Volg les in jouw buurt

In De Gezondheidsschool leer je op een professionele manier je toekomstige job in de sector van beauty, wellness en fashion. Met drie campussen in Antwerpen, Gent en Hasselt volg je steeds les in jouw buurt! Onze leslokalen zijn zeer modern en hygiënisch. De Gezondheidsschool is een echt kenniscentrum en een ontmoetingsplaats voor studenten en professionelen.

Campus Antwerpen

Veilige buurt en vlot bereikbaar

Je vindt onze school in de Mechelsesteenweg 73 te 2018 Antwerpen. We zijn gelegen in een zeer veilige buurt. Je kan zeer makkelijk met het openbaar vervoer komen. Er stopt een tram voor de deur in de Mechelsesteenweg (tram 7) en vlakbij heb je tram 12 (Leien) en tram 15 of 2 (Belgiëlei). We hebben op 200 meter wandelen de grote ondergrondse parking van de Nationale Bank. Hier heb je meer dan 600 plaatsen in deze overdekte en bewaakte parking.

Routeplan

Campus Gent

Je kan De Schoonheidsschool terugvinden in de Oude Brusselseweg 125, Gentbrugge. De campus is zeer goed gelegen aan de rand van Gent centrum op slechts 4 minuutjes van de kruising van de E40 en de E17, vlakbij de afrit en het viaduct van Gentbrugge. We zijn gelegen in een zeer veilige en rustige buurt met voldoende parking. Bovendien bevindt het treinstation van Gentbrugge zich op slechts 200 meter van de school.

Uit respect voor onze buren vragen we te parkeren aan het station of onder het viaduct van Gentbrugge. Beide parkeergelegenheden zijn gratis. Parkeren op het terrein rond het kasteel is niet toegestaan.

Wegbeschrijving via google:

Campus Hasselt

Campus Hasselt is gelegen aan de Simpernelstraat 27 te 3511 Hasselt (Kuringen). De campus is zeer goed gelegen aan de rand van het kanaal op slechts 2 minuutjes van de E313 en het centrum van Hasselt. Er is gekozen voor een centrale, zeer rustige ligging met een grote parking.


Start vandaag nog! Schrijf je snel en eenvoudig in:

Inschrijven voor een opleiding aan De Gezondheidsschool gaat snel en eenvoudig. Kies hieronder uit de lijst de opleiding waarvoor je je wenst in te schrijven. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de volgende pagina waar je je gegevens kan invullen.

STAP 1: Selecteer hier de cursus waarvoor je je wil inschrijven

Alvast veel succes met de keuze van jouw opleiding!