Voetreflexologie voor gevorderden

cursus voetreflexologie voor gevorderden opleiding voetreflexologie voor gevorderden  cursus voetreflexologie voor gevorderden opleiding voetreflexologie voor gevorderden  cursus voetreflexologie voor gevorderden opleiding voetreflexologie voor gevorderden  cursus voetreflexologie voor gevorderden opleiding voetreflexologie voor gevorderden

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Voor iedereen: vooropleiding vereist
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 210
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding reflexologie, avondschool reflexologie, praktijk reflexologie, cursus reflexologie, opleiding voetreflexologie, avondschool voetreflexologie, praktijk voetreflexologie , cursus voetreflexologie, cursus drukpuntentherapie, opleiding drukpuntentherapie, avondschool drukpuntentherapie, praktijk drukpuntentherapie, cursus drukpuntentherapie voeten, opleiding drukpuntentherapie voeten, avondschool drukpuntentherapie voeten, praktijk drukpuntentherapie voeten, cursus voetverzorging, cursus voetmassage, opleiding voetverzorging, opleiding voetmassage, avondschool voetverzorging, avondschool voetmassage, praktijk voetmassage, praktijk voetverzorging, opleiding reflexologie gevorderden, avondschool reflexologie gevorderden, praktijk reflexologie gevorderden, cursus reflexologie gevorderden, opleiding voetreflexologie gevorderden, avondschool voetreflexologie gevorderden, praktijk voetreflexologie gevorderden, cursus voetreflexologie gevorderden

cursus voetreflexologie voor gevorderden

Word voetreflexoloog in 5 weken (gevorderde cursus)

Je hebt de cursus voetreflexologie gevolgd en je hebt de smaak te pakken? Je wil meer weten over de reflexwerking van onze voeten? Dan is de cursus voetreflexologie voor gevorderden helemaal iets voor jou!

In deze vervolgcursus leer je een correcte diagnose stellen van kwaaltjes aan de voet. Ook leer je tenen lezen: onze tenen geven namelijk heel wat prijs over onszelf. Op basis van de stand en de vorm van elke teen op zich, zal je de karaktereigenschappen en gedragingen van een persoon kunnen bepalen. Daarnaast geven we je een overzicht van de lichaamsfuncties en krijg je inzicht in verschillende aandoeningen en hun wijze van behandeling

Beroep met toekomst

De opleiding voetreflexologie voor gevorderden aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig omdat er niet alleen aan fysieke problemen wordt gewerkt, ook leer je emotionele problemen en blokkades te koppelen aan ziektebeelden zoals een burn out. Het biedt dus heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als voetreflexoloog. Naast alle belangrijke technieken zoals het masseren en behandelen van drukpunten, leer je ook heel energetisch en klantgericht werken.

Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als voetreflexoloog of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding voetreflexologie verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in wellness- of gezondheidscentra!

Professionele opleiding voetreflexologie

Tijdens de lessen maak je kennis met nog meer technieken die je als voetreflexoloog (gevorderde) moet beheersen en welke het lichaam van de cliënt aanzetten tot het zelf helende vermogen. Je leert karaktereigenschappen van de voeten af te lezen waardoor het voor de cliënt inzichtelijker wordt hoe ze eventuele verandering in hun leven door moeten voeren. Op een zéér praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van voetreflexoloog verder verdiepen.

Vind je het fascinerend om je eigen gebreken, kwaliteiten en gedragingen te ontrafelen aan de hand van een speciale techniek? Wil je mensen helpen om meer zelfkennis op te doen en zo meer evenwicht in hun leven te brengen? Wil je mensen kunnen helpen door hen een effectieve behandelingswijze voor te schrijven? Wil je meer leren over de aandoeningen die je zou kunnen behandelen? Dan is deze cursus de moeite waard om te volgen!

Voor wie is deze opleiding voetreflexologie bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk die reeds het diploma voetreflexoloog hebben behaald. De opleiding voetreflexologie is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak nog beter wil leren kenen. Je behaalt namelijk jouw diploma voetreflexoloog voor gevorderden na het goed uitvoeren van het praktijk examen en de aangeleerde theorie.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding voetreflexologie voor gevorderden wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je verzekerd bent van een persoonlijke begeleiding en voldoende de praktijk kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Voetreflexoloog (Gevorderden) 11/01/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Voetreflexoloog (Gevorderden) 21/02/2018 Gent 18u30 – 21u30
Voetreflexoloog (Gevorderden) 17/05/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige voetreflexoloog die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot voetreflexologie voor gevorderden kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus voetreflexologie voor gevorderden is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma voetreflexologie voor gevorderden

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €210. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €21 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €189.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding voetreflexologie voor gevorderden?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding voetreflexologie voor gevorderden?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus voetreflexologie voor gevorderden?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Stephanie D.N. (Hechtel-Eksel)

De perfecte aanvulling op de basis cursus! Het is echt een vervolmaking van de basisopleiding.

Agnès V.D.E. (Merksplas)

Absoluut de ideale vervolgopleiding voor wie zich nog meer wil verdiepen in voetreflexologie. Aangename lessen in een prachtig schoolgebouw.

Marlies V.H. (Willebroek)

De voetjes van mijn klanten hebben echt geen geheimen meer voor mij. Zij vinden het geweldig. Ik wil de docent zeker nog komen bedanken voor het geleverde werk!

Jordi X. (Leuven)

In onze regio is er nog niemand bezig met voetreflexologie en ik merk dat er toch veel vraag naar is. Ik koos voor deze cursus omdat hij is opgesplitst in een basiscursus en een vervolgcursus die iets dieper gaat.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool