Waardevolle diploma’s of vestigingsattesten

Nadat je je examen hebt afgelegd, krijg je van iedere opleiding een diploma, certificaat of getuigschrift. Met dit diploma kan je solliciteren als werknemer of starten als zelfstandige indien je in het bezit bent van een attest bedrijfsbeheer.

Wil je starten als zelfstandige maar heb je nog geen attest bedrijfsbeheer? Dan kan je via onze school een erkende opleiding volgen die je voorbereidt op het examen bedrijfsbeheer van de centrale examencommissie van de Federale Overheidsdienst Economie en Middenstand.

Volg je een opleiding die leidt tot een beschermd beroep? Dan leg je na de cursus nog examen af via de examencommissie. Met de waardevolle vestigingsattesten van De Gezondheidsschool en de examencommissie kan je dan zonder problemen een eigen zaak starten of succesvol werk vinden.

Examengarantie

De Gezondheidsschool staat bekend om haar cursussen die van zeer hoge kwaliteit zijn. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend in hun vakgebied. Op het einde van elke opleiding is er een examen. Wanneer je geslaagd bent krijg je een diploma.

Ben je om welke reden dan ook niet niet geslaagd voor het eerste examen [urlparam param=”cursus” default=”” /], dan heb je onbeperkt recht op een herkansing. De eerste keer dat je herexamen aflegt is ofwel bij je eigen docent ofwel, indien blijkt dat er een gegronde reden voor is, bij een andere docent naar keuze. Je legt dan het examen af tijdens de laatste les van een opleiding van een andere groep.

Gratis examen

Het examen [urlparam param=”cursus” default=”” /] aan De Gezondheidsschool is steeds gratis en is inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Wanneer je niet onmiddellijk bent geslaagd mag je steeds herkansen. Voor deze extra service ben je geen extra kosten verschuldigd. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus staat aangegeven.

Hoge slagingskansen

De Gezondheidsschool heeft de hoogste slagingskansen van BelgiĆ«. Wie deelneemt aan het examen [urlparam param=”cursus” default=”” /] en slaagt ontvangt een waardevol diploma of erkend vestigingsattest.

klaslokaal De Gezondheidsschool