Thaise massage

cursus thaise massage opleiding thaise massage  cursus thaise massage opleiding thaise massage  cursus thaise massage opleiding thaise massage  cursus thaise massage opleiding thaise massage

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 200
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus thaise massage, cursus thaise masseur, opleiding thaise massage, avondschool thaise massage, avondschool thais masseur, praktijk thaise massage, thaise massage, massage, massagetechniek, massagetechnieken, massagegrepen, meditatief, meditatie, geestestoestand, lichaamsgewicht, opleiding, cursus, ontvanger, gever, rust, innerlijk, oosterse, mentale, druk, drukpunten, massagegrepen, thailand, massgescholen

cursus thaise massage

Word thaise masseur in 5 weken

Wil je meer weten over Thaise massage? Deze massage is een mix van yogatechnieken, acupressuur, stretchen en massagetechnieken. Het doel hiervan is het lichaam in balans te brengen, blokkades los te maken en deze “afvalstoffen” volgens de energiebanen af te voeren. Wil je starten als thaise masseur in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding thaise massage van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van thaise masseur snel in de vingers wil krijgen.

De Thaise massagetechniek is meer dan 2500 jaar oud en is een unieke vorm van lichaamswerk die verschilt van andere oosterse therapieën. De massage wordt uitgevoerd in een meditatieve en geconcentreerde geestestoestand, waardoor er een mentale rust wordt ervaren voor zowel de gever als de ontvanger van de massage. De Thaise massage wordt uitgevoerd op een eenvoudige mat op de grond. Dit laat de gever toe om langzaam zijn lichaamsgewicht te gebruiken voor de diepe druk tijdens de verschillende massageposities. Het is met andere woorden de zwaartekracht en de positie van de masseur die de druk van de massage bepaalt.

Beroep met toekomst

De opleiding thaise massage aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als thaise masseur. Naast alle belangrijke technieken van hoe te werken met je knieën, voeten en ellebogen en soms zelfs met je volledige gewicht leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als thaise masseur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding thaise massage verzekerd van werk, zowel als zelfstandige in hotels (spa-centers) als in wellness- of gezondheidscentra!

Deze opleiding thaise massage is heel veelzijdig en laat je volledig het basisprincipe ontdekken van Prana (levensenergie) en hoe we deze energie vrij door het lichaam kunnen laten stromen. Naast de belangrijke technieken hoe prana te activeren en te laten stromen door het lichaam om een gezonde balans te verkrijgen leer je ook heel klantgericht werken.

Professionele opleiding thaise massage

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je gebruikt om de drukpunten die connecteren met de bepaalde meridianen of organen te activeren of te regenereren. Je start eerst met de basisvaardigheden van de anatomie, fysiologie en de energetische werking van het menselijk lichaam. Op een praktijkgerichte en professionele manier leer je stap voor stap het vak van thaise masseur aan.

Voor wie is deze opleiding thaise massage bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. De opleiding thaise massage is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel en goed in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma thaise massage na 5 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding thaise massage wordt voor middelgrote gemengde groepen georganiseerd zodat je verzekerd bent van persoonlijke begeleiding en de techniek constant kan oefenen op verschillende modellen.

De geschiedenis van de Thaise massage

Thaise massage is ruim tweeduizend jaar oud. Wie ziek was, nam vroeger vooral zijn toevlucht tot kruiden, het spirituele en massage. Daaruit is deze specifieke massagetechniek voortgevloeid. Degene die de massage krijgt, gaat in verschillende yogahoudingen zitten. De spieren worden helemaal soepel gemaakt. Bedoeling is harmonie te vinden, blokkades weg te nemen en weer te kunnen genieten.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Thaise Massage 19/05/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Thaise Massage 03/06/2018 Gent 14u00 – 17u00
Thaise Massage 03/06/2018 Hasselt 10u00 – 13u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige thaise masseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot thaise massage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus thaise massage is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma thaise massage

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hier de film van onze diverse holistische massages

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €200. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €20 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €180.

cursus thaise massage, cursus thaise masseur, opleiding thaise massage, avondschool thaise massage, avondschool thais masseur, praktijk thaise massage, thaise massage, massage, massagetechniek, massagetechnieken, massagegrepen, meditatief, meditatie, geestestoestand, lichaamsgewicht, opleiding, cursus, ontvanger, gever, rust, innerlijk, oosterse, mentale, druk, drukpunten, massagegrepen, thailand, massgescholen

cursus thaise massage, cursus thaise masseur, opleiding thaise massage, avondschool thaise massage, avondschool thais masseur, praktijk thaise massage, thaise massage, massage, massagetechniek, massagetechnieken, massagegrepen, meditatief, meditatie, geestestoestand, lichaamsgewicht, opleiding, cursus, ontvanger, gever, rust, innerlijk, oosterse, mentale, druk, drukpunten, massagegrepen, thailand, massgescholen

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding thaise massage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding thaise massage?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus thaise massage?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Karen V.D.S. (Halen)

Ik kijk al uit naar alle andere massageopleidingen! Ik ga een keuze maken en denk eerst de opleiding tot massagetherapeut te volgen. Dan heb ik al een heel goede basis om meester masseur te worden. Ik ga ervoor!

Liam D.V. (Meerhout)

Aangenaam om les te volgen in een rustgevende sfeer. Mooi en hygiënische leslokalen! Ook de leraar straalde de rust uit die volledig past in deze setting.

Carolina W. (Westerlo)

Als ik terugdenk aan de cursus dan moet ik altijd eerst aan de toffe docent en begeleiding denken. Dat zegt veel over de kwaliteit van lesgeven!

Nicky Q. (Terneuzen)

Ik ben masseur in bijberoep en volgde aan De Gezondheidsschool al verschillende opleidingen. Deze opleiding is een mooie uitbreiding van mijn massagetechnieken.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool