Erkenningen

cursus afslankingsconsulent opleiding voedingsconsulent

Erkend opleidingsverstrekker

De Gezondheidsschool is erkend opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid in het kader van de ondernemersportefeuille. Hierdoor geniet je van gedeeltelijke terugbetaling van je opleiding. Door deze erkenningen biedt de Gezondheidsschool haar studenten een voordelige opleiding .

ISO 9001-2008 gecertifieerd

De Gezondheidsschool is bovendien ISO 9001- 2008 gecertificeerd. Dit betekent dat we alle noodzakelijke opleidingsmiddelen en- procedures kunnen voorleggen om een kwaliteitsvolle opleiding te garanderen. De opleidingen, het didactisch materiaal en de studiebegeleiding voldoen aan de strengste eisen. De ISO 9001-2008 erkenning is een ijzersterke kwaliteitsgarantie.

Erkende diploma’s

Nadat je examen hebt afgelegd krijg je van iedere opleiding een diploma, een certificaat of een getuigschrift. Dit document is in orde om te solliciteren als werknemer of te starten als zelfstandige indien je in het bezit bent van een attest bedrijfsbeheer. Je kan ook via onze school een erkende opleiding bedrijfsbeheer volgen die je voorbereidt op het examen bedrijfsbeheer van de centrale examencommissie van de Federale Overheidsdienst Economie en Middenstand. Wanneer je een opleiding volgt die leidt tot een beschermd beroep dien je na je opleiding nog examen af te leggen via de Examencommissie. Wanneer je slaagt krijg je bovenop je diploma van de school een erkend vestigingsattest. Met deze waardevolle vestigingsattesten kan je dan zonder problemen een eigen zaak starten of succesvol werk vinden.

In orde met de Belgische en Nederlandse regelgeving

Ook indien je opleiding leidt tot een beschermd beroep leg je examen af bij de centrale examencommissie van het Ministerie van Middenstand. Al deze diploma’s voldoen aan de vestigingswetten. Wanneer je geslaagd bent voor het examen kan je onmiddellijk je eigen zaak opstarten via een erkend ondernemingsloket (België) of de Kamer van Koophandel (Nederland).

Erkend door de Wellnessfederatie

De Gezondheidsschool is erkend door de Wellnessfederatie vzw. Dit is de beroepsvereniging van de wellnesssector die zetelt in de Hoge Raad van de KMO (de Federale overheidsdienst Economie en Middenstand van België). De Wellnessfederatie vzw controleert de kwaliteit van de lessen, de docenten en de didactische materialen op regelmatige tijdstippen.

Erkend door het paritair comité 314

Sinds december 2008 is De Gezondheidsschool erkend door Paritair Comite 314. Deze erkenning kwam er na een zeer grondige audit. Dit betekent dat mensen die actief zijn als arbeider of bediende in de sector van schoonheidsverzorging, haartooi of fitness vanaf nu beloond worden wanneer ze een opleiding in De Gezondheidsschool volgen. Afhankelijk van het type opleiding en het aantal lesuren krijgen deze werknemers uit de sector een verhoging van het jaarlijkse vakantiegeld. Zij verdienen dus een extra inkomen wanneer ze bij ons les volgen! Ook voor werkgevers uit de sector die hun personeel willen bijscholen gelden deze voordelen.

Erkend door het paritair comité 330

De Gezondheidsschool is ook erkend door Paritair comité 330 voor de Gezondheidszorg. Hierdoor hebben studenten die werkzaam zijn in dit Paritair Comité recht op educatief verlof.

Examengarantie

De Gezondheidsschool staat bekend om haar cursussen die van zeer hoge kwaliteit zijn. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend in hun vakgebied. Op het einde van elke opleiding is er een examen. Wanneer je geslaagd bent krijg je een diploma. Mocht je onverhoopt toch niet geslaagd zijn voor het eerste examen, dan mag je altijd gratis herexamen afleggen bij je docent in de volgende lessenreeks.

ANBOS

ANBOS is de afkorting van de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging. Leden van ANBOS hebben recht op gratis bijscholing, terugbetaling van zorgverzekeraars en genieten een grotere erkenning bij hun klanten. Het doel van ANBOS is de kwaliteit van het beroep en de beroepsuitoefening te bevorderen, zodat ondernemers in de schoonheidsverzorging zich kunnen onderscheiden en een goede en verantwoorde dienstverlening kunnen bieden.
Om lid te worden dien je een proef af te leggen bij een Nederlandse exameninstelling (bv Visavi, Capabel examens, Exuive, TCI of KWC). Met dit diploma kan je jezelf meteen aansluiten bij ANBOS. De Schoonheidsschool is hier alvast de perfecte voorbereiding op.

Start vandaag nog! Schrijf je snel en eenvoudig in:

Inschrijven voor een opleiding aan De Gezondheidsschool gaat snel en eenvoudig. Kies hieronder uit de lijst de opleiding waarvoor je je wenst in te schrijven. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de volgende pagina waar je je gegevens kan invullen.

STAP 1: Selecteer hier de cursus waarvoor je je wil inschrijven

Alvast veel succes met de keuze van jouw opleiding!