Wellnessmarketing

cursus wellnessmarketing opleiding kennisneming van wellness  cursus wellnessmarketing opleiding kennisneming van wellness  cursus wellnessmarketing opleiding kennisneming van wellness  cursus wellnessmarketing opleiding kennisneming van wellness

Praktische info
  • Duur: 3 weken
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: Gratis!
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

opleiding wellnesswetenschappen, avondschool wellnesswetenschappen, praktijk wellnesswetenschappen, cursus wellnesswetenschappen, opleiding kennisneming van wellness, avondschool kennisneming van wellness, cursus kennisneming van wellness, praktijk kennisneming van wellness, cursus voedingsadviseur, opleiding voedingsadviseur, avondschool voedingsadviseur, opleiding verjongingsconsulent, avondschool verjongingsconsulent, praktijk verjongingsconsulent, cursus verjongingsconsulent, opleiding anti-aging consulent, avondschool anti-aging consulent, praktijk anti-aging consulent, cursus anti-aging consulent, opleiding wellnessmarketing, cursus wellnessmarketing, praktijk wellnessmarketing, avondschool wellnessmarketing, praktijk eigen wellnesscenter, praktijk eigen wellnesszaak, avondschool start je eigen wellnesszaak, avondschool start je eigen zaak, cursus eigen wellnesszaak, cursus uitbater wellnesscenter, opleiding uitbater wellnesscenter

Leer alles over holistische gezondheids – en wellnessmarketing in 3 weken

Droom je van een bijverdienste maar weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen? Wil je graag zelfstandige worden maar ken je niets van (online) marketing? Heb je moeite om je diensten of producten te verkopen? Heb je een beetje ondersteuning nodig om de eerste stappen in de commerciële wereld te zetten? Dan is deze cursus iets voor jou! In drie weken verklappen we alle geheimen van de marketing voor life coaching, afslankingsconsulenten, massagetherapeuten en natuurlijke geneeswijzen. Deze cursus is de ideale plaats om ervaringen uit te wisselen met ervaren ondernemers en andere starters.

Startersadvies

De vervolgopleiding gezondheids- en wellnessmarketing aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en geeft je carrière in jouw commerciële omgeving een echte kickstart. We geven je tips over het kiezen voor de naam van je zaak, leren je het verschil tussen een zelfstandige en een vennootschap, de gulden regels bij het starten van je eigen zaak, … kortom alles dat je nodig hebt om je zaak op te zetten.

Professionele opleiding gezondheids -en wellnessmarketing

Verder leer je in deze cursus alles over verkooptechnieken, prijszetting, omgaan met klanten, het opzetten van (online) advertenties, hoe je een blog moet opstarten,… Deze cursus bezorgt je dus alle kennis die je nodig hebt om als professional aan de slag te gaan.

Alles over verkopen en online marketing

Via deze opleiding zal je meer te weten komen over de praktische kant van het ondernemen. Nadat je deze lessen hebt gevolgd zal je je tijdens de andere opleidingen beter kunnen focussen op de essentie en de praktijkvaardigheden van je vak. Deze cursus is ideaal voor iedereen die op een professionele manier zijn zaak wil leiden.

Professionele opleiding gezondheids -en wellnessmarketing

De Gezondheidsschool is de grootste professionele school van België op het gebied van “feeling good marketing”. De Gezondheidsschool organiseert 3 extra lessen voor wie nood heeft aan praktische kennis over het ondernemen en verkopen van je eigen diensten. Deze cursus kan gratis gevolgd worden door iedereen die gestart is met een opleiding naar keuze aan onze school.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Starterslab 08/03/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Starterslab 04/04/2018 Gent 18u30 – 21u30
Starterslab 17/05/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige consulent in wellnesswetenschappen die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot wellnessmarketing kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus kennisneming van wellness is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma wellnessmarketing

Tijdens deze opleiding word je permanent geëvalueerd. Wie alle lessen heeft gevolgd en dit kan aantonen aan de hand van de aanwezigheidslijsten die je elke les laat ondertekenen heeft recht op het diploma wellnesswetenschappen.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €0.  Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €0 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €0.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding wellnessmarketing?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding wellnessmarketing?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus wellnessmarketing?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lutgarde V.W. (Heers)

Echt super tof dat we deze cursus gratis kunnen volgen. Je leert er enorm veel bij! Ik raad het iedereen aan om deze opleiding zeker te volgen na je eerste opleiding.

Karine V. (Aalst)

Ik heb onlangs in Antwerpen de opleiding wellnessmarketing gevolgd. Bij deze wil ik je graag laten weten dat ik sinds 1 mei gestart ben met o.a. massage, schilderen, etherische oliën... Ik heb me deze week ingeschreven bij de wellnessfederatie. Dank je wel voor de fijne les en alle info!

Joran V.L. (Wingene)

Deze cursus moet je zeker gedaan hebben. Heel leerrijk. Nu kan ik er echt met een gerust hart aan beginnen.

Willem Y. (Brussel)

Het boeiende aan deze cursus is dat je in contact komt met andere zelfstandige wellnesswerkers. Het is als het ware een kruisbestuiving van de verschillende facetten van onze sector. Ik heb er heel wat vernieuwende ideeën opgedaan voor in mijn praktijk.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Cursus Kleur En Stijl Consulent Schoonheidsschool1

Profiteer nu van 10% vroegboekkorting!

Wij hebben goed nieuws voor je: de cursusplanning voor De Gezondheidsschool voor het voorjaar (start januari) staat klaar! Als je …

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool