij. Ik heb nog steeds contact met sommige medestudenten. Heel leuk

Kevin T. (Lubbeek)

Intensieve en leerrijke opleiding. Heel erg praktijkgericht. Ondanks de snelheid kon ik geheel volgen en het oefenen was voldoende ingepland.

Lise N. (Vorselaar)

We hebben echt superveel voorbeelden gekregen van de docent. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik er meteen door was bij het examen.

Rose H. (Brussel)

Ik ben al meer dan twintig jaar schoonheidsspecialiste en de laatste tijd is er meer en meer vraag van mannen die op zoek zijn naar een stevige sportmassage. De spoedcursus was ideaal.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool