Voetreflexologie

cursus voetreflexologie opleiding voetreflexologie  cursus voetreflexologie opleiding voetreflexologie  cursus voetreflexologie opleiding voetreflexologie  cursus voetreflexologie opleiding voetreflexologie

Praktische info
  • Duur: 8 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: €330
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding reflexologie, avondschool reflexologie, praktijk reflexologie, cursus reflexologie, opleiding voetreflexologie, avondschool voetreflexologie, praktijk voetreflexologie , cursus voetreflexologie, cursus drukpuntentherapie, opleiding drukpuntentherapie, avondschool drukpuntentherapie, praktijk drukpuntentherapie, cursus drukpuntentherapie voeten, opleiding drukpuntentherapie voeten, avondschool drukpuntentherapie voeten, praktijk drukpuntentherapie voeten, cursus voetverzorging, cursus voetmassage, opleiding voetverzorging, opleiding voetmassage, avondschool voetverzorging, avondschool voetmassage, praktijk voetmassage, praktijk voetverzorging, reflexmassage, therapie, opleiding, cursus, voetreflexoloog, holistische therapie, voetreflexologie, reflexzone, stress, spanning, energiestromen, masseren, drukpunten, reflexpunten, immuniteitssysteem, voeten, energetisch,

cursus voetreflexologie

Word voetreflexoloog in 8 weken

Onze voeten zijn heel gevoelig. Bij voetreflexologie gaat men ervan uit dat bepaalde punten verbonden zijn met specifieke organen. Door het toepassen van de juiste massage en het uitoefenen van druk kan je een gunstige invloed op het lichaam uitoefenen.

Heb je interesse in alternatieve en complementaire behandelingsmethoden? En wil je graag leren hoe je iemands voeten professioneel masseert? Tijdens de boeiende basisopleiding voetreflexologie leer je door middel van de professionele reflexmassages de organen van het menselijk lichaam energetisch stimuleren en behandelen. Een zachte massage van bepaalde voetdelen bevordert de genezingskracht van het lichaam en het immuniteitssysteem wordt versterkt.

Beroep met toekomst

De opleiding voetreflexologie aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig omdat er niet alleen aan fysieke problemen wordt gewerkt, ook leer je hoe je emotionele problemen en blokkades benoemd en oplost. Het biedt dus heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als voetreflexoloog. Naast alle belangrijke technieken zoals het masseren en behandelen van drukpunten, leer je ook heel klantgericht werken.

Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als voetreflexoloog of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding voetreflexologie verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in wellness- of gezondheidscentra!

Professionele opleiding voetreflexologie

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als voetreflexoloog moet beheersen en welke het lichaam van de cliënt aanzetten tot het zelf helende vermogen. Je start eerst met de basisvaardigheden van de anatomie en fysiologie. Je gaat leren welke punten op de voeten zijn verbonden met o.a. de organen. Op een zéér praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van voetreflexoloog aan.

Voor wie is deze opleiding voetreflexologie bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. De opleiding voetreflexologie is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel en goed in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw diploma voetreflexologie na 8 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding voetreflexologie wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je verzekerd bent van een persoonlijke begeleiding en voldoende de praktijk kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Voetreflexoloog (Basis) 22/03/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Voetreflexoloog (Basis) 09/04/2018 Gent 18u30 – 21u30
Voetreflexoloog (Basis) 18/04/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Voetreflexoloog (Basis) 18/04/2018 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige voetreflexoloog die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot voetreflexologie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus voetreflexologie is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma voetreflexologie

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €330. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €33 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €297.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding voetreflexologie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding voetreflexologie?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus voetreflexologie?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Leen V.G. (Hasselt)

Aangenaam om in kleine hoeveelheden les te krijgen, zo kan de docente iedereen individueel verder helpen.

Greet A. (Gent)

Heel fijn dat er zo'n opleidingen meer en meer komen. Ik weet al uit eigen ervaring dat deze technieken heel goed werken en nu heb ik ook nog mijn diploma. Ik ga zeker door voor de advanced en start dan voor mijzelf.

Sjaak V.D.S. (Noordwijk)

In mijn wellnesszaak was er vaak vraag naar een behandeling voetreflexologie. Dankzij deze duidelijk cursus kan ik mijn klanten dit nu aanbieden.

Marie P. (Nijlen)

Onlangs heb ik bij de schoonheidsschool een cursus voetreflexologie gevolgd. Deze cursus is vorige zondag afgesloten. Ik wist niet wat ik van de docente mocht verwachten. Dit was m'n eerste cursus in jullie school. Helaas was de docente helemaal niet wat ik ervan verwachtte. Ze was veeeeeeeel beter, ongelooflijk boeiend.

Floor W. (Turnhout)

In onze regio is er nog niemand bezig met voetreflexologie en ik merk dat er toch veel vraag naar is. Ik koos voor deze cursus omdat hij is opgesplitst in een basiscursus en vervolgcursus die iets dieper gaat.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool