Tachyon massage

cursus tachyon massage opleiding tachyon massage  cursus tachyon massage opleiding tachyon massage  cursus tachyon massage opleiding tachyon massage  cursus tachyon massage opleiding tachyon massage

Praktische info
    F

  • Duur: 1 lesdag
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 125
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus tachyon massage opleiding tachyon massage

cursus tachyon massage opleiding tachyon masseur masseren

Word tachyon masseur in 1 lesdag

Ben je op zoek naar een alternatieve massage-opleiding? Wil je graag starten als tachyon masseur in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding Tachyon massage van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van tachyon masseur snel in de vingers wil krijgen.

Tijdens deze opleiding leer je masseren met de unieke tachyon bars. Deze massagebars en de getachyoniseerde olie zorgen ervoor dat dit één van de efficiëntste, meest energetische en meest relaxerende massage is die er bestaat. Het is een warmtemassage die bovendien gebruik maakt van energieën. Het is een zalig gevoel wanneer het gehele lichaam tachyonenergie aantrekt doorheen al de poriën van de huid. Zowel voor de gever als voor de ontvanger van de massage betekent dit een verrijkende ervaring. Doordat de chakrabars via de meridianen ons wezen terug van energie voorzien, voelen we ons na deze massage volledig herboren

Beroep met toekomst

De opleiding tachyon massage aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en kan helpen bij de genezing van ziekte en het herstel van weefsels en botten. Daarom biedt deze opleiding heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als tachyon masseur. Naast alle belangrijke technieken en toepasingen van deze behandelwijze leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als tachyon masseur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding tachyon massage verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in wellness- of gezondheidscentra!

Professionele opleiding tachyon massage

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als tachyon masseur moet beheersen om doelgericht en professioneel te werk te gaan. Je start eerst met de basisvaardigheden van de anatomie en de fysiologie van het menselijk lichaam. Op een zéér praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van tachyon masseur aan.

Tachyon therapie helpt bij pijn bestrijding. Het leidt ons naar een bestaan met meer gezondheid, vitaliteit en zelfbewustzijn. Deze massage is goed voor volgende behandelingen: verzwakte organen versterken, meer levensenergie geven, een verstoring in het lichaam oplossen, pijn bestrijden, orgaanfuncties optimaliseren, ontgiften, geheugen verbeteren, sportprestaties verhogen, meditatie versterken,… De tachyon massage zorgt ervoor dat energetische blokkades worden verwijderd. Je verkrijgt een helend effect op alle niveaus in het lichaam.

Voor wie is deze opleiding tachyon massage bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. De opleiding tachyon massage is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel en goed in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma tachyon massage na 1 lesdag van 7 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding tachyon massage wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je verzekerd bent van een persoonlijke begeleiding en de praktijk toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

 

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Tachyon Massage 17/12/2017 Antwerpen 10u00 – 17u00
Tachyon Massage 26/05/2018 Hasselt 10u00 – 17u00
Tachyon Massage 30/06/2018 Gent 10u00 – 17u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige tachyon masseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot tachyon massage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus tachyon massage is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma tachyon massage

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een getuigschrift dat je wordt opgestuurd via de post. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hier de film van onze diverse holistische massages

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €125. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €13 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €113.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding tachyon massage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding tachyon massage?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus tachyon massage?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Eline V.D.M. (Haaltert)

Zeer ontspannende cursus alsook een super leuke en gezellige groep! Ik ga me zeker en vast inschrijven voor andere opleidingen bij De Gezondheidsschool.

Delphine V.O. (Mechelen)

Ik had een hele nieuwe ervaring door te leren masseren met deze energiebars. De technieken werden op een vlotte manier uitgelegd en het cursusboek was handig om thuis alles te herhalen.

Hannah V. (Wervik)

Leuke cursus om te doen: leren en vervolgens zelf verwend worden door een medestudent. Heerlijk en het werkt! De docent heeft dit heel goed gebracht!

Peter N. (Breda)

Ik ben als energetisch therapeut verbonden aan een gezondheidscentrum. Samen met twee andere therapeuten begeleiden we mensen met gezondheids- en emotionele problemen. Ik volg deze massagetechniek om nog meer mensen te kunnen helpen.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool