Zwangerschapsmassage

cursus zwangerschapsmassage opleiding zwangerschapsmassage  cursus zwangerschapsmassage opleiding zwangerschapsmassage  cursus zwangerschapsmassage opleiding zwangerschapsmassage  cursus zwangerschapsmassage opleiding zwangerschapsmassage

Praktische info
  • Duur: 2 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: € 265
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus zwangerschapsmassage, cursus zwangerschapsmasseur, cursus massage zwangere vrouwen, opleiding zwangerschapsmassage, avondschool zwangerschapsmassage, avondschool zwangerschapsmasseur, praktijk zwangerschapsmassage, opleiding, zwangerschapmassage, masseur, massage, cursus, zwanger, masseren, zwangerschap, geboorte, postnatale, zwangere, vrouw

cursus zwangerschapsmassage

Word zwangerschapsmasseur in 2 weken

Een zwangerschap is een heel intense en mooie periode. Het is heerlijk om daar volop van te kunnen genieten. Een massage maakt dat gevoel nog sterker. Soms gaat een zwangerschap gepaard met kwaaltjes. Ook die kan je met een goede massage aanpakken. Je laat je zwangere klanten optimaal genieten van deze wonderbaarlijke periode.

Wil je leren zwangere vrouwen masseren? Wil je starten als zwangerschapsmasseur in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding zwangerschapsmassage van De Gezondheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van zwangerschapsmasseur snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding zwangerschapsmassage aan De Gezondheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als zwangerschapsmasseur. Naast alle belangrijke technieken van de massagegrepen leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je je zwangere partner professioneel masseren en kun je samen genieten van de zwangerschap. Je kan na deze cursus starten met een bijberoep als zwangerschapsmasseur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding zwangerschapsmassage verzekerd van werk, zowel als zelfstandige als in wellness- of gezondheidscentra!

Professionele opleiding zwangerschapsmassage

Deze opleiding zwangerschapsmassage is heel veelzijdig. Naast alle belangrijke technieken die de zwangere vrouw laat ontspannen van lichaam tot geest, leer je ook hoe je de mama contact kan laten maken met haar baby. Tijdens de lessen maak je kennis met alle vaardigheden die je als zwangerschapsmasseur moet beheersen en welke de mama ook door de moeilijke momenten van haar zwangerschap heen helpt. Deze massage ondersteunt de mama tijens haar zwangerschap en haalt de scherpe kantjes af van haar zwangerschapskwalen. De cursus laat je ook zien hoe je alles op een veilige manier doet. Ook wordt er stilgestaan bij massagetechnieken die na de bevalling geschikt zijn. Je start eerst met de basisvaardigheden aangaande anatomie en fysiologie. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van zwangerschapsmasseur aan.

Voor wie is deze opleiding zwangerschapsmassage bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. De opleiding zwangerschapsmassage is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel en goed in de vingers wil krijgen. Of voor koppels die samen van de zwangerschap willen genieten. Je behaalt namelijk jouw diploma zwangerschapsmassage na 2 lessen van 7 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding zwangerschapsmassage wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je verzekerd bent van een persoonlijke begeleiding en voldoende de praktijk kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Zwangerschapsmassage 13/01/2018 Hasselt 10u00 – 17u00
Zwangerschapsmassage 21/04/2018 Antwerpen 10u00 – 17u00
Zwangerschapsmassage 21/04/2018 Gent 10u00 – 17u00
Zwangerschapsmassage 08/07/2018 Hasselt 10u00 – 17u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige zwangerschapsmasseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot zwangerschapsmassage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus zwangerschapsmassage is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma zwangerschapsmassage

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje over massagegrepen en technieken

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €265.  Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Gezondheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €27 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €239.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding zwangerschapsmassage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding zwangerschapsmassage?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus zwangerschapsmassage?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Vanessa D.M. (Venlo)

Super leerrijke cursus. Toont echt hoe belangrijk het is om een zwangere vrouw goed in de watten te leggen.

Marie-Rose V.M. (Middelkerke)

Handig dat ik deze opleiding kon volgen bij jullie! Nu kan ik mijn klanten ook masseren als ze zwanger zijn.

Rebecca V.D.B. (Wortegem-Petegem)

Ik heb mezelf in deze cursus echt een spiegel moeten voorhouden. Dankzij de hulp van de (geweldige!) docent kan ik binnenkort hetzelfde doen voor andere mensen. Een super leerrijke ervaring!

Caro D.G. (Breda)

Als zelfstandig vroedvrouw begeleid ik vrouwen voor en na de bevalling. Een zwangerschap verloopt beter wanneer de vrouw zich goed in haar vel voelt en relax is in de weken voor de bevalling. De zwangerschapsmassage helpt haar enorm bij de voorbereidingen.

Lees ook onze gezondheids- en wellnessblog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Indische Massage

Een Indische massage: de ultieme ontspanning

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt …

Thumb 1

Alternatieve therapieën en massages in de lift

Alternatieve therapieën zoals moxatherapie en bachbloesemtherapie en massages zoals hotstone massage en bamboemassage zijn de hotste trends in de wellnesswereld. …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via De Gezondheidsschool