Stoelmassage

cursus stoelmassage opleiding stoelmassage  cursus stoelmassage opleiding stoelmassage  cursus stoelmassage opleiding stoelmassage  cursus stoelmassage opleiding stoelmassage

Praktische info
  • Duur: 1 lesdag
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 130
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus stoelmassage, cursus stoelmasseur, opleiding stoelmassage, opleiding stoelmasseur, avondschool stoelmassage, avondschool stoelmasseur, praktijk stoelmassage, stoelmassage, anti-stressmassage, anti-stress, stress, druk, zenuwstelsel,doorbloeding, spierstelsel, energie, energiek, stoelmasseur, stoel, masseren, stoel, personeel, ontspannen, bedrijven, masseren, cursus, opleiding, fysiek, psychisch, op locatie, bijberoep, zelfstandig, massagestoel, productiviteit

cursus stoelmassage

Word stoelmasseur in 1 dag

Heb je interesse in professionele anti-stressmassages? Wil je graag familie, vrienden of klanten laten genieten van een wellness behandeling? Ben je op zoek naar een bijverdienste zonder te moeten investeren? Wil je graag leren hoe je iemand thuis, op kantoor of in je praktijk kan laten ontspannen? Volg dan de uitstekende opleiding stoelmassage!

Als stoelmasseur kan je zowel thuis als op locatie masseren. De massagestoel is draagbaar en kan overal mee naar toe genomen worden. Meer en meer mensen starten in bijberoep als zelfstandig stoelmasseur. De bedrijven zien in stoelmassage een uitstekend middel om de productiviteit van hun werknemers te verhogen en het ziekteverzuim terug te dringen. Uiteraard kan je als stoelmasseur ook klanten thuis behandelen.

Beroep met toekomst

De opleiding stoelmassage aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als stoelmasseur. Naast alle belangrijke technieken van de kata= het specifieke patroon dat bij deze massage wordt gevolgd, leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als stoelmasseur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil.

Stoelmassage is niet alleen probleemoplossend bij allerlei kwalen zoals RSI of frozen shoulder, het werkt ook preventief wat door het Touch Research Institute reeds is aangetoond door verschillende onderzoeken. Naast alle belangrijke technieken van deze Japanse drukpuntmassage leer je ook heel klantgericht werken. Je bent verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in bedrijven, wellness- of gezondheidscentra!

Professionele opleiding stoelmassage

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken van masseren van hoofd, rug, nek en schouders, heupen, armen en handen die je als stoelmasseur moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden van de anatomie en de fysiologie om je te leren hoe een gezond lichaam functioneert. Tevens ga je blokkades leren herkennen en hoe die zijn ontstaan. Op een praktijkgerichte & professionele manier leer je zo stap voor stap het vak van stoelmasseur aan.

De basis is Japanse drukpuntmassage. Vooral het hoofd, de nek, de schouders, de armen en de handen worden gemasseerd. Stress laat zich immers vooral daar voelen. Tijdens het masseren worden het spier- en zenuwstelsel gestimuleerd en wordt de doorbloeding bevorderd. De resultaten van een stoelmassage zijn zowel fysiek als psychisch opmerkelijk te noemen. De behandelde persoon voelt zich fris en energiek en kan er onmiddellijk weer tegenaan.

Voor wie is deze opleiding stoelmassage bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. De opleiding stoelmassage is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel en goed in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma stoelmassage na 1 lesdag van 7 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding stoelmassage wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je verzekerd bent van persoonlijke begeleiding en de aangeleerde techniek direct kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Stoelmassage 09/12/2017 Hasselt 10u00 – 17u00
Stoelmassage 27/05/2018 Antwerpen 10u00 – 17u00
Stoelmassage 24/06/2018 Gent 10u00 – 17u00
Stoelmassage 01/07/2018 Hasselt 10u00 – 17u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige stoelmasseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot stoelmassage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus stoelmassage is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma stoelmassage

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een getuigschrift dat je wordt opgestuurd via de post. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van onze opleidingen:

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €130. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €13 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €117.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding stoelmassage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding stoelmassage?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus stoelmassage?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lisette D.W. (Grobbendonk)

In één dag komt alles aan bod. Ik ben aangenaam verrast door de snelheid en bekwaamheid van de docente. Proficiat voor deze perfecte aanpak!

Zoë Z. (Maldegem)

Omdat je afwisselend zelf oefent en de technieken ook op jou worden toegepast, leer je echt diepgaand hoe je een goede stoelmassage geeft. Zeer leerrijk!

Celine T. (Wellen)

Ik mis mijn medestudentjes nu al… Om nog maar te zwijgen over onze geweldige docente. Binnenkort samen nieuwe cursus volgen?

Thibault N. (Roosendaal)

Na het volgen van deze cursus startte ik onmiddellijk met het contacteren van evenementenbureaus en bedrijven en het liep eigenlijk vanzelf. Per week doe ik toch een klant of vier.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool